עבור לתוכן

מפרט מחשב בישביל GTA4 פול גרפיקה ללא טקיעות

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב:

לוח אם: G31M-ES2C

מעבד: CORE 2 DUE 7500

זיכרון: 2GB

כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS

האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב

(החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5)

תודה

פורסם

GTA זה משחק שאוהב מעבד, בנוסף לכרטיס מסך טוב וכמות גדולה יותר של זכרון מהקיים, לכן כל מפרט הזה לא רלוונטי

בדרישות להריץ אותו על הגדרות גבוהות למדי ללא נפילות פריימים.

אתה יכול להשאיר (אולי) את הספק והמארז, לאחר שתציין את דגמם המלא.

אתה יכול להשאיר את הכונן האופטי (צורב) שברשותך, ואולי את הקשיח, לאחר שתפרט את דגמו המלא גם כן.

בכל מקרה אתה חייב לענות על הסטיקי במלואו, וחשוב שתעשה זאת תציין גם כן את מה שאתה לא צריך ממה שציינתי, בנוסף

לפירוט הדגמים לרכיבים שציינתי, בין היתר לרזולוציה של המסך שברשותך, התקציב מן הסתם וכ'.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

פורסם

נשמע מפרט זול, אז אני מהמר שגם הספק והמארז ג'נריים. השדרוג פה לא יועיל יותר מדי.

את הצורב תחת ההנחה שהוא עם חיבור SATA אפשר להשאיר, את הקשיח, שווה לבדוק את מצבו, ואולי גם, את כל השאר צריך יהיה להחליף. אם אתה רוצה ביצועים טובים בFHD בGTA4 אתה צריך I5 + 8GB RAM + GTX660 בערך, זו השקעה די רצינית.

פורסם
  • מחבר

את הדגמים של כל השאר אני לא יודע אבל כל השאר זול ביחס לרכיבים המרכזיים כל הציוד ההקפי קיים ואני לא צריך אותו

תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה שכחתי את נושא המחיר אבל אני צריך במחיר הכי זול שאפשר אבל שיוכל להריץ את GTA 4 ללא תקיעות

תודה

פורסם
  • מחבר

שכחתי ליכתוב עוד דבר שרזולוציית המסך שלי 1280*1024 לא HD

והוא תומך ב DVI

תודה

פורסם

מה זה המחיר הכי זול שאפשר? גם עם נניח את הספק והקשיח בצד בהנחה שהם כן מתאימים (למרות שבטח הם לא)

מה התקציב הגבוה ביותר שאתה מוכן להשקיע? כל עוד אתה מבין שמדובר פה במערכת חדשה לחלוטין לא בשדרוג כלשהוא.

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר מחיר כי אני לא יודע בידיוק אילו רכיבים אני צריך לכן אני לא יגיד סתם אם אני לא יוכל לעמוד במחיר אז אני לא יקנה אם הוא המחיר יהיה כמו מחיר של 2 מכוניות אני יעדיף ליקנות 2 מכוניות

אני לא מיתנשא פשוט אני באמת לא יודע מה אני צריך

המחשב הזה ליפני 3 שנים עלה 5 אלף ומאז המחירים עלו זה כל מה שני יודע

ככל שהמחיר יהיה נמוך יותר יש יותר סיכוי שאני קונה אבל אני לא רוצה ליקנות סתם אם אני יקנה מחשב חדש והוא לא מריץ את המישחק בתנאים שכתבתי מבחינתי סתם ביזבזתי כסף כי המחשב פועל טוב ואם לא המישחק לא הייתי חושב אפילו על לשנות

פורסם

מחשב שעומד בדרישות שלך יעלה לכל הפחות כ2000 שקל, וגם זה רק אם אתה הולך על המפרט המינימאלי ביותר האפשרי ושומר מהמחשב הנוכחי שלך את המארז, הצורב וההארד-דיסק (כל השאר לא שימושי ממילא), ורק אם אתה נשאר עם המסך הנוכחי שלך ולא מחליף לאחד גדול יותר (מבחינת כמות פיקסלים), ורק אם תחת המילים "פול גרפיקה" לא באמת התכוונת להגדרות המירביות אלא להגדרות סבירות. אם אתה באמת רוצה הגדרות מירביות, תצטרך הרבה יותר מזה... חוץ מזה, כמו שאמרת עוד מעט יוצא GTA5 אז מה ההגיון להרכיב עכשיו מפרט מינימאלי לGTA4?

פורסם

חבל על המאמץ פה לטחון את הנושא ... ההשקעה מרובה ואין סיכוי אפילו קלוש שהוא יבנה מחשב למשחק הבעייתי הזה ב PC

תכין כסף ותקנה קונסולת משחקים PS3 \ XBOX360 וקנה את המשחק בנוסף וככה יגמר הסיפור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים