עבור לתוכן

מחשב נייד לצורכי לימודים - עד כ-4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש.

המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום.

*מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY .

*גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו.

*משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי.

*האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה.

*האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, היציאות הסנדרטיות USB 2\3 סאונד וכו'...

*בלוטות? לא חובה.

*גודל מינימאלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן SSD אפשר להסתפק ב500GB או 1TB אם אין הבדל משמעותי במחיר.

*כונן CD/DVD צורב? כונן DVD צורב.

*כונן BLURAY? לא צריך.

*האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל אחריות מספקת (עדיף לקיחה מהבית אבל תלוי במחיר)

*האם בתקציב צריך להיכנס רשיון למערכת הפעלה? אני לא מבין כל כך איך זה הולך אבל בד"כ מקבלים עם המחשב מערכת הפעלה לא? בכל אופן אם מקבלים בלי אני יכול להתקין לבד נכון? אשמח לפרטים נוספים בקשר לכך.

*האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך שתהיה חברה אמינה עם אחריות.

*תקציב? התקציב הוא עד 4500 עדיף להיות ספציפים ולא לבזבז על שטויות, עדיף לקצץ כלפי מטה אם התקציב גבוהה מדי בשביל השימושים הבאים. היתי מעוניין גם בהצעה למחשב נייד בטווח ה3500 ש"ח ולדעת מה ההבדלים.

תודה מראש! אשמח לתשובות מפורטות !

פורסם

הדרישות שלך לא ברורות כל כך איזה גודל מסך מדויק אתה מחפש נגיד 15.6 ומה הטווח משקל שאתה רוצה נגיד בין 1.5 ל-2 קילו?

פורסם
  • מחבר

כמו שאתה מבין מהדרישות שלי אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים בגלל זה אני צריך עזרה מפורטת 15.6 אני מבין שזה הסטנדרט אני לא צריך איזה מסך גדול במיוחד או קטן. במשקל אני גם לא יודע כמה לפטופים בד"כ שוקלים אבל אני לא מחפש משהו שיהיה כבד מדי אלא נוח לסחיבה ונייד.

פורסם

אני חושב שזו אופציה טובה עבורך - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20571

הדרישה שלך היא דרישה ממוצעת מנייד לימודים ולכן נייד מסדרת הלאטיטיוד של דל הוא אופציה טובה למחשב לא כבד מדי, חזק ולא יקר.

נייד 14 אינצ' הוא פשרה טובה בין גודל ושימושיות (הרבה יותר מ-15.6 לדעתי) ולכן יתאים לכל הדרישות של גודל מסך ושימושיות ומצד שני קל מנייד 15 אינצ'

המפרט במקרה הזה מספיק חזק להתמודד עם כל מה שפרטת בלי הרבה מאמץ. כאשר משחקי דפדפן הם לא באמת דוגמה לגיימינג.

אם אתה רוצה להפעיל מספר גדול של תוכנות או לגלוש בהרבה טאבים אתה יכול להוסיף זכרון (לא הכרחי בכלל לדעתי)

אם יש לך שאלות נוספות או שאתה מעוניין לחפש דגם אחר, רצוי למקד את החלק בדרישות שנוגע אליו (לדוגמה, אם תרצה נייד שמתאים למשחק מסויים)

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על 2 הדגמים הספציפים האלה

Samsung NP530u3/u4 , מה אתם אומרים עליהם ואיך הם בהשוואה ל DELL שהצעת ?

פורסם

המחשבים האלו טובים, אבל הם מגיעים ללא צורב ועם מפרט חלש בהשוואה ל-E5430.

הניידים האלו הם האופציה השפויה במחיר לאולטרה בוק, כלומר מוכוונים להיות ניידים קלים ודקים.

זה בא על חשבון כוח המעבד והכונן האופטי, אבל מפצה במשקל נמוך וחיי סוללה ארוכים יחסית

תחליט מה יותר חשוב לך מאלו.

פורסם

יש עוד יתרונות בדל E5430:

1. יש לו מקלדת מוארת, ואתה יכול לקבוע עוצמת הארה (שימושי מאוד כשמשתמשים)

2. המסך שלו יכול לשכב עד הסוף

3. יש להם שירות טכנאי עד הבית כחלק מהאחריות.. בסמסונג? אתה צריך ללכת בעצמך לשים את המחשב במעבדה, או לשלוח (או לשלם לשליח) על כל בעיה קטנה)

4. הדל עומד בתקן צבאי מבחינת קשיחות המוצר. סמסונג טוענים שהם חזקים אבל אין להם תקן...

5. אמינות- דל לאטיטוד הוכיחו את עצמם במהלך השנים.. סמסונג חדשים מדיי כדי להגיד את זה עליהם.

פורסם

זה נכון, אבל לרוב האנשים כל המאפיינים האלו לא אומרים הרבה או לא משמעותיים כשהם משווים בין האופציות האלו (ולכן רק מבלבלים)

מה שצריך להיות כאן השיקול זה מה שרואים בעין, מרגישים ביד או בזמן עבודה - משקל נמוך וגודל קטן (עובי נמוך) מול ביצועים וחוזק פיסי.

כל השאר זה יתרונות לפה ולשם, מי שזה משמעותי עבורו גם ידע להתייחס לזה.

פורסם

זמן עבודה - לדל יש סוללה של 9 תאים. בבהירות נמוכה לשימושי משרד - הוא מנצח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים