עבור לתוכן

מה דעתכם על עכבר Zowie Gear Gaming AM-GS ?

Featured Replies

פורסם

היי

ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?

פורסם

יש לי את ה AM הרגיל (בלי הגלוסי בצדדים), עכבר מצויין לאנשים שאוהבים עכברים סימטריים.

קשה לי להמליץ עליו ב 200 שקל, לא כי הוא לא שווה את זה, פשוט עד לא מזמן הוא עלה 100-150 ובטוח המחיר ירד בשלב מסויים בעתיד (או במבצע כלשהו).

השליטה ב DPI היא עם כפתור שבתחתית העכבר, אם אתה אוהב לשנות אותו כל רגע כנראה שהעכבר הזה לא בשבילך.

למרות שיש לו 7 כפתורים רק 5 עובדים בכל רגע נתון (אלה שבצג של האגודל בהתאם ליד שאתה משתמש בה), לא יודע אם זה חיסרון כי תאמת לא רואה למה צריך עוד כפתורים. ההפרדה בין הכפתורים טובה והם גם לא בדיוק באותו גובה אז קל לדעת על איזה אתה לוחץ.

העכבר עצמו בנוי בצורה מאוד טובה, החיישן שלו מצויין והמערכת עדשות של ZOWIE עובדת מצויין, אם החיישן לא צמוד למשטח עבודה העכבר לא מגיב שזה טוב בהרבה מהריצודים שיש בדרך כלל במצב הזה.

העכבר עצמו מאוד קל ו ZOWIE מספקים איתו גם גליידים נוספים שזה בונוס מאוד נחמד אז גם אם התנועה שלו תפסיק להיות חלקה פשוט מחליפים אותם במקום לקנות עכבר חדש.

אני מאוד אוהב אותו אבל יש הרבה אנשים שמעדיפים עכבר שמתאים ליד ימין או רק ליד שמאל, ממליץ לך להניח עליו את היד לפני הקניה (האריזה שלו סוג של מאפשרת לעשות את זה).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , בסוף קניתי את ה .RAZER Abyssus Razer

פורסם

קצת אוף טופיק אבל - באמת היה שלב בו הזואי AM עלה בחנויות 100 ש"ח??

פורסם

היו הרבה שלבים כאלה, אני קניתי אותו ביום שישי השחור האחרון ב 100 שקל (יותר נכון 90 ומשהו), מעט אחרי זה הוא היה ב 100 שקל כמחיר רגיל. אני חושב שאפיל והיה לא מזמן שבוע שהם (אייבורי) הורידו את המחיר של רוב העכברים של החברה ל 80 או משהו כזה. או שזה היה סטוק ישן או שהם ניסו לקדם את המותג.

פורסם

אז אני אמתין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים