עבור לתוכן

וונדוס לא נותן לנצל את כל ה-8G RAM שיש לי..קופצת שגיאה אחרי 6G מלאים..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^

בנאדם הטון המצווה והתוקפני שלך לא ממש מראה נכונות לעזור ולא עושה לך טוב בתור אחד מוותיקי האתר :nono:

מטרת הפורום היא ללמוד גם ולחלוק ידע ולא סתם לאנשים שמחפשים שיגידו להם תעשה ככה וככה ונפתרה הבעיה..פה זה לא FXP.

ולעניין..כמו שאני חוזר ואומר כבר 3 פעמים, עדיין לא הגעתי למצב שיש צורך להשתמש ב- PF שכן לא כל הזיכרון RAM הפיזי שיש לי נתפס! כמו כן יש סיבה למה הפסקתי PF וגם אותה כבר ציינתי (ביצועים+שמירה על SSD) לכן מדובר כאן באחת משלוש בעיות לדעתי:

1)בעיה תוכנתית בווינדוס שלא נותן שימוש מלא ב- RAM

2)זיכרון תקול חלקית אולי

3)התקנה לא נכונה של הזיכרונות על הלוח אם מבחינת ה- dual channel

PF לא קשור לעניין כלל! בשביל מה קניתי 8G הרי?

פורסם

למה לא בדקת את הזכרון עם MEMTEST ?

פורסם

אתה צודק. לא מעוינין ? אז אל תנסה.

בהצלחה וכל טוב

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי כי הייתי צריך את המחשב אתמול בלילה למשהוא אחר. אני העשה זאת למשך כמה שעות היום ויעדכן.

פורסם

תפעיל את ה-PF, והכל יהיה בסדר, גם לי עם 8GB שביטלתי את ה-PF היו לי קריסות. פשוט הקצאתי לו 2GB עד 4GB במקרה קיצוני.

פורסם
  • מחבר

אוקי בכל מקרה אני מריץ בדיקה על הזיכרונות..

אבל OR2000 אם אתה אומר שיש לך ניסיון בדיוק בבעיה שלי אז אני מאמין שזה הבעיה כנראה. רק רציתי לשאול: שאני מכבה PF כבר בהדלקה תפוס לי 1.2G ז"א יותר מאשר שה- PF מופעל..לכן אני מבין מיזה שיש שימוש ב- PF כבר בהדלקה של המחשב. האם זה לא יכול להזיק ל- SSD עם אורך חיים של כתיבה/מחיקה מוגבל? גם ככה אני משתמש בו כל הזמן בלי סוף?

פורסם

זה לא מציןי שימוש, אלא את יצירת הקובץ עצמו.

פורסם
  • מחבר

הרצתי 7 שעות בדיקה ואחרי 6 אטרציות הכל תקין.

אכן שאני מפעיל את ה- PF ניתן להשתמש בכל הזיכרון...אבל אני מרוויח מצד אחד ומפסיד מהשני! אני אסביר, כעת כבר בהפעלה המחשב, איך שהוא 300M פחות בזיכרון מה שאומר כתיבה על ה- PF שב- SSD שלי. עכשיו אני שואל האם ניתן לעשות טריק על המחשב ולא לתת לווינדוס לנהל אוטומטית זאת אבל אני יקצה נניח 30 מגה ל-PF (כרגע הוא הקצה יותר מ- 8G) והוא עדיים ייתן שימוש מלא ב- RAM? פשוט כל מגה חשוב לי על ה- SSD הקטן והחנוק שלי וגם כתיבה/קריאה מקצרים לו את החיים.

ממש מעפן הוונדוס הזה שלא יודע לנהל זיכרון טוב! זה כך גם בווינדוס 8 או שיש שיפור בכל הנוגע להאצת חומרה של SSD/RAM ?

פורסם

כנראה שיש ישומים/שירותים שצריכים את הPF.

גם אם יש לך טונה זיכרון, תמיד מומלץ להפעיל PF של 1-2GB.

קראתי על כך באינטרנט במשך השנים, וחזרתי על כך בכמה וכמה הזדמנויות.

אתה יכול לנסות לבטל את הPF כשיש לך הרבה זיכרון, אבל 6GB זיכרון זה לא ממש הרבה, ובכל מקרה גם עם 16GB זיכרון שום דבר לא מובטח.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ ניהול PF ידני....כמה לאפשר סה"כ קובץ PF? האם זה לשני הכוננים יחד או רק לכונן מערכת (SSD)?

יש לי הרגשה שרק שנותנים לווינדוס לנהל אוטומטית, רק אז הבעיה נעלמת..

פורסם

אני הייתי מגדיר גודל קבוע של 1-2GB.

רק על הSSD כמובן.

מקסימום אם יש לך צרות אתה יכול להגדיל.

נסה ותראה איך הולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים