עבור לתוכן

יוטורנט הפסיק להוריד.

Featured Replies

פורסם

עם ביטורנט אותו דבר ? (לא מפתיע ביטורנט = יוטורנט).

בטראקרים פתוחים זה גם קורה ?

פורסם
  • מחבר

עם ביטורנט אותו דבר ? (לא מפתיע ביטורנט = יוטורנט).

בטראקרים פתוחים זה גם קורה ?

זה קורה עם כל הורדה, לא משנה איזו. בלי קשר להורדות בכלל, כשאני נכנס לתוכנה צריך להופיע לי אחרי כמה שניות וי ירוק או משולש צהוב, ככה זה היה תמיד עושה לי גם בלי שניסיתי להוריד משהו..אחרי איזה 10 שניות-חצי דקה היה צריך להופיע משולש צהוב אם החיבור לא תקין, או וי ירוק עם החיבור תקין. הפעם גם אם אני אחכה שעה לא יופיע לי שום סימן. במשולש צהוב עוד הצלחתי לפעמים להוריד על מהירות נמוכה מאוד, בוי ירוק הצלחתי להוריד על מהירות גבוהה יותר..אבל הפעם אני לא מצליח להוריד בכלל. לא משנה איזה טורנט אני מנסה.

וזה מוזר מאוד כי הכל עבד פיקס. הפורט נשאר פתוח והיוטורנט פעל בחופשיות בלי שחומת האש תחסום אותו (הוא נמצא בחריגים). אין לי מושג למה זה פתאום קרה סתם ככה..לא שיניתי שום דבר בהגדרות של הוטבוקס או בהגדרות האינטרנט..לא התקנתי שום תוכנת הגנה שיכולה לגרום לחסימת פורטים וכו'. זה פתאום קרה..אני פשוט משתגע כמה ימים ולא מצליח למצוא הסבר הגיוני למה זה קרה.

פורסם

יש עוד מחשב בבית ? שם עובד ?

אולי בכל זאת האנטי וירוס מגביל את התוכנה?

אולי קרה משהו בהוטבוקס בכל זאת? (אני מניח שעשית לו ולמחשב הפעלה מחדש)

אתה מוזמן לנסות עם התוכנה הזאת - אני עובד איתה כבר המון זמן ואישית מעדיף אותה על השאר - http://deluge-torrent.org/

אם התוכנה לא תעזור אתה מוזמן להגדיר VPN. (אם אתה מתעצל להרים צלצול ל012 אני אפילו אתן לך יוזר וסיסמה של ספקית אחרת..סבבה ? -למרות שאתה מסיח אותי מהלימודים)

פורסם
  • מחבר

יש עוד מחשב בבית ? שם עובד ?

אולי בכל זאת האנטי וירוס מגביל את התוכנה?

אולי קרה משהו בהוטבוקס בכל זאת? (אני מניח שעשית לו ולמחשב הפעלה מחדש)

אתה מוזמן לנסות עם התוכנה הזאת - אני עובד איתה כבר המון זמן ואישית מעדיף אותה על השאר - http://deluge-torrent.org/

אם התוכנה לא תעזור אתה מוזמן להגדיר VPN. (אם אתה מתעצל להרים צלצול ל012 אני אפילו אתן לך יוזר וסיסמה של ספקית אחרת..סבבה ? -למרות שאתה מסיח אותי מהלימודים)

יש עוד מחשב שמחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת אלחוטי. לא בדקתי שם אם זה עובד או לא. זה ישנה משהו? כי גם אם זה יעבוד במחשב השני, זה עדיין לא יגרום לזה שזה יעבוד במחשב שלי.

אני לא יודע מה יכל לקרות להוטבוקס..אני לא יודע בכלל למה זה קשור. לא שיניתי שום הגדרה בהוטבוקס חוץ מזה שפתחתי את הפורט של היוטורנט דרך הממשק ניהול של הוטבוקס.

זה לא שאני מתעצל..פשוט אני רוצה לדעת למה זה קרה. גם אם אני אפתור את זה באמצעות חייגן, זה עדיין לא יחזיר את הגלגל לאחור. לפני זה זה עבד לי בלי שום שם משתמש וסיסמה..זה אומר שאני לא חייב להשתמש בשם משתמש וסיסמה כדי שזה יעבוד. אני רוצה לפתור את הבעיה בדרך הנוכחית.

לגבי התוכנה deluge torrent, אני מעדיף שלא להשתמש בה. כי התרגלתי כבר ממש ליוטורנט.

פורסם

אתה אומר בעצם שאתה לא רוצה לעשות כלום, ואפילו לבדוק אם זה משהו שקשור להוטבוקס/012 ולא ספציפית למחשב שלך או לתוכנה אתה לא רוצה לבדוק.

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר בעצם שאתה לא רוצה לעשות כלום, ואפילו לבדוק אם זה משהו שקשור להוטבוקס/012 ולא ספציפית למחשב שלך או לתוכנה אתה לא רוצה לבדוק.

לילה טוב.

בדקתי הרגע במחשב השני של אחותי, זה גם לא עובד שם. אותה הבעיה במחשב הזה. זה כנראה קשור להוטבוקס ולא למחשב.

לא הבנתי למה התעצבנת עליי. אני מעדיף את יוטורנט על שאר התוכנות, אני מעדיף להיות בלי חייגן מאשר עם חייגן. מה הבעיה? אם זה עבד לי קודם בלי חייגן ועם יוטורנט, אז יכול לחזור לעבוד לי באותה הדרך. למה אני צריך לעשות חייגן או לנסות בתוכנת טורנט אחרת?

פורסם
  • מחבר

עריכה: פתאום זה עובד. אני לא מצליח להוריד עם טראקר פרטי מ-underground-gamer.com. עם טראקר פתוח אני מצליח. למה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים