עבור לתוכן

יוטורנט הפסיק להוריד.

Featured Replies

פורסם

משהו מוזר קרה לי פתאום. הורדתי לפני כמה ימים כל מיני דברים, ופתאום היוטורנט הפסיק להוריד לגמרי..ובדקתי והפורט פתוח. לא מופיע משולש צהוב ולא מופיע V ירוק..לא מופיע פשוט כלום.

כשאני מוסיף קובץ טורנט זה רושם לי "מחפש עמיתים (finding peers)" ולא עושה כלום. זה נשאר עם "מחפש עמיתים"..אני לא מבין למה זה קרה. החומת אש לא חוסמת את היוטורנט כי הוא מסומן בוי ומופיע בחריגים..הפורט של התוכנה פתוח (פתחתי אותו עם הראוטר) הצלחתי להוריד הכל בלי שום בעיה..אבל פתאום קרה הדבר המוזר הזה. לפעמים היה מופיע לי משולש צהוב או וי ירוק למטה..הפעם אבל לא מופיע אפילו משולש צהוב..פשוט לא מופיע כלום! אני משתגע..הסרתי את התוכנה כמה פעמים וזה לא עוזר..שום דבר לא עוזר.

ולא שיניתי שום דבר במחשב. לא התקנתי שום תוכנה של הגנה או משהו כזה, ולא שיניתי כלום לגבי האינטרנט. ליוטורנט יש חריגה בפיירוול, וגם בדקתי באתר http://www.canyouseeme.org וזה רושם שהפורט של היוטורנט פתוח.

הבעיה שהפעם זה אפילו לא עושה משולש צהוב..זה לא עושה שום סימן. לא משולש צהוב ולא וי ירוק. שום דבר לא מופיע.

עריכה: עשיתי הרץ בדיקות וזה עושה לי שגיאה. תמונה:

http://www.fastup.co.il/images/16449564.jpg

16449564.jpg

פורסם

תנסה לבצע את הבדיקה מול שרת אחר יתכן שיש בעיה בשרתים שאתה מבצע בדיקה

פורסם

איזה ספקית ?

פורסם
  • מחבר

תנסה לבצע את הבדיקה מול שרת אחר יתכן שיש בעיה בשרתים שאתה מבצע בדיקה

מז"א שרת אחר?

איזה ספקית ?

תשתית הוט, ספקית 012 כבלים.

פורסם

יש ראוטר ?

חיבור ישיר למודם ניסית?

אתה מתחבר עם שם משתמש וסיסמה?

יש לך יוזר של ספקית אחרת לבדוק ?

פורסם

במקום Greec תבחר לדוגמא USA

ואני לא חושב שזו בעיה אצל הספק (זו עניות דעתי אז לא לתקוף)

פורסם
  • מחבר

יש ראוטר ?

חיבור ישיר למודם ניסית?

אתה מתחבר עם שם משתמש וסיסמה?

יש לך יוזר של ספקית אחרת לבדוק ?

אני עם ראוטר HOTBOX. בלי שם משתמש וסיסמה. כלומר שהווינדוס עולה אני כבר מחובר אוטומטית לאינטרנט. מז"א חיבור ישיר למודם?

פורסם
  • מחבר

במקום Greec תבחר לדוגמא USA

ואני לא חושב שזו בעיה אצל הספק (זו עניות דעתי אז לא לתקוף)

עשיתי USA. זה יצא תקין בשניהם..אבל עדיין אי אפשר להוריד כלום. לא נהיה וי ירוק או משהו..אין פשוט שום סימן.

פורסם

הבנתי, ההוטבוקס זה למעשה המודם והראוטר שלך.

יש לך שם משתמש וסיסמה של 012 ? אתה יכול להגדיר חייגן VPN על המחשב ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ההוטבוקס זה למעשה המודם והראוטר שלך.

יש לך שם משתמש וסיסמה של 012 ? אתה יכול להגדיר חייגן VPN על המחשב ?

אין לי שם משתמש וסיסמה. אני על 012 כבלים, וגם בראוטר עצמו לא מוגדר שם משתמש וסיסמה. אז גם אם אני אעשה חייגן VPN על המחשב, אני לא אוכל להתחבר כי אין לי מהספקית שם משתמש וסיסמה.

פורסם

יש לך, פשוט לא קיבלת/ביקשת.

אתה יכול להתקשר ל012 לשירות לקוחות או לתמיכה ולבקש.

ואתה כן יכול להתחבר כל עוד המשתמש שלך לא בשימוש (מחובר בVPN).

פורסם

גם לי זה קרה פעם. אל תטרח להתחיל לחפש דרכים מפותלות כדי להאשים את כל העולם - מקור התקלה הוא ב-utorrent עצמה / בשילוב שלה מול הטראקר.

יכול להיות שאתה לא משתמש בגירסה הרישמית החדשה ביותר? כלומר, גירסה ישנה יותר או גירסת בטא כלשהי?

הטורנטים שאתה מנסה להוריד הם מטראקרים פרטיים? תבדוק איזה גירסאות של utorrent "מאושרות" ע"י הטראקרים האלה.

פורסם
  • מחבר

יש לך, פשוט לא קיבלת/ביקשת.

אתה יכול להתקשר ל012 לשירות לקוחות או לתמיכה ולבקש.

ואתה כן יכול להתחבר כל עוד המשתמש שלך לא בשימוש (מחובר בVPN).

גם אם יש לי, אני לא צריך. כמו שאמרתי היוטורנט עבד לי פיקס לפני כמה ימים. אז מן הסתם שאין לזה שום קשר לזה שאני עם ראוטר. כי זה עבד עם הראוטר מעולה בלי שום שם משתמש וסיסמה. הוריד לי מעולה, הפורט פתוח, הכל היה בסדר. אין קשר בכלל לשם משתמש וסיסמה.

גם לי זה קרה פעם. אל תטרח להתחיל לחפש דרכים מפותלות כדי להאשים את כל העולם - מקור התקלה הוא ב-utorrent עצמה / בשילוב שלה מול הטראקר.

יכול להיות שאתה לא משתמש בגירסה הרישמית החדשה ביותר? כלומר, גירסה ישנה יותר או גירסת בטא כלשהי?

הטורנטים שאתה מנסה להוריד הם מטראקרים פרטיים? תבדוק איזה גירסאות של utorrent "מאושרות" ע"י הטראקרים האלה.

בלי קשר להורדת טורנטים, צריך להופיע לי וי ירוק או משולש צהוב כשאני נכנס לתוכנה. לפני שאני מתחיל בכלל להוריד משהו. גם אם אני לא מוריד משהו צריך להופיע לי וי ירוק או משולש צהוב. הבעיה שלא מופיע לי שום דבר..שום דבר. שום סימן שום כלום.

ואני משתמש בגירסה האחרונה. הסרתי את התוכנה כמה פעמים והורדתי שוב את התוכנה מאתר הבית. מפה: http://www.utorrent.com/utorrent-plus/index/frmrvh

לחצתי פה על Free Download. צילמתי תמונת מסך עם הגירסה שיש לי, וזאת הגירסה האחרונה. אתה יכול להשוות ולראות.

תמונה:

http://www.ufu.co.il/files/pktc6rx50y0gtn632d40.jpg

pktc6rx50y0gtn632d40.jpg

פורסם

אוקיי, אם אתה לא רוצה לנסות את הדרך הזאת, אין בעיה.

תוכנה אחרת כבר ניסית ?

** אני מניח שאין לך גישה להוטבוקס נכון?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אם אתה לא רוצה לנסות את הדרך הזאת, אין בעיה.

תוכנה אחרת כבר ניסית ?

** אני מניח שאין לך גישה להוטבוקס נכון?

כמו איזו תוכנה? ניסיתי גם עם ביטורנט, וגם לא עבד. להוטבוקס? בטח שיש לי גישה. אני פתחתי את הפורט של היוטורנט דרך הוטבוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים