פורסם 2013 בפברואר 612 שנים אני לא יכול לעדכן ביוס כי הביוס לא מזהה את כונן USB שבו הביוס העברתי את כל הביוס להגדרות החברה לא עזר כל האופציות ל- USB פתוחות כונני USB נראים במחשב רק לא שרוצה לעדכן ביוס הוצאתי בטריה מהלוח לא עזר שינתי לכניסות אחרות USB לא עזר הביוס מסרב להתעדכן , למה
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר איזה צילום של ביוס ?אני צריך מצלמה חיצונית חזקה שאין לימה זה יעזור ? הרי הביוס בעדכון לא מגלה את הכוננים USB
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מחבר לקחתי USB נוסף פירמטטי ל- NTFC לא קורא אולי יש מצב שצריך להכניס את הביוס למצב שרואה USB בביוס ?USB נראים ברור בווינדוס לא בביוסכל הדרייברים בביוס קוראים USB ופתוחים כולל USB3 12 כניסות והביוס לא רואה כלום
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מחבר אתה סתם ממשיך לטחון מים. תביא צילומי מסך של הביוס והגיע הזמן גם לתת את דגם המחשב ! כתבתי לך אני לא צלמניה , אין לי מצלמות לצלם תמונות גם לא קשור ולא יעזור חבל שאתה לא עוזר ומפריע לאחרים לעזור
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים מחבר למה בכלל לעדכן ביוס? יש לך בעיות?כן , והביוס כנראה מתקן ואני חושב שיש בעיה בלוח אם שנדפק ולא יכול לתת לעדכן אני יקח אותו לחנות
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים מחבר המחשב בחנות הביוס נדפק והוא צריך להזמין לוח חדש יש גם עכשיו צבעים משונים ומרובעים בביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.