עבור לתוכן

TMS - הסאגא נגמרה (זכיתי בתביעה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אותי קצת מטריד שאני לא מצליח למצוא שום פסק דין נגד TMS/וולקום טכנולוגיות סביב התאריך אותו ציין פותח הדיון.

בקשתי כאן לקבל את מס' התיק לא נענתה.

מטריד/מחשיד/נוכל/טיפש/לא מבין במחשבים - הכינויים האלה מראים את הרמה של אותם משתמשים ממורמרים.

זה סיפור מהסרטים לצלם מארז של 21KG שנמצא בכלל בחלק התחתון של הבית.

אתה לא שופט שאני יהפוך בשבילו את העולם, הצגתי עובדות מהשטח, אני זכיתי וזהו.

אף אחד לא מכפיש כלום ואחרי הת'רד שרשמתי ביקש לנעול אותו ודיברתי עם קיריל בטלפון והוא אמר שהכל בסדר ושאני יביא את המחשב לשם כדי שיראה את הבעיה.

די אני לא מעוניין להכפיש אני לא ילד, לא הייתי קונה מחשב ב 10K ונלחם עם החנות שמכרה לי אותו רק בשביל לקבל פיצוי

מסכן על המארז, הדלק לא עלה לי כסף? לישון עם כדורי רגעון מההיסטריה שווה כסף!?

צאו מזה כבר לא משעמם לי ואני לא תובע מתוך הנאה או בשביל הכסף הזה שלא יעשה אותי עשיר גם ככה.

ותרדו ממני בבקשה.

• תגובות 300
  • צפיות 60.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פסק הדין משום מה לא פורסם (ולכן לא הצלחתי למצוא אותו...)

פורסם
  • מחבר
פסק הדין משום מה לא פורסם (ולכן לא הצלחתי למצוא אותו...)

נרגעת? כי זה מה שחשוב..

פורסם

אני לא מבין בכלל מה אתה מרצה את "חסרי האמונה" האלה. לא חושב שאתה צריך להוכיח להם שום דבר, במיוחד לא למישהו כמו IDANMAL (אחלה תגובות בנאדם).

מזל טוב על הזכייה יאללה תתקדם!

פורסם

hardwell, אתה במקרה קרוב של haswell שאתה מתחמם ככה? מה קרה? סתם בנאדם רוצה לראות את התיק בעצמו ולא הצליח למצוא אותו לבד, מבקש ממך שתתן לו את מספר התיק שיוכל לקרוא אותו - מה כל-כך כואב לך לתת לו את מספר התיק? לא כל העולם נגדך, בנאדם. תשתחרר.

פורסם

תמנעו בבקשה מתגובות אישיות ומתגובות לתגובות האלה.

באופן אישי, אני מצר על כך ש-TMS בוחרים להתעלם מהדיון.

קיריל, אם אתה עדיין קורא את הדברים אני (וכנראה עוד לא מעט אנשים) נשמח לשמוע את הצד השני בסיפור.

פותח הדיון אני לא מתכוון להשמע מזלזל או מצדד בצד מסויים, אבל אתה בטוח שהסיפור גמור?

פורסם

Access

זה לא רציני לצפות מהם לתת תשובה על גבי הפורום בנסיבות שנוצרו.

קודם כל הם ירצו לברר מה קרה, אם הומצאו להם המסמכים או לא, ולבדוק אם יש מקום להגיש בקשה לביטול פסק הדין.

לדעתי בגלל שהתובע רץ לספר לחברה ולפתוח תיק הוצאה לפועל עוד לפני שהוא טרח לשלוח להם מכתב, הם יבדקו ברצינות את כל האופציות שעומדות להם מבחינה משפטית.

ואני, כשלעצמי אני סבור שחברה שמכבדת את עצמה ואת לקוחותיה לא תבקש לבטל פסק דין של בית משפט שפסק ללקוח כ-2000 ש"ח. לא רק מהבחינה העסקית שיווקית - אפילו מבחינה כלכלית אין בזה הרבה הגיון, גם אם יצליחו לבטל את פסק הדין הם יידרשו לשלם לו הוצאות בגין הישיבה...

פורסם

אני במקום חברת tms הייתי מתנצל בפני הלקוח, משלם את סך התביעה וסוגר את זה כמה שיותר מהר, הזמן שעובר עובד לרעתם.

פורסם

אבל אם הם לא אשמים, אין כאן צדק.

פורסם

לא מצאתי שום פסק דין בנושא מהתאריך הנ"ל.

איך קוראים לחברה הנתבעת, משום מה ברשם החברות אני לא מוצא אותם.

פורסם
אבל אם הם לא אשמים, אין כאן צדק.

גם אם הם לא אשמים הבן אדם זכה בבית משפט, ברגע שהם ימשיכו את הקרב בלהוכיח את צידקתם הם יאבדו עוד לקוחות פוטנציאלים.

פורסם

לא הייתי אומר כלום אם שני הצדדים היו מיוצגים במשפט והשופט קבע מה שקבע

אבל אם לא קיבלו את הזימון ולא ידעו על המשפט, צריך לתת גם להם אפשרות להציג את טענותיהם.

פורסם

זה לא רציני לצפות מהם לתת תשובה על גבי הפורום בנסיבות שנוצרו.

זה רציני בדיוק כמו שפרסום עניין התביעה יכול לשמש אותם בנסיבות מסויימות (לדוגמה במקרה של KSP בו הדיון שימש ככלי נגד הלקוח)

לא הייתי מצפה מהחנות לפרט כי הנושא לא נסגר בוודאות, אבל כן הייתי חושב שיש מקום לתת מילה או 2 על הסטטוס של הדברים.

באותה מידה שהלקוח מפרסם שהוא זכה, החנות יכולה להגיד שהנושא לא סגור ולכן עוד לא צריך לקפוץ למסקנות - וגם זה לא קורה.

אני באופן אישי לא אוהב לשפוט במעמד צד אחד ולכן תמיד שומר על ביקורת עד שאני מכיר את 2 הצדדים בסיפור.

פורסם

אבל קיריל הגיב. הוא טוען שהוא (או כל אחד מעובדיו) לא קיבל את ההזמנה למשפט. נראה מה יהיה עם זה.

hardwell, אתה במקרה קרוב של haswell שאתה מתחמם ככה?

:lol::lol::lol:

פורסם
hardwell, אתה במקרה קרוב של haswell שאתה מתחמם ככה?

לקחתי לחתימה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים