עבור לתוכן

TMS - הסאגא נגמרה (זכיתי בתביעה)

Featured Replies

• תגובות 300
  • צפיות 60.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קניתי בסניף קרית מוצקין

הנה האשכול המקורי אם אני לא טועה:

http://hwzone.co.il/community/threads/519013-TMS-%D7%94%D7%A1%D7%90%D7%92%D7%90-%D7%A0%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%AA-(%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-7-2)?highlight=TMS

וחבל שזה נגמר ככה כי הנזק הוא לא התביעה אלא שאני וכל אלה שאני מכיר לא יחזרו לשם.

פורסם

ב-ksp רוב החברה שמרכיבים מחשבים, לא מבינים כלום להרכבה ואני מדבר על סניף ספציפי שנראה לי גם אתה מדבר עליו אבל הוא לא בקרית מוצקין, בקרית מוצקין אין סניף..

פורסם

שימח שעוד לקוח יצא צודק ולא שקרן שמחפש אשמים סתם כמו אחד אחר שהיה כן עם דיון של מלא דפים וכל מני דבורים שלו שקרים והגזמות ובבלבולי שכל ובסוף יצא שקרן שיקר גם את אנשי בית המשפט וגם את הפרום ובסוף לא קבל כלום ואז יתגלה השקר שלו

פורסם
  • מחבר
ב-ksp רוב החברה שמרכיבים מחשבים, לא מבינים כלום להרכבה ואני מדבר על סניף ספציפי שנראה לי גם אתה מדבר עליו אבל הוא לא בקרית מוצקין, בקרית מוצקין אין סניף..

צודק התבלבלתי, הכוונה הייתה לקרית חיים

הם עשו עבודה מצויינת

פורסם

אוקי.. לא מכיר שם את המרכיבים התכוונתי לסניף קרוב אחר..

פורסם

יפה לראות שזוכית, אבל באמת עם כל ה"ישראלים" בארץ לחנויות קשה להיות הוגנות. זה מעין יחס גורר יחס.

הישראלי: מאמין שהחנות והמוכרים שייכים לו ולמשפחתו ועושה מה שבא לו. בדרך כלל מנסה לנצל את החנות, צועק בקול רם ומקלל.

החנות: לפעמים חסרת אונים לפעמים סתם גרועה פשוט חייבת להיות מניאקית.

אבל יש אנשים "בסדר" בארץ שהם לא כאלה, אבל עדיין קיבלו יחס לא צודק.

דווקא עם KSP הנסיון שלי לא מדהים.. המוכרים בסניף ראשון לציון (המפוצץ תמיד) פשוט מטמטמים ומטומטמים (באתי לקנות מאוורר נוקטואה, הוא אומר לי: "זה 1500 סל"ד, זה מאוד רועש"

אמרתי לו "בסדר בסדר..."

פורסם

יפה מאוד - טוב לדעת. גם אני עם TMS גמרתי - על פניו מסתבר שהם חלאות כמו רוב האחרים בתחום הזה.

פורסם

TMS שייכת ל CD-LOG - אני בטוח שאת ההחלטות היותר *רציניות* לא המוכרים\מנהל סניף מקבל...אלא הדרג הבכיר יותר.

אבל זו רק דעתי

פורסם
שימח שעוד לקוח יצא צודק ולא שקרן שמחפש אשמים סתם כמו אחד אחר שהיה כן עם דיון של מלא דפים וכל מני דבורים שלו שקרים והגזמות ובבלבולי שכל ובסוף יצא שקרן שיקר גם את אנשי בית המשפט וגם את הפרום ובסוף לא קבל כלום ואז יתגלה השקר שלו

אתה יודע, זה שהוא הפסיד במשפט לא עושה אותו בהכרח שקרן, אז אל תדביק תוויות.

פורסם

סתם שאלה - האם פנית אליהם אחרי פסק הדין או ישר להוצאה לפועל ? נראה לי התנהגות ממש מטומטמת של החברה, אם כבר החלטתם לא להגיע לדיון - תסגרו את העניין מחוץ לבית המשפט, בטוח יעלה פחות....

פורסם

חשבתי אם להגיב פה או לא... בסוף אני רואה שכרגיל דיון גולש למקום הלא נכון.

לא קיבלנו הזמנה לבית משפט כנראה בגלל שרות אדיב של דואר ישראל. גילינו שהיה משפט מפוסט בפורום. כבר ביקשתי מפותח תרד לקבל פסק דין אם הוא נמצא ברשותו.

פורסם

אתה אומר בעצם שהתובע משקר, ושבית המשפט לא באמת קיבל ראייה לכך שקיבלתם זימון וסירבתם להתייחס אליו?

פורסם

אתה רואה - אתה לוקח את זה למקום לא נכון,אפשר לדעת למה ?

לא אמרתי שום דבר בנוגע לתובע. אמרתי שאף אחד מעובדי החברה לא קיבל זימון למשפט. אני אישית מגיע לדואר. אם תובע היה מציין מי חתום על סירוב לקבל זימון - היית רואה שזה לא אחד העובדים בחברה.

פורסם
אתה אומר בעצם שהתובע משקר, ושבית המשפט לא באמת קיבל ראייה לכך שקיבלתם זימון וסירבתם להתייחס אליו?

לא, הוא אומר שדואר ישראל שיקר, וזה דווקא לא כל-כך מפתיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים