עבור לתוכן

TMS - הסאגא נגמרה (זכיתי בתביעה)

Featured Replies

פורסם

ההבדל בינינו - לך יש סיבה (מוצדקת) לא להיות אובייקטיבי, קיבלת שירות טוב.

לי אין סיבה להיות לא אובייקטיבי...

אני לא בונה מפרטים בפורום מחנות X או Y

לא ממליץ על חנות Z.

ולא תוקף את KSP בת'רד אחד ומאשים את הלקוח בת'רד אחר בגלל שהחנות היא TMS.

אתה סופר סובייקטיבי.

אתה תמיד עם הלקוח :) גם אם צורת ההתנהלות שלו מריחה לא משהו

• תגובות 300
  • צפיות 60.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מצד אחד מעיר לי על זה שפתחתי דיון על TMS ללא תגובה מהם אבל אתה עושה את אותו הדבר בלי לדעת מה היה ומה לא, תתבייש.

שאני יתבייש? תצטט שאמרתי זאת לפני שתטיף בי מוסר.

שים לב אף הודעה שלי עברה עריכה.

פורסם
  • מחבר

שאני יתבייש? תצטט שאמרתי זאת לפני שתטיף בי מוסר.

שים לב אף הודעה שלי עברה עריכה.

מה הקשר, אני בדר"כ עורך רק בכדי לתקן שגיאות כתיב.

אתה פשוט לא שווה את התגובה הזאת.

פורסם

תמשיך עם הגישה הזאת.

השופט בטוח יפסוק לטובתך

פורסם

hardwell,

יש לי הרגשה שכמה חבר'ה פה לא מסמפטים אותך, או שיש להם סיבות אחרות לצדד ב-TMS. כך או כך, אני לא חושב שתצליח לשכנע את מי שמוטה נגדך ולא ממש קורא את מה שאתה כותב. וזה לא משנה אלו תמונות תעלה.

לכן, חבל על האנרגיות שלך. אם אתה הולך למשפט, תתרכז בזה ולא בניסיונות הצטדקות חסרי תוחלת מול "חבר המושבעים" העוין הזה.

פורסם

אתה סופר סובייקטיבי.

אתה תמיד עם הלקוח :) גם אם צורת ההתנהלות שלו מריחה לא משהו

ממש לא תמיד

אבל אני לא רואה סיבה במקרה הזה לא להאמין לו ודווקא להאמין לTMS

פורסם

ומה מוסר ההשכל מכל הסיפור? קונים מארז ב-50 שקל ולא ב-1300. :lol:

פאקינג קופסת פח. קצת פרופורציות לא יזיקו.

פורסם
:goodposting:
פורסם

מה הקשר, אני בדר"כ עורך רק בכדי לתקן שגיאות כתיב.

אתה פשוט לא שווה את התגובה הזאת.

יפה לך!

אתה מטיף מוסר בלי הקשר ועל דברים שלא אמרתי מעולם.

כאשר אני מבקש לצטט אותי (דבר שאי אפשר לעשות כי לא נכתב ממני) יכולת לענות בסליחה שטעית, אבל לא אתה צריך להישאר "צודק" ואומר שאני לא שווה את תגובתך. :facepalm:

תשים לב אתה בא עכשיו ומעליב אותי אישית. וזה מנוגד לחוקי הפורום.

זה רק מראה שבזמן שאתה לא צודק אתה מתחיל להשפיל אחרים.

מי שחושב שהאנטי מגיע מתומכי TMS טועה בגדול, האנטי מגיע מאנשים שניסו לדבר עם פותח הדיון.

כבר קיבלתי 2 עלבונות,

אחד אני צריך להתבייש בדבר שלא עשיתי!

דבר שני אני לא שווה את תגובתו של אדון קונה מחשב ב10K ש"ח.

בהצלחה לך בחיים, רק תדע שאם תתנהג ככה בבית משפט אתה יכול לקבל כנס על העלבת שופט\ת.

פורסם

מזל טוב, חפרתם כ"כ הרבה עד שגיליתם מקדש פסיפס עתיק.

Little1.jpg

הדיון הזה מיצה את עצמו ממזמן ואני רואה עכשיו שמתחילים להכנס כאן להעלבות אישיות לכן אני נועל אותו בינתיים.

פותח הדיון- ברגע שיהיו לך עדכונים, שלח לי ה"פ ואפתח את הדיון.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החלטתי ליידע אתכם כי אני זוכר שהדיון ננעל בזה שהמנהל אמר ש"אני בטוח שפותח הדיון יעדכן אותנו בתוצאות המשפט", או בהתגוננויות של חברת TMS ובמשתמש או שניים שאמר/ו שאני רק מדבר ולא אגיש תביעה נגד החברה.

אז תראו מזה? התביעה נקבעה ל 9.5.13, הגעתי עם אבא שלי והמארז, אחרי שעשינו שיעורי בית וידענו שהמידות של המארז הן אלה שגרמו לבעיה, הבאנו ציוד למדידה גיאומטרית כהוכחה.

ומה קרה? חברת TMS אפילו לא טרחה להגיע, בית המשפט בדק וקיבל בתגובה שההודעה נשלחה לנמען אך הוא סירב לקבל את דבר הדואר.

מיותר לציין שהשופט ראה את הפגמים במארז ותוך כמה רגעים עצר אותנו ואמר שהוא מאמין לנו ושאין צורך אפילו להתקדם הלאה, הראיות היו כל-כך מוצקות שלא היה בכלל סיכוי.

השופט פסק את סכום התביעה, 2180 שח + 200 שח ריבית והצמדה.

הייתי צריך לחכות חודש בשביל לפנות להוצאה לפועל כי ברור ש TMS שמה 0 על החלטות בית משפט, בעוד כיום יומיים אני אגש להוצאה לפועל עם כל הטפסים הדרושים, כבר דיברתי איתם ועם בית המשפט, ויש לי אישור מרשם החברות וכל הסיפור הזה.

ול djelectric שעובד בחברת TMS זאת החברה שאתה עובד בשבילה, צוחק מי שצוחק אחרון.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הערכה שלי: מקסימום כמה שעות עד שהדיון הזה ננעל.

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה, זה לא מכבד אף חברה לא להגיע לבית משפט ולהתעלם מתוצאות בית המשפט

פורסם

אני לא בטוח לחלוטין אם זוכר את הדיון המקורי או שזה היה דיון אחר, אבל אם חברה לא שלחה נציג לבית המשפט אז כנראה שהיא די הביאה זאת על עצמה. מקווה לפחות שהתביעה הייתה מוצדקת, לא קל למכור מחשבים בארץ.

פורסם
  • מחבר
אני לא בטוח לחלוטין אם זוכר את הדיון המקורי או שזה היה דיון אחר, אבל אם חברה לא שלחה נציג לבית המשפט אז כנראה שהיא די הביאה זאת על עצמה. מקווה לפחות שהתביעה הייתה מוצדקת, לא קל למכור מחשבים בארץ.

תראה אני לא אסביר מה היה שוב, אני אסכם את זה ככה שאני ואבא שלי מראים לשופט שהמידות של הפח קטנות מדי ולכן הדלת הבעייתית לא נכנסת למקום,

והוא אמר שהוא מאמין לנו מבין וזה ועצר אותנו באותו רגע שאין צורך להמשיך עוד כי הראנו לו שהמארז חדש כאילו שהוא יצא מהמפעל עם מידות שגויות בצד אחד.

הקטע הכי גדול הוא שכשבאתי ל KSP להחליף את המארז חח הם לא הצליחו לפתוח אותו, היינו שם 20 דק' בסוף זה נפתח והמארז נשאר פתוח, מזל שזה נפתח בסוף כי אחרת הייתי בבעיה עוד יותר גדולה.

ד.א אם כבר אני מזכיר את KSP, תודה רבה לכם חנות מעולה, תוך יום אחד הרכיבו לי את הכל במארז החדש שעובד

נפלא בלי תקלות! ככה מארז צריך להיות!!!

אז אם זה לא שווה את הפיצוי, והחלטת השופט לא מצדיקה שיש פה סיבה טובה, לא יודע מה כן :)

פורסם

כן, אתה ציונה והדלת המקולקלת, עכשיו אני נזכר.

אגב, באיזה סניף של ksp היית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים