עבור לתוכן

סקר מקדים - קניה קבוצתית של GTX660/660TI/HD7870XT/7850/7950 - עידכון #2

אנא ציינו באיזה דגם אתם מעוניינים (נוסף 7870XT): 1,337 הצבעות

1. 1. אנא ציינו באיזה דגם אתם מעוניינים (נוסף 7870XT):

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש דיבור על הTI\7950?

אם משתלם כמובן

• תגובות 87
  • צפיות 28.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי - המחירים על ה-7950/660TI לא אטרקטיביים דיים בינתיים ולא עומדים ביעדים שהצבנו עבורם.

זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אבל עדיין לא שם.

פורסם

הצבעתי ל 7950 אבל אני זורם גם על ה 660ti בעדיפות שניה

פורסם

הצבעתי עבור ה 660TI אבל אם ה 7950 מגיע עם הבאנדל אז אני בהחלט יקנה אותו.

פורסם

7950 8)

פורסם

כל כרטיס בא לי טוב, תודה על הארגון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הצבעתי ל 7950 אבל אני זורם גם על ה 660ti בעדיפות שניה

הצבעתי עבור ה 660TI אבל אם ה 7950 מגיע עם הבאנדל אז אני בהחלט יקנה אותו.

7950 8)

חברים יקרים, קראו שוב בעיון:

כפי שאמרתי - המחירים על ה-7950/660TI לא אטרקטיביים דיים בינתיים ולא עומדים ביעדים שהצבנו עבורם.

אין לנו כל כוונה להוציא בקניה הקבוצתית כרטיסים במחיר שלא עומד ביעדים שהצבנו או לפחות קרוב דיו. :nono:

אם נעשה זאת זה יוציא את כל העוקץ מהקנייה הקבוצתית כפי שראינו בקניות פחות מוצלחות שהניבו הנחות זעומות בלבד.

הנזק לא יהיה רק לקניה הזו אלא לכל הבאות אחריה.

זה גם הופך את מחירי היעד לבדיחה עצובה וחסרת טעם!

אז כדי להסיר כל ספק אם היה - דגמים שמחירם לא קרוב מספיק ליעדים שהצבנו לא יוצעו בקניה הקבוצתית!

לשמחתי הרבה יש דגמים מאוד אטרקטיביים שכן עומדים ביעדים שהצבנו ועד כמה שלא מאוד רחוקים מהם ונוכל בקרוב מאוד לפתוח רשמית את הקניה איתם. :xyxthumbs:

פורסם

לפי ביקורות ברשת, הבעיה של ה-7870XT היא צריכת הספק גבוה באופן יחסי לכל כרטיס אחר.

מה שלא נשלם על הכרטיס נשלם על חשבון החשמל...

פורסם
  • מחבר

מה שלא נשלם על הכרטיס נשלם על חשבון החשמל...

ממה שקראתי ההבדל הוא אולי 30W בעומס מקסימלי.

אם תשחק 3 שעות כל יום על המשחקים בכבדים ביותר במשך שנה ההפרש בחשבון החשמל שלך יגיע ל... 19.7 ש"ח בלבד.

עם ההפרש ב-IDLE ובניגון BR מלא אולי תגיע ל-30 ש"ח הפרש בשנה :nixweiss: קצת פרופורציות.

פורסם

שני דברים:

א. זה שקיבלת הצעות לא מספיק טובות ל-TI ו-7950, לא אומר שצריך למחוק אותם מהרשימה - אולי אם עוד אנשים יביעו עניין בכרטיסים, אתה תקבל הצעות מתאימות יותר... ברור שאין צורך להתגמש, אחרת כל קנייה תתגמש ובסופו של דבר זה לא יבוא לטובתנו, אבל בכל זאת אני חושב שמי שמעוניין בכרטיסים האלה יכול להגיב ואולי כך לשנות את דעת החנויות.

ב. ב-20 לחודש ככל הנראה סוני תכריז על PS4, אם החומרה תהיה מספיק חזקה זה לא יגרור לירידת מחירים? כי אם כן, אולי כדאי לחכות עוד קצת עם הקנייה ולקבל הנחה אחרי המחירים החדשים..

נא לא לקטול אותי, אני מדבר מתוך היגיון ולא מתוך ידע ויכול להיות שאני טועה :)

פורסם
  • מחבר

לא הורדנו את ה-7950/660TI מהקניה רק היה חשוב לי להבהיר את החשיבות של מחירי היעד.

אני מוכן לחרוג מהם במידה סבירה בשביל כרטיס איכותי מומהר או בנסיבות דומות ואין ספק שהעמידה במחיר היעד תלויה לא מעט גם בהיענות של הקונים אבל יש לנו קו מנחה ונשתדל ככל האפשר לשמור עליו מהסיבות שציינתי כבר.

מה הקשר PS4? בכל מקרה - זה לא המקום לדון בזה. :nono:

פורסם

יש חדש בעניין הבאנדל?

פורסם
  • מחבר

עידכון #2 - 15.02.2013

הגענו למאסה הקריטית הנדרשת לדעתי והגיע הזמן לפתוח את הקניה באופן רשמי :xyxthumbs:

גשו לדיון הרשמי, הצביעו והשפיעו - בהצלחה!

אני מזכיר לכולם לשמור על תרבות דיון וניסוח ענייני ורלוונטי לדיון - הודעות אחרות תמחקנה ללא התראה!

נתראה שם - ננעל!

נמשיך כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים