עבור לתוכן

מחשב חדש לא מצליח להשתמש בכ.מסך AMD 7670

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נייד חדש של Dell Vostro

ויש בו בנוסף לכרטיס המובנה Intel HD Graphics 4000, כרטיס מסך AMD Radeon HD 7670M.

הורדתי את Farcry3, וגיליתי שהמחשב מריץ את המשחק רק על medium/low. הבנתי שכנראה המחשב לא מצליח להפעיל את הAMD

ניסיתי להפוך את הכרטיס של אינטל ללא זמין במנהל ההתקנים. אבל אז בכלל לא הצלחתי לפתוח את המשחק

בנוסף כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של ה AMD במנהל ההתקנים הוא רושם לי שהדרייבר מעודכן לגרסא החדשה ביותר.

מה עושים??

פורסם

היי

תחבר את הנייד למתח , לא רק דרך הבטרייה, כך כרטיס מסך חיצוני נכנס לפעולה.

פורסם
  • מחבר

היי

תחבר את הנייד למתח , לא רק דרך הבטרייה, כך כרטיס מסך חיצוני נכנס לפעולה.

ניסיתי. לא עוזר

פורסם

כנס לביוס ונטרל את המובנה, תעלה את הווינדוס ותתקין דרייבר עדכני ל-amd בהצלחה.

פורסם

כנס לCatalyst ושם יש אופצייה של Dual graphic או משהוא בסגנון, אתה אמור לבחור את התוכנה שאתה מעוניין להשתמש בה בכרטיס מסך החזק יותר, במקרא הזה farcry 3 תחפור בהגדרות זה שם, מנסיון.

המחשב לא משתמש בכרטיס מסך החזק יותר בשביל לקבל זמן סוללה גדול יותר, אתה צריך לבחור ידנית מתי הוא יפעל

פורסם
  • מחבר

כנס לCatalyst ושם יש אופצייה של Dual graphic או משהוא בסגנון, אתה אמור לבחור את התוכנה שאתה מעוניין להשתמש בה בכרטיס מסך החזק יותר, במקרא הזה farcry 3 תחפור בהגדרות זה שם, מנסיון.

המחשב לא משתמש בכרטיס מסך החזק יותר בשביל לקבל זמן סוללה גדול יותר, אתה צריך לבחור ידנית מתי הוא יפעל

ניסיתי אחי.. זה עדיין לא עוזר

עדיין כשאני נכנס למשחק הוא קצת בתקיעות כשאני עושה על high

וכשאני מנסה לנטרל את הכרטיס של אינטל הוא בכלל לא נכנס למשחק

ניסיתי להוריד את הדרייבר מחדש מפה

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1

אבל אחרי ההתקנה הוא מביא לי את השגיאה הזאת

34150669.jpg

פורסם

אתה צריך להוריד את הדרייבר מהאתר של DELL או להתקין אותו מדיסק שהגיעה עם המחשב, למה הCatalyst לא הכי מותקן מראש על המחשב? האם קנית אותו ללא מערכת הפעלה או שהמערכת ההפעלה הותקנה בארץ?

כנס לאתר של DELL ואז ל support רשום את הService tag שלך וזה אוטומטית יאתר את המחשב שלך, תבחר מערכת הפעלה ותוריד את הדרייבר של כרטיס המסך

האם המנהל ההתקנים של המחשב הוא בכלל מזהה שיש לך שני כרטיסי מסך?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להוריד את הדרייבר מהאתר של DELL או להתקין אותו מדיסק שהגיעה עם המחשב, למה הCatalyst לא הכי מותקן מראש על המחשב? האם קנית אותו ללא מערכת הפעלה או שהמערכת ההפעלה הותקנה בארץ?

כנס לאתר של DELL ואז ל support רשום את הService tag שלך וזה אוטומטית יאתר את המחשב שלך, תבחר מערכת הפעלה ותוריד את הדרייבר של כרטיס המסך

האם המנהל ההתקנים של המחשב הוא בכלל מזהה שיש לך שני כרטיסי מסך?

קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה כדי לחסוך 400 ש"ח

הוא הגיע גם בלי הדרייברים

הורדתי את כולם (כולל הדרייבר של הכרטיס מסך) מהאתר של דל

יש לי הcatalyst על המחשב.. אבל זה עדיין לא עוזר אמרתי לך

מנהל ההתקנים מזהה את 2 הכרטיסים.. אבל כשאני מנטרל את האינטל המחשב פועל ממש לאט ולא נכנס למשחקים

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונת לעשות פה נכון?

67866676.jpg

אז זה לא עוזר...

פורסם
  • מחבר

עזרה חברה?

פורסם

כן בהחלט זה מה שהתכוונתי, דרך אגב המחשב מחובר לחשמל כאשר אתה מפעיל את המשחק?

פורסם

היי גבר, בוקר טוב\ צהריים טובים ושבת שלום .

מנסיוני האישי קניתי נייד עם צמד כרטיסים כאלה וזה נורא, פשוט נורא - באנגלית --- הוריבל ..

גועל נפש של צמד - יש אתר שנקרא http://leshcatlabs.net/ הדרייברים שהם נותנים מותאמים טוב יותר מאשר הדרייברים שAMD עושה טובה שהיא מוציאה .

התאימות בין המוצרים גרועה ביותר .

אני התעצבנתי על הנייד שהוא לא עובד טובו הוא חטף כמה מכות (ממש כמו ילד קטן) וההארדיסק שבק חיים .

התמיכה של היצרנים בכרטיסי מסך משולבים היא נוראית ואיומה, אני רק מלא טענות בנושא הזה .

אני יותר לא קונהבחיים מחשב נייד למשחקים זה לא שווה את המאמץ ובטח שלא נותן חווית משחק נעימה .

אם אתה צריך עוד טיפים אני אוכל לעזור לך כמה שאני אוכל.

כמו שאתה רואה, אני דיי ל-א מבסוט על הסט הזה .

פורסם
  • מחבר

כן בהחלט זה מה שהתכוונתי, דרך אגב המחשב מחובר לחשמל כאשר אתה מפעיל את המשחק?

כן הוא מחובר לחשמל.

היי גבר, בוקר טוב\ צהריים טובים ושבת שלום .

מנסיוני האישי קניתי נייד עם צמד כרטיסים כאלה וזה נורא, פשוט נורא - באנגלית --- הוריבל ..

גועל נפש של צמד - יש אתר שנקרא http://leshcatlabs.net/ הדרייברים שהם נותנים מותאמים טוב יותר מאשר הדרייברים שAMD עושה טובה שהיא מוציאה .

התאימות בין המוצרים גרועה ביותר .

אני התעצבנתי על הנייד שהוא לא עובד טובו הוא חטף כמה מכות (ממש כמו ילד קטן) וההארדיסק שבק חיים .

התמיכה של היצרנים בכרטיסי מסך משולבים היא נוראית ואיומה, אני רק מלא טענות בנושא הזה .

אני יותר לא קונהבחיים מחשב נייד למשחקים זה לא שווה את המאמץ ובטח שלא נותן חווית משחק נעימה .

אם אתה צריך עוד טיפים אני אוכל לעזור לך כמה שאני אוכל.

כמו שאתה רואה, אני דיי ל-א מבסוט על הסט הזה .

וואו קודם כל כל חבל שלא ידעתי את כל זה לפני

יכולתי לחסוך קצת כסף בקניה של מחשב דומה רק בלי הכ.מסך של AMD

קיוויתי פשוט שבנוסף לשימושים הרגילים בנייד אני יוכל להנות גם ממשחקים בו

ובכל זאת, מה אפשר לעשות עכשיו?

הורדה של הדרייבר מהאתר שהבאת תעזור לפחות קצת? או שלוותר ומשחקים מהיום זה רק על low?

תודה אחי ושבת שלום

פורסם

יש לי רעיון מצויין, תתקשר לתמיכה של דל ישראל ביום ראשון, תמיד עונה טכנאי שיודע הכל, רמת התמיכה של דל בארץ פשוט פנטסטית,

יש לי שני מחשבים נייחים של דל בבית והשירות שהם נותנים פשוט פנטסטי ורמת הידע של הטכנאי תמיד הייתה מאוד מאוד גבוהה,

הם בטוח יענו לך על השאלה, הנה הטלפון:

1-809-444688

תעדכון אותנו מה יצא מזה

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון מצויין, תתקשר לתמיכה של דל ישראל ביום ראשון, תמיד עונה טכנאי שיודע הכל, רמת התמיכה של דל בארץ פשוט פנטסטית,

יש לי שני מחשבים נייחים של דל בבית והשירות שהם נותנים פשוט פנטסטי ורמת הידע של הטכנאי תמיד הייתה מאוד מאוד גבוהה,

הם בטוח יענו לך על השאלה, הנה הטלפון:

1-809-444688

תעדכון אותנו מה יצא מזה

וואלה רעיון מצויין אחי. אני ינסה ביום ראשון ויעדכן פה

אגב, התקנתי את הדרייבר שהבחור מלמעלה נתן לי ואני עדיין באותו מצב כמו קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים