עבור לתוכן

יעוץ לרכישת ראוטר(ים) לרישות מלא של בית 2 קומות

Featured Replies

פורסם

אני צריך לרשת בית של 2 קומות.

האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר,

אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה :nixweiss:

עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL.

אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות.

אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה.

בסהכ זה יוצא 400-450שקל.

האם יש לכם המלצות טובות יותר שאוכל לשקול?

פורסם

אתה רוצה מודם+נתב באותו מכשיר ואליו לקשר רפיטר אלחוטי? או כך האופציות שבחרת אמורות לעשות את העבודה,

אבל אני הייתי ממליץ לקחת מודם של בזק - בגלל שהתאימות שלו לתשתית היא בטוחה, אליו לחבר נתב 941ND ואם אין מספיק קליטה אז להוסיף עוד אחד למעלה

פורסם
  • מחבר

מבנה הבית לא הכי סטנדרטי,

מדובר בתקרה משותפת לשתי הקומות,

כלומר (עדין לא ראיתי את התשתיות שם) אם יתמזל מזלי וניתן למקם את הראוטר בצד בו התקרה משותפת, אולי תהיה קליטה לחדרים שלמעלה.

בכל מקרה, בהנחה ויהיה מודם של בזק, האם ה 941 עדיף מבחינת טווח קליטה על ה961 המשולב מודם?

אני מהמר שכן, 3 אנטנות..אבל אינני מתיימר להבין יותר מדי בתחום הזה של ראוטרים.

פורסם

ההימור שלך נכון, חוץ מזה שנתב עצמאי תמיד עדיף על מכשיר משולב מבחינת יציבות ותקלות,

אולי יש לך אפשרות לפרוס כבל רשת לקונה העליונה וככה תפתור לגמרי את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

סיכוי קלוש שאפשר למתוח כבל מקומה לקומה.

בהנחה ואצטרך לקנות שני ראוטרים ללא מודם, האם ישנן אלטרנטיבות עדיפות בטווח המחירים הנ"ל?

אין לי התנסות כלשהי עם tplink כלל

פורסם

tp-link היא חברה שעשתה שיפור משמעותי בשנים האחרונות והיום המוצרים שלה מצויינים, הבחירה הראשונית שלך היא מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים