עבור לתוכן

החיבור לאינטרנט "קורס"

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק.

והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה...

אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי:

אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N.

לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל.

בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה.

לרוב מחובר לרשת רק מחשב אחד וטלפונים סלולריים.

הגדרתי למחשב שלי כתובת IP סטטית על פי מדריך שמצאתי ברשת. אני בספק אם זו הבעיה, אבל כאמור, אני מציין כמה שיותר פרטים שיכולים לעזור. אני גם מצרף צילום מסך שאולי יתן פרטים נוספים, מבחינתי מה שכתוב שם זה סינית.

ועוד דבר אחד ששווה לציין: תדירות הניתוקים עולה פלאים כשאני מפעיל את תוכנת שיתוף הקבצים uTorrent.

לעזרתכם אודה. ואם יש עוד פרטים שאתם צריכים כדי לנסות ולעזור לי לפתור את הבעיה, רק תגידו.

פורסם

נשמע כאילו הראוטר פשוט קורס תחת העומס.. אולי יש לו הגדרות QOS כלשהן שהגדרת שהוא לא יכול לעמוד בהן?

עדכון תוכנה ניסית לעשות לראוטר? (יש בכלל?)

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מהן הגדרות QOS, לכן לא נראה לי שנגעתי בהן.

ואני לא חושב שהוא אמור להיות עמוס ממחשב אחד וטלפון או שניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים