עבור לתוכן

אבטחת הרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה!

ברשותי נתב של בזק דגם 2650u של חברת דה לינק

שתי מחשבים נמצאים תחתיו בכרטיס רשת אלחוטי שמחובר ליואסבי של כל מחשב ומחשב

בעקבות איטיות בגלישה והורדת והעלאת קבצים אני מעוניין לדעת איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית וכמובן איך להצפין אותה כדי שאף "שכן" לא יגלוש על חשבון הרשת שלי?ושאף אחד לא יצפין לי אותה או ישנה הגדרות?

פורסם

תכנס בדפדפן לכתובת 10.0.0.138

משתמש: Admin

סיסמה: Admin

בתפריט בצד שמאל תכנס ל-wireless ובתת תפריט ל-security

ב-network authentication תבחר wpa+wpa2 psk aes

בשורה החדשה שנפתחת תבחר את הסיסמה.

פורסם
  • מחבר

חוץ מלבחור בopen

שאר הבחירות שאני עושה כולל מה שאמרת מביאות לתוצאה שהאינטרנט מתנתק ולא חוזר וזה גם אחרי שאני מוציא תנתב

כבר פעמיים היום התקשרתי לבזק בעקבות זאת

למישהוא יש מושג למה?

פורסם

אם אתה עושה את זה במחשב אלחוטי אז שינוי להגדרות אלחוט ינתקו את החיבור שלך.

תתחבר מחדש, אם אתה לא מצליח תמחק את הפרופיל האלחוטי או שתשנה את שם הרשת.

פורסם
  • מחבר

אכן אני עושה את זה במחשב אלחוטי שמחובר לכרטיס רשת אלחוטי

המחשב שאמור להיות מחובר לנתב כבר לא קיים

פורסם

ברור שהמחשב יתנתק, כי אתה מוסיף אבטחה, אתה אמור לחפש את הרשת מחשב ולהקיש את סיסמת האבטחה בשביל להתחבר שוב

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי

פורסם

*** אתה עדיין לא מבין בזה מספיק, אז אתה עושה את הפעולות הנ"ל כשהמחשב מחובר עם כבל רשת אל הנתב! ***

1. כנס לכתובת 10.0.0.138

שם משתמש זה: Admin ואותו עבור סיסמא.

2. בצד שמאל בתפריט אתה לוחץ על Wireless ומתחתיו אתה נכנס אל Security

שם אתה מקבל תפריט כזה:

ruscnr.jpg

בסעיף של network authentication אתה משנה את זה ל-WPA2/WPA-PSK *בדרך כלל זו האפשרות האחרונה.

אחרי שתעשה את זה, אתה רושם מתחת לזה סיסמא שמכילה לפחות 8 תווים ובסיום לוחץ על Save/Apply ובזה סיימם להגדיר.

במחשב, כדי למחוק את הפרופיל הישן של הרשת האלחוטית, גש אל:

לוח בקרה->מרכז הרשת והשיתוף->בתפריט מימין לחץ על "נהל רשתות אלחוטיות" ושם מחק את שם הרשת האלחוטית שלך.

* בסיום אל תשכח להתחבר מחדש

מקווה שזה הפך למאוד ברור ופשוט עבורך

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כאשר אני עושה את זה המחשב מתנתק לי מהאינטרנט ואפילו ניתוק של הנתב וחיבורו מחדש לא עוזר ואז צריך להתקשר לבזק....

ברצוני להזכיר שאין לי מחשב שמחובר לנתב בכבל רשת אלא רק מחשבים ברשת אלחוטית ולכן אני צריך לעשות את זה מאחד המחשבים של הרשת האלחוטית שמחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי....

פורסם

ברצינות, תקרא מה שכתבתי לך למעלה! :kopfpatsch:

אם אין לך שכן או חבר שמבין בזה אז אל תתעקש לעשות את זה בלי כבל רשת!!!

זה ייגמר בזה שתתקשר לבזק ותבקש עזרה בביטול הסיסמא או בפתיחת אשכול נוסף בו תבקש עזרה.

* המחשב שאתה מחבר לא חייב להיות מחשב שלך, תוכל לעשות את זה גם ממחשב נייד של מישהו.

פורסם

העניין הוא כאשר אני עושה את זה המחשב מתנתק לי מהאינטרנט ואפילו ניתוק של הנתב וחיבורו מחדש לא עוזר ואז צריך להתקשר לבזק....

ברצוני להזכיר שאין לי מחשב שמחובר לנתב בכבל רשת אלא רק מחשבים ברשת אלחוטית ולכן אני צריך לעשות את זה מאחד המחשבים של הרשת האלחוטית שמחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי....

אם אתה מתעקש לעשות את זה באלחוטי (מאיזה סיבה שלא תהיה) המחשב יתנתק אחרי הפעולות האלה. זאת היתה תקלה אם הוא לא היה מתנתק.

תחפש את הרשתות האלחוטיות הזמינות ותתחבר לרשת שלך מחדש. בשלב הזה המחשב יבקש את הסיסמה שעשית לחיבור האלחוטי.

אם אחרי שעשית את זה אתה מקבל שגיאה, אתה חייב לשנות את שם הרשת (ובשלב הזה תהיה לך אפשרות להתחבר רק עם מחשב שמחובר עם כבל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים