עבור לתוכן

חוסר אפשרות להעברת קבצים גדולים

Featured Replies

פורסם

OK

מכל מלמדי השכלתי

מה שאני יעשה אני אפרמט אחד ה-DOK שלי ב-EXFAT ואתחלק עליו

בגדול - אם הוא יציב יותר מאשר FAT32 אז מבחינתי זה בסדר (המהירות פחות חשבוה לי - מה שחשוב לי זו תאימות ויציבות)

פורסם

התיקון היחידי של EXFAT הוא שהוא מאפשר קבצים גדולים יותר ומערכות קבצים גדולות יותר. זה הכל. כל שאר חסרונות הFAT נותרו בתוספת העובדה שהיאמערכת הקבצים שנתמכת הכי פחות מכולן.

פורסם

יציב בהחלט! רק שים לב שהוא לא נתמך בצורה מלאה על XP, יש לך אפשרות לקרוא/לכתוב אבל לא לפרמט.

אני יודע שלא אכפת לך מהמהירות כמוני אבל אני רוצה שתבין עד כמה הוא יותר מהיר בסכ"ה:

http://www.myce.com/review/7dayshop-64gb-usb3-swivel-flash-drive-review-63835/Real-world-tests-4/#.UQ-AgaUrdBk

להלן רשימת יתרונות חסרונות:

FAT32

Pros:

Good cross-platform compatibility

• No 2 or 4 GB volume size limitation

• Cons:
  • Moderate to slow overall performance

• Maximum file size of 4 GB (minus 1 byte)

• No access control and permissions (could be a pro)

• NTFS
  • Pros:
  • No 2 or 4 GB volume size limitation

• No 4 GB file size limitation

• Very fast write speed for single file

• Fewer disk accesses than FAT if a file is badly fragmented

• Access control and permissions (could be a con)

• Cons:
  • Low cross-platform compatibility

• Slow write speed for multiple files

• May have permission issues between users and systems

• May decrease the lifespan of the UFD due to additional writes

• Must remove the UFD with the "Safely Remove Hardware" procedure

• No 4 GB file size limitation

• Fast write speed for single file

• Requires less disk space overhead than NTFS

• Cons:
  • Very slow write speed for multiple files

• Cannot be used for Windows Vista's ReadyBoost capability

• (No access control and permissions (could be a pro
  • Very low cross-platform compatibility
  • (Currently only Windows Embedded CE 6.0, Vista SP1, Server 2008, and Windows 7. Drivers can be added to XP for read and write, but cannot format.)

זה פשוט נוראי להעתיק לכאן דברים :pissed:

פורסם
Interestingly enough, exFAT is not used and was not designed for formatting hard drives. It is only recommended in flash memory storage and other external devices only. This is why it is currently not considered a huge competitor to NTFS on hard drives.

However, exFAT should be a true competitor to NTFS on flash-based systems with limited processing power and memory. NTFS on flash memory has been known to be inefficient for quite some time. exFAT’s smaller footprint/overhead makes it ideal for this purpose.

http://www.tech-recipes.com/rx/2801/exfat_versus_fat32_versus_ntfs/

פורסם

לא הייתי לוקח ברצינות REVIEW לDOK על מותג עלום של חנות אונליין(כמו מותג של שופרסל) שנבדק על כרטיס בקר USB צד שלישי ספציפי עם דריוור משלו.

הבדיקה הזאת לא מוכיחה כלום חוץ מהטיה מכוונת לטובת NTFS בשימוש עם חומרה/דריוור בעייתי.

וזה די ברור שיוצר הREVIEW מנסה למכור את הDOK הספציפי הזה של שופרסל, שמגיע בDEFAULT מפורמט לNTFS.

ואולי זה הDOK הזול עצמו שפשוט לא טרחו לייעל אותו בעבודה עם EXFAT, והוא מגיע דפוק ככה מהמפעל הסיני הגנרי בו קנו אותו בזול מאוד.

פורסם

דווקא המבחנים כאן מראים ש-NTFS מהיר בסביבות 10%

סתכל על מבחן הכתיבה בusb3. אבל בתאכלס ART צודק... פשוט לא הצלחתי למצוא טבלה יותר טובה שממכישה את זה :P

פורסם

כפי שכבר כתבתי אני לא שולל את העניין

אני כרגע מפרמט את אחד ה-DOK שלי ל-EXFAT ונראה (64 ג"ב של sandisk )

פורסם

העניין הוא שבעוד מרבית הטלוויזיות / נגני DVD כבר תומכים בNTFS - התמיכה בexFAT קטנה בהרבה.

לגבי מערכות הפעלה אחרות - לינוקס תומך בNTFS ללא בעיה. בMacOS זה באמת סיפור מהת*ת.

כך שנראה לי שדווקא NTFS היא מערכת קבצים יותר פורטבילית.

פורסם

אמורה להיות תמיכה בכל מערכות ההפעלה הנפוצות.

אפילו לאנדרויד יש.

במכשירים כמו טלוויזיות, ונגנים/סטרימרים, ההגיון שלי אומר שEXFAT יותר קל לתמוך מאשר NTFS(שהוא הרבה יותר מורכב, ומכיל אלמנטים מיותרים למכשירים כאלו).

מה בדיוק קיים בפועל אני לא יודע, אין לי בסיס להשוואה כמותית.

אני מתאר לעצמי שמכשירים שהוסיפו תמיכה בNTFS גם הוסיפו תמיכה בEXFAT.

ושהגיוני שקיימים מכשירים שתומכים בEXFAT ולא בNTFS.

לא הכי הגיוני שיהיו מכשירים שתומכים בNTFS ולא בEXFAT, אבל לא חסרים מפתחי מוצרים מפגרים בעולם.

שורה תחתונה, EXFAT היא מערכת הקבצים המועדפת לDOK באופן כללי.

יש מקרים בהם אולי זה לא עדיף למשתמש ספציפי, או לDOK ספציפי.

סביר להניח שהמקרים האלו הם מיעוט.

פורסם

הEXFAT היא מערכת הקבצים הכי פחות נתמכת. היצרנים פשוט לא טרחו להוסיף תמיכה בשבילה למרות שהיא "קלה" יותר מהNTFS. אני לא מבין את ההתעקשות שלה עליה. אני ממשיך לפרמט DOKים מעל 8 גיגה בNTFS וברור לי שזו הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

לא הכי הגיוני שיהיו מכשירים שתומכים בNTFS ולא בEXFAT, אבל לא חסרים מפתחי מוצרים מפגרים בעולם.

זה הגיוני משתי סיבות - NTFS נכנסה למיינסטרים הרבה לפני EXFAT, וNTFS היא המערכת שישתמשו בה לדיסקים קשיחים וגם לכונני USB. בפועל אמרתי לך - זה מה שיש.

פורסם

הנגן באוטו שלי למשל - לא קורא NTFS.

אני עובד המון עם ה-DOK, לצערי גם מול מערכות XP.

לכן ה-FAT32 עם חלוקת קבצים הוא פתרון טוב ברוב המקרים.

למי שניסה (EXFAT על 64) - האם זה עובד על XP ? מה עם חיבור למחשבי APPLE ? חיבור OTG ל-ANDROID ?

אשמח לדעת אם היה למשהו נסיון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים