פורסם 2013 בפברואר 112 שנים התקנתי לפי כמה ימים ואני משחק בזה לא מעט בכלל הייתי אומר שהמשחק נכנס לספקטרום של סימולטור אתה נוסע בסוגי משאיות שונים ומבצע משימות של העברת סחורות ברחבי אירופה לפי מה שאני רואה הסוגים של המשאיות והמודלים מדוייקים מהמציאות עם חברות אמיתיות וכו ויש שם מגוון גדול במשחק גם במשאיות וגם בסחורות שאתה מעביר הנהיגה עצמה הייתי אומר אחד הסימולטורים היותר מוצלחים שהולכים לכיוון המציאותי למשל השילוט בכבישים הוא אותו שילוט שאפשר למצוא במציאות ההתנהגות של הרכבים מסביבך מרגישה נורמלית עם רכבים שעוקפים אותך נוסעים מסביבך כולם נראים דגמים אמיתיים כולם מאותתים וכו אפשר לשחק מהרבה זווית משחק כולל מתוך התא נהג שמשתנה ממשאית למשאית ולא כמו משחקים אחרים במשחק הזה יש מראות שממש עובדות ושמישות אפשר להסתכל במראות בנהיגה ממש כמו שהיית עושה בנהיגה רגילה האיכות טובה ואפילו יש אפקט של עיקום כזה שמוסיף להרגשה המציאותית מה גם אפילו אפשר לכוון את המראות המפת משחק עצמה ממש גדולה לפי מה שאני רואה מתפרסת על הרבה מאירופה גרמניה צרפת אנגליה ועוד כרגע גיליתי רק 5 אחוז מהמפה אפשר במשימות האלו לעבור מאות קילומטרים בעקרון אני כרגע עושה משימות באיזור של 400 קילומטרים וזה לוקח איזה 20 דקות או חצי שעה בהתחלת המשחק אתה עובד בתור נהג לעבודות של חברות אחרות עם משאיות משתנות עד הנקודה שאתה בוחר לקנות משאית משלך וקונה גם מוסך אפשר לקחת הלוואה מהבנק וגם לשכור נהגים שיעבדו אצלך ולקנות כמה משאיות במוסך שלך ולשדרג הכל כרגע אחרי כמה שעות משחק אני עם מוסך עם קיבולת של שלושה משאיות ונהגים כולם עובדים אוטומטי והכסף זורם גם אפשרי לכוון נהג מסויים לכיוון מסויים בהתפתחות למשל יותר לכיוון של שינוע חומרים מסוכנים למשל יש מערכת של שידרוגים גם לדמות שלך למשל בסוגי סחורות שאתה יכול לשנע בונוסים מיוחדים וכו וזה יכול להיות די ממכר גם אפשרי לשדרג את המשאיות עצמן וזהו נחמד הגרפיקה נחמדה לאללה והיא ברמה מעבר ממה שבדרך כלל רואים בסימולטורים יש אפקטים של מזג אוויר וגשם ואווירה רגועה וסביבות די עשירות כמובן אפשרי לעצור למלא דלק לבצע תיקונים ודברים כאלו גם צריך להזהר לא לעשות שטויות כי מקבלים דוחות על מהירות ועוד דברים מגוונים בנוסף יש מערכת יפה של ניווט בצד המסך ולפעמים בתור מודל תלת מימד על הדשבורד של המשאית שאיתה אתה נוסע ברחבי אירופה למי שיש הגה ממש יכול להנות מהמשחק הזה ככה נראת המפה בזום מירבי החוצה אחד המסכים בשדרוג משאית אחד הענפים של השדרוג זה סוגי החומרים שאתה מעביר מסך שמוצא לך סוגי עבודות בכל עבודה יש מקום מוצא יש זמן שצריך לבצע את העבודה מרחקים ועוד עדיף תמיד למצוא עבודה שהמוצא שלה הוא איפה שאתה נמצא כרגע שלא יצא מצב שאתה לוקח עבודה שצריך לנסוע אלייה מאות קילומטרים לחבר את הסחורה ואז לנסוע ליעד שלישי עם הסחורה עצמה גם כן יש סימולציה של עייפות במשחק וצריך מידי פעם לנוח עם הדמות חלק ממש כיף במשחק זה שאתה הגעת ליעד וצריך לפרוק את הסחורה צריך לדפוק רברס מדוייק ולהשחיל את המשאית במקום ולפעמים זה מאתגר ויש תחושת סיפוק תמונות משחקיות מתא נהג סרטון משחקיות
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים תמיכה מלאה ב G25\G27 ! יצא לי לבדוק ..הסימולטור ממש טוב ! גרפיקה מעולה ! שליטה מצויינת ! רק שצריך לדעת איך לנהוג ... ;D כבר יצא לי להיתהפך או לקבל דוחות או טוטאלוס על המשאית או לנסוע הפוך בנתיב ובכיכר באנגליה ... בקיצור
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים משעמם פצצות . שיחקתי עם G27 ופרשתי אחרי שעתיים ואף פעם לא נכנסתי שוב . אין פורס פידבק מלבד רטט בהתנגשות, מה שגם מאלץ להפעיל "מרכוז אוטומטי" שמרגיש רע על כל הגדרות אפשריות ... הדבר היחיד שהיה מעניין שם זה לחנות ברוורס עם קרונות ענקיים.
פורסם 2013 בנובמבר 112 שנים אתה צריך למצוא קודם Job Agency, ואז אתה בוחר אנשים דרך המסך הראשי. כמובן שאתה צריך גם שתהיה לך משאית פנויה כדי שיהיה להם במה לנהוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.