עבור לתוכן

צריך המלצה למסך תלת מימד 23-27~. וגם שאלה על 3D VISION

Featured Replies

פורסם

הי חברים.

יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה.

אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי).

בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'.

אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950.

השאלות היא:

1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים?

2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית).

3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה?

4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים?

יש לי 560 GTX.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את ב 23 אינץ מאוד מרוצה, אם זה למחשב נראה לי ש 27 הוא יותר מידי גדול- יותר מתאים לחדר שינה

פורסם

1.בטח שיש הבדל בין הגדלים ואני אישית עם מסך 40 אינץ , אז תעשה את השיקולים שלך....

2.אף אחד מהם לא מומלץ למאיה (פאנל tn , הצבע ממש לא מדויק , זוויות ראייה אפסיות וכל שאר החסרונות של פאנל tn) ולתלת מימד זה ממש לא משנה וכמה שיותר גדול יותר טוב (במגבלות הגיוניות כמובן).

וחוץ מהעיצוב שלהם , אני לא רואה בהם יתרון מיוחד על מסכים הרבה יותר זולים.

3.זה לא מיועד למסכים שכבר יש להם משקפיים , אלא למסכי 120hz שבאים ללא משקפיים (או עם הסט כחלק מהרכישה של המסך כמו ASUS VG278H )

4.אלא אם כן אתה מתכוון לקנות סרטי בלורי מקוריים בתלת מימד (אני בספק....) , אין לך מה לעשות עם מסך fhd תלת מימד , כי רובם המוחלט של הסרטים הם hsbs (חצי מהרזולוציה) , אבל בתור אחד שיש לו מסך תלת מימד , אני לא רואה הבדל בירידה של הרזולוציה בתלת מימד , אבל לעומת זאת , אני רואה את ההבדל ברזולוציה בבירור כשזה לא תלת מימד , אז אני מניח שזה לא אותו דבר ואני לא הייתי מתייחס לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים