פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מי חשב שזה יגמר בנשיקה?Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים איכס כו* אמ* של הפיכס הזה נמאס כבר מבר רפפלי הזאת בכל חור דוחפים אותה בכח כאילו שלמישהו אכפת מכל תנועה שלה זה כבר הגיע לרמת גועל אצלי מזממן וסלידהכולם כמו פפטס התקשורת בונה אותה כמו אייטם קדוש שיהיה תוכן זמין ומלאכותי להציג מסביבה בכל זמן שצריך ועוד אני לא רואה הרבה טלויזיה או גולש באתרי חדשות\רכילות ועדיין אני מקבל מנת בר מעל ומעבר חאלס היא דוחה טפשה ויש דברים יותר שווים לשים עלייהם את האנרגיה end rage mode
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר אם אני לא טועה הילד הזה כיכב באיזו ידיעה לפני כמה זמן שהייתה מעורבת בה גם שחקנית פורנו.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים אם אני לא טועה הילד הזה כיכב באיזו ידיעה לפני כמה זמן שהייתה מעורבת בה גם שחקנית פורנו. מה?
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר קוראים לו ג'סי היימן, ומסתבר שהוא ניצב בהמון סרטים.קיבל קידום רציני הבחור.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים זה לא חדש שבחורות(גם חכמות : ) יוצאות עם אדם שקצת התפרסם או בעל ממון . לא חסר בארץ - תראו עם מי שלום אסייג האדם "היפה תואר" הזה מתחתן עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.