פורסם 2013 בינואר 3112 שנים אהלן שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש . מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב . תודה
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים תפוס את איש המכירות הקרוב ביותר אליך בהולמס ותסביר לו שאתה מוכן לחדש את המנוי רק במחיר ששילמת, לא שקל יותר.בד"כ אם תתעקש מספיק תקבל את זה בלי הרבה בעיות, מקסימום יתנו לך הנחה פחותה ותתפשר אם תרצה.קרוב משפחה \ חבר מחברת חשמל יכול לעזור גם בד"כ, יש להם דילים בכל מקום.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים דרך בהצדעה זה סבסוד המחיראין מצב בעולם שתקבל אותו מחיר כמו שקיבלת בהצדעה כי משרד הבטחון כביכול משלם על כל מנוי כ-"880 שקל"מה שכן אצלנו מציעים 259 ללקוחות בהצדעה שמחדשים מנוימחיר רגיל 269 לחודש (מנוי שנתי או אפילו דו שנתי)אז כך בחשבון שהם לא ירדו יותר מדיותתנחם בעובדה שבמקרה הכי גרוע, 250 זה בכלל לא יקר !
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים לא יודע לאיזה מכון אתה הולך, אצלנו אפשר במיקוח פשוט ובלי שום סבסוד לרדת ל 209 לחודש (קריון ביאליק) וגם פחות מזה.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים חבר שלי לא הספק לחדש את המנוי ולא הסכימו לו לחדש בפחות מ 259 שקלהוא לא חידש את המנויוגם אחרי חודשיים-שלושה שחלפו הם לא הסכימו לרדת במחירלגבי המועדון שלכם, יפה יפה
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים הרבה תלוי במיקום הסניף והתפוסה שלו. לפני כשנתיים אחרי מיקוח קיבלתי מחיר של כ- 200ש"ח לחודש בהולמס פלייס פרימיום רעננה. היום אין על מה ועם מי לדבר...
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר ,תודה לכולםדברתי איתם היום - עשו לי חודש 1 ב 8 שקלים שזה תכלס בחינם ועוד 11 חודשים ב 230 ככה שזה יוצא סביבות ה 210 לחודש.
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים אתה יכול גם לנצל קרוב משפחה ולהיכנס לשבוע חינם ב30 שקל חחח זה מה שאני עשיתי (מועדון פמילי חיפה) אבל המקום מאכזב, קטן וצפוף ברמות... אם נופלים בשעה לא נכונה צריך לחכות שעה ליד כל מתקן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.