עבור לתוכן

הנחה להולמס פלייס ?

Featured Replies

פורסם

אהלן

שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש .

מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב .

תודה :)

פורסם

תפוס את איש המכירות הקרוב ביותר אליך בהולמס ותסביר לו שאתה מוכן לחדש את המנוי רק במחיר ששילמת, לא שקל יותר.

בד"כ אם תתעקש מספיק תקבל את זה בלי הרבה בעיות, מקסימום יתנו לך הנחה פחותה ותתפשר אם תרצה.

קרוב משפחה \ חבר מחברת חשמל יכול לעזור גם בד"כ, יש להם דילים בכל מקום.

פורסם

דרך בהצדעה זה סבסוד המחיר

אין מצב בעולם שתקבל אותו מחיר כמו שקיבלת בהצדעה כי משרד הבטחון כביכול משלם על כל מנוי כ-"880 שקל"

מה שכן אצלנו מציעים 259 ללקוחות בהצדעה שמחדשים מנוי

מחיר רגיל 269 לחודש (מנוי שנתי או אפילו דו שנתי)

אז כך בחשבון שהם לא ירדו יותר מדי

ותתנחם בעובדה שבמקרה הכי גרוע, 250 זה בכלל לא יקר !

פורסם

לא יודע לאיזה מכון אתה הולך, אצלנו אפשר במיקוח פשוט ובלי שום סבסוד לרדת ל 209 לחודש (קריון ביאליק) וגם פחות מזה.

פורסם

חבר שלי לא הספק לחדש את המנוי ולא הסכימו לו לחדש בפחות מ 259 שקל

הוא לא חידש את המנוי

וגם אחרי חודשיים-שלושה שחלפו הם לא הסכימו לרדת במחיר

לגבי המועדון שלכם, יפה יפה

פורסם

הרבה תלוי במיקום הסניף והתפוסה שלו. לפני כשנתיים אחרי מיקוח קיבלתי מחיר של כ- 200ש"ח לחודש בהולמס פלייס פרימיום רעננה. היום אין על מה ועם מי לדבר...

פורסם
  • מחבר

,תודה לכולם

דברתי איתם היום - עשו לי חודש 1 ב 8 שקלים שזה תכלס בחינם ועוד 11 חודשים ב 230 ככה שזה יוצא סביבות ה 210 לחודש.

פורסם

איזה סניף?

פורסם
  • מחבר

קניון חיפה

פורסם

ראשל"צ - 230 +- גם...

פורסם

אתה יכול גם לנצל קרוב משפחה ולהיכנס לשבוע חינם ב30 שקל חחח זה מה שאני עשיתי (מועדון פמילי חיפה) אבל המקום מאכזב, קטן וצפוף ברמות... אם נופלים בשעה לא נכונה צריך לחכות שעה ליד כל מתקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים