פורסם 2013 בפברואר 712 שנים חפרתי חצי שעה ולא מצאתי את זה. מה שכן מצאתי כמה קאברים מעניינים. כדאי גם לפרסם קצת מהם. קאבר של הבחור הברזילאי שהביאו כאן קודם למנגינת הטרן מסטארקראפט 1:
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים האזנתי לקטע. בתור חיקוי אחד לאחד הוא מעולה אבל אני בקאברים מחפש מישהו שיתן משלו לקטע (לטובה כמובן). זה נשמע כמעט כמו שכפול של המקור.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים האזנתי לקטע. בתור חיקוי אחד לאחד הוא מעולה אבל אני בקאברים מחפש מישהו שיתן משלו לקטע (לטובה כמובן). זה נשמע כמעט כמו שכפול של המקור. אוקי, אז הנה קח את הקטע של האסייתי הזה:
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים The Music of Video Games [243] Shining ForceShining Force 1 מארשים צבאיים בלתי נשכחים ממשחק הRPG הטוב ביותר בכל הזמנים(1+2).ולמי שזוכר (ולמבוכתי לא מצאתי לינק שעושה צדק לגירסת הDOS)LOOM - אגם הברבורים של צ'ייקובסקי
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים איך אף אחד לא הזכיר פה את ה-Soundtrack של Guild wars 2? Jeremy Soule פשוט יצא תותח. כל כך הרבה נעימות שונות הוא הלחין למשחק. מדהים שהן לא חוזרות על עצמן.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים The Witcher 2 - Assassins of Kings Half Life 2 : Epidose 1 - Guard Down Dead Island - Main Theme Team Fortress 2 - ROBOTS! Portal 2 - Cara Mia Addio Portal 2 - Reconstructing More Science VVVVVV - Predestined Fate יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק לעכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.