עבור לתוכן

כמה זמן לוקח ל-"משלוח ימי" להגיע בbuy2usa?

Featured Replies

פורסם

הוא יותר זול בכ25 דולר מהמשלוח האווירי. כמה זמן יקח לו להגיע?

פורסם

בדיוק קיבלתי חבילה שהזמנתי בסוף נובמבר, אז בערך חודשיים.

פורסם

אני מחכה כבר חודש

קיבלתי הודעה שתוך מספר ימים זה יגיע

פורסם

כמה זמן לוקח למשלוח להגיע אליי?כאשר מזמינים משלוח אווירי - הזמן המשוער למשלוח הוא בדרך כלל 4-7 ימי עסקים מרגע התשלום עבור המשלוח. כאשר מזמינים משלוח ימי - הזמן המשוער למשלוח הוא בדרך כלל 30-40 ימי עסקים מרגע התשלום עבור המשלוח.

שים לב שמדובר בימי עסקים.

פורסם

משלוח אווירי לקח להם 15 ימים קלנדרים

פורסם
  • מחבר

איזה אתרים אחרים יש חוץ מbuy2usa שאולי יציעו משלוח זול יותר?

פורסם

משלוח אווירי לקח להם 15 ימים קלנדרים

ואצלי לקח 4 ימים, זה משתנה ותלוי בהרבה גורמים.

תפסיקו עם ההשוואות האלו :)

מין הסתם המחסנים בארצות הברית רוצים להוציא את הסחורה כמה שיותר מהר, עם כל זאת הם תלויים בגורמים שלא בשליטתם, ספינות מתעקבות תמיד (בתור מישהו שעובד הרבה עם משלוחים ימיים) החל ממזג אוויר בים, ועד לעיצומים שאתם אף פעם לא שומעים עליהם.

פורסם

היום קיבלתי את ההודעה הבאה:

אנו שמחים לעדכן אותך כי החבילה שהזמנת נמצאת על המשלוח המצוין למטה הגיעה ארצה ובסיום פריקת המשלוח מהאוניה תועבר לשחרור ממכס, תהליך האורך כ-8 ימי עסקים.

לאחר השחרור החבילה תשלח לסניף דואר השליחים הקרוב למקום מגוריך.

דואר שליחים יבצע שני ניסיונות מסירה של החבילה, ניסיון המסירה הראשון יבוצע ללא תיאום. במידה והחבילה לא תימסר בניסיון הראשון, תושאר לך הודעה כתובה ובה בקשה ליצירת קשר עם מוקד השליחים לתיאום המסירה.

זמן ההפצה המשוער של החבילה הינו 19/02/2013 - 22/02/2013

הרכישה נעשתה ב-30/12

יוצא שהזמנה במשלוח ימי תיקח בממוצע כ-50 יום

פורסם

כן לוקח בערך חודש וחצי, קרה לי עם 2 חבילות

וגם שהחבילה מגיע ארצה אז השירות משלוחים שלהם על הפנים והם בכלל עושים טובה שהם מביאים לך את החבילה

אני הגעתי למצב שאני במשא ומתן איתם שיש איזשהו סיכוי לקבל את החבילה אחרי השעה 17:00

ובסוף התפשרתי על יום שישי בבוקר...

רק עצבים

פורסם

וגם שהחבילה מגיע ארצה אז השירות משלוחים שלהם על הפנים והם בכלל עושים טובה שהם מביאים לך את החבילה

אני הגעתי למצב שאני במשא ומתן איתם שיש איזשהו סיכוי לקבל את החבילה אחרי השעה 17:00

ובסוף התפשרתי על יום שישי בבוקר...

מה קשור "שלהם"?

זה שירות השליחים של דואר ישראל.

פורסם

סליחה שאני נכנס לדיון , אני רוצה להזמין משהו דרכם ורציתי לברר כמה עולה משלוח אווירי ?? וכמה מיסים ומכס אני אמור לשלם על נעליים ??

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זהו היום קיבלתי את המשלוח הימי של buy2usa

הזמנתי 30/12/12 וקיבלתי 18/02/13

פורסם

תתחדש.

אני בדיוק בודק את כך נושא המשלוחים מארה"ב לארץ.

המשלוח הימי הופך את העסק ללא משתלם לדעתי. הזמן שמחכים לחבילה מוגזם. כבר עדיף לשלם יותר בארץ...

פורסם

המחיר ששילמתי דרכם היה 250 ש"ח לעומת 700 ש"ח בארץ

ככה שזה היה משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים