פורסם 2013 בינואר 3112 שנים כמה זמן לוקח למשלוח להגיע אליי?כאשר מזמינים משלוח אווירי - הזמן המשוער למשלוח הוא בדרך כלל 4-7 ימי עסקים מרגע התשלום עבור המשלוח. כאשר מזמינים משלוח ימי - הזמן המשוער למשלוח הוא בדרך כלל 30-40 ימי עסקים מרגע התשלום עבור המשלוח.שים לב שמדובר בימי עסקים.
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים משלוח אווירי לקח להם 15 ימים קלנדרים ואצלי לקח 4 ימים, זה משתנה ותלוי בהרבה גורמים. תפסיקו עם ההשוואות האלו מין הסתם המחסנים בארצות הברית רוצים להוציא את הסחורה כמה שיותר מהר, עם כל זאת הם תלויים בגורמים שלא בשליטתם, ספינות מתעקבות תמיד (בתור מישהו שעובד הרבה עם משלוחים ימיים) החל ממזג אוויר בים, ועד לעיצומים שאתם אף פעם לא שומעים עליהם.
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים היום קיבלתי את ההודעה הבאה:אנו שמחים לעדכן אותך כי החבילה שהזמנת נמצאת על המשלוח המצוין למטה הגיעה ארצה ובסיום פריקת המשלוח מהאוניה תועבר לשחרור ממכס, תהליך האורך כ-8 ימי עסקים.לאחר השחרור החבילה תשלח לסניף דואר השליחים הקרוב למקום מגוריך.דואר שליחים יבצע שני ניסיונות מסירה של החבילה, ניסיון המסירה הראשון יבוצע ללא תיאום. במידה והחבילה לא תימסר בניסיון הראשון, תושאר לך הודעה כתובה ובה בקשה ליצירת קשר עם מוקד השליחים לתיאום המסירה.זמן ההפצה המשוער של החבילה הינו 19/02/2013 - 22/02/2013הרכישה נעשתה ב-30/12יוצא שהזמנה במשלוח ימי תיקח בממוצע כ-50 יום
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים כן לוקח בערך חודש וחצי, קרה לי עם 2 חבילותוגם שהחבילה מגיע ארצה אז השירות משלוחים שלהם על הפנים והם בכלל עושים טובה שהם מביאים לך את החבילהאני הגעתי למצב שאני במשא ומתן איתם שיש איזשהו סיכוי לקבל את החבילה אחרי השעה 17:00ובסוף התפשרתי על יום שישי בבוקר...רק עצבים
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים וגם שהחבילה מגיע ארצה אז השירות משלוחים שלהם על הפנים והם בכלל עושים טובה שהם מביאים לך את החבילהאני הגעתי למצב שאני במשא ומתן איתם שיש איזשהו סיכוי לקבל את החבילה אחרי השעה 17:00ובסוף התפשרתי על יום שישי בבוקר...מה קשור "שלהם"?זה שירות השליחים של דואר ישראל.
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים סליחה שאני נכנס לדיון , אני רוצה להזמין משהו דרכם ורציתי לברר כמה עולה משלוח אווירי ?? וכמה מיסים ומכס אני אמור לשלם על נעליים ??
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים http://usa.buy2.co.il/buy2usa/Stores/index/%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9420$ (לא כולל מיסים אם יש) במידה והנעלים לא כבדות
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים זהו היום קיבלתי את המשלוח הימי של buy2usaהזמנתי 30/12/12 וקיבלתי 18/02/13
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים תתחדש.אני בדיוק בודק את כך נושא המשלוחים מארה"ב לארץ.המשלוח הימי הופך את העסק ללא משתלם לדעתי. הזמן שמחכים לחבילה מוגזם. כבר עדיף לשלם יותר בארץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.