פורסם 2013 בינואר 3012 שנים אהלן,חבר שלי התחבר לא מזמן ל-NGN של בזק במהירות 10 מגה.ספק - בזק בינלאומי - גם 10 מגה.בדיקות SPEEDTEST מראות שמהירויות ההורדה וההעלאה תקינות, אך הפינגים על הפנים (230 ומעלה - בארץ!)עשיתי בדיקות פינג ב-CMD לאתרים כמו וואלה, YNET וקיבלתי תוצאות סבבה - 15-17MS.בדיקות PINGTEST בארץ יוצאות תקינות - 20MS, ג'יטר 0, איכות קו A. בדיקה לפרנקפורט הראתה על 70MS, ג'יטר 1, איכות קו B.עוד דבר, כשנכנסים ל-SPEEDTEST הוא מתביית על איזורים מוזרים כמו עזה ומזרח ירושלים (לא על ת"א, ראש העין, פתח תקווה וכו'..)מה יכולה להיות הסיבה לזה? אודה לעזרתכם!
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים יש המון שרתים ב SPEEDTEST שיראו לך פינג מאוד גבוהאפילו אתה אמרת שבדיקה לגרמניה הפינג הוא 70לגבי ההתבייתות, כניראה בגלל שאתה מזוהה באזור ירושלים ויותר קרוב למזרח ירושלים מאשר תל אביב ופתח תקווהנ.ב.גם אני ב 014 וגם לי זה "מתביית" על ירושלים
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים מחבר חבר שלי גר מאוד קרוב אליי (שנינו באיזור המרכז). שנינו בבזק + בזב"ל.ב-CMD - פינגים תקינים.ב-PINGTEST - פינגים תקינים.ב-SPEEDTEST - פינגים גרועים.למה זה ככה?
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים כי השרתים עמוסים\חראשים את האייפי שלך באתר הזה ותיראה שהוא ימצא אותך בירושליםhttp://www.81solutions.com/server-location.htmlלגבי חבר שלך, כניראה שהוא ימצא אותו באזור המרכז
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים כי השרתים עמוסים\חראשים את האייפי שלך באתר הזה ותיראה שהוא ימצא אותך בירושליםhttp://www.81solutions.com/server-location.htmlלגבי חבר שלך, כניראה שהוא ימצא אותו באזור המרכזממש לא עמוסים.הסיבה לכך זה שקנראה יש לך אנטי ווירוס , והוא גורם לעלייה בפינג בHTTP.כי הוא סורק את המידע שעובר.תבטל את הסריקה על HTTP.HTTPS וזה יסדר את זה.
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים ממש לא אנטי וירוס.כבר כמה שנים שאין לי אנטי וירוס ולא כל השרתים ב SPEEDTEST \ PING TEST מראים לי פינג תקיןבנוסף הוא גם ציין שבדיקה לגרמנייה כן הציגה לו פינג תקיןבגדול יש 1001 סיבות לפינג גבוה, אבל לפני מה שפותח הדיון טען זה כניראה בגלל שהשרתים עמוסים או סתם לא מסתדרים עם ישראלים
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים אתה טועה, הוא עשה לגרמניה בדיקה בPINGTEST ולא בSPEEDTESTמה שבדיוק מסביר שזה פיירוואל או אנטי ווירוס שעושה את זה, מכייוון שהבדיקה בPINGTEST נעשת בJAVA ועל פורט 8080 האנטי ווירוס לא מחשיב את זה באותו קטגוריה של תעבורה כמו בSPEEDTEST מה שמעיד על זה שהוא מקבל פינג כזהאין שום סיבה שהורדה תיהיה על מהירות מלאה אך הפינג לא תקין בדפדפן , למרות שבבדיקת פינג דרך הCMD הוא מקבל תוצאות תקינות מה שמעיד שוב על אנטי ווירוס.אני לא הולך להתווכח איתך כי אני יודע שזה המקרה.משהו שיושב לו על התעבורה של HTTP ומאט לו את הקצב, לכן רק בפינג דבר כזה יורגש ולא בהורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.