עבור לתוכן

Lenovo S12 - קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח.

רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2.

קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

פורסם

ונגיד שהוא יוכל להפעיל מאפיה 2 אתה תהנה לשחק במסך 12 אינץ,

מחשבים נידיים לרוב הם לאופיס תוכנות וכדומה יש "נידיים למשחקים" שעולים הון אבל לדעתי אף נייד זאת לא המטרה שלו

אם זה במעבד החסכוני כרטיס מסך חלש לרוב סוללה מוגבלת בזמן וכדומה.

אם אתה מעוניין במחשב למשחקים לדעתי זה רק נייח עם מעבד טוב וכרטיס מסך חזק.

פורסם
  • מחבר

עזוב, נדבר על משחקים ממוצע כמו GTA SA. שיריץ אותו חלק.

אני פשוט רוצה נייד כדי שאני אוכל ללכת איתו למקומות, ואו שמתי שאני עייף שאני יכול לגלוש שאני נח וכל מיני. זה העקרון. המחשב הנוכחי שלי חלש מאוד בנוגע לגיימינג וזה לא מפריע לי. המשחק היחיד שאני משחק הוא Football Manager. את הסאן אנדרס הוא מריץ בתקיעות.

פורסם

עזוב, נדבר על משחקים ממוצע כמו GTA SA. שיריץ אותו חלק.

תשכח מזה.
פורסם

לבחור שהגיב פה לגבי 720P זה לא כך כלל, יש לי נייד כזה בשימוש יומיומי, שדרגתי לו זכרון ל1 ל2GB, הוספתי כרטיס האצת חומרה, ה Broadocm Crystal HD, עובד גם ב HD ביוטוב, גם ב WMP (רץ על WIN7 HP), ותאמין לי מספיק לי להכל, צריך לדעת איך לנצל אותם טוב. למשחקים ..אפשרי לעשות OC ל כרטיס בגרפי ל 400Mhz האמת, אבל כל עוד מדובר ב OC, תמיד יש סיכון, אממ אפשר להתקין SSD אם בה לך, אבל לפחות 128GB, לי מספיק רגיל של 160. מה שכן..עולי עדיף לחשוב על טאבלט, מתי שאתה עייף ובה לך להיות במיתה וזה..בכל מקרה ה S12 הזה היה זבל גמור בהתחלה, אבל הכרטיס שהוספתי עולה גרושים באיביי ונותן תוצעה מדהימה, כמו שאמרתי מריץ HS של 720 ללא תקיעות וכו'. השאלה אבל איזה דגם ראית? יש3 דגמים עקרונית, אינטל, ION ו VIA, אם זה ה ION, הייתי קופץ על המציע, יריץ משחקים בסגנון שרשמת (הוא שווה ערך ל 9300 או 9400 של NVIDIA אם אני זוכר טוב)

פורסם

דבר ראשון - תכיר מקש חשוב - קוראים אותו אנטק או בלעז enter. חיוני עבורך.

דבר שני יש לי נטבוק זהה למפרט בלינק (אותו דגם בדיוק) עם 2 ג'יגה זכרון והוא לא מריץ 720p. תתווקח עד מחר, זו עובדה.

מי בכלל חושב לשדרג נטבוק עם SSD וכרטיסי הרחבה? זה מעלה לו את המחיר ב-50 אחוז והופך את העסקה למגוכחת.

נ.ב. לא רלבנטי אם הוא מריץ סרטים או לא, למשחקים זו בחירה רעה.

פותח הדיון, אל תצפה למצוא נייד שתוכל לשחק בו בתקציב הזה. תקציב של כ-2000 שח יתן לך הרבה יותר אפשרויות, לדוגמה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21534

פורסם

50 אחוז? הגזמת אחי, קניתי אותו ב 35$..זה כל הסיפור, ומריץ 720P ללא שום בעיה, כנ"ל סרטונים פלש ברשת.

בעניין המשחקים, רשמתי לבחור שקיימים 3 דגמים עליו, אחד מבוסס intel, אחד VIA, ואחד על ION (לדעתי דור ראשון של ION),

אז האחרון ברשימה כן יכול להריץ משחקים, ותאמין לי יש מלא סרטונים בyoutube של אנשים שהוסיפו את ה broadcom hd הזה ומריץ להם HD 720P כמו בכל מחשב אחר, שוב כי זה מקודד וידאו חומרתי, ככה שהמעבד לא מתאמץ, בדגם ה ION ניתן לעשות אותו דבר, רק דורש הגדרה של הנגן להשתמש בו במקום במעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים