עבור לתוכן

דיון "במה אתם משחקים " ?

Featured Replies

פורסם

brutal doom.

ככה היה אמור להיום דום 3, אם לאיד היו ביצים.

• תגובות 87
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ המשחק עצמו מגניב והכל, אבל מרוב שהוא פתוח הוא הופך מהר מאוד למשמעם :P

בסופו של דבר יש לך אחד משני אפשרויות למשחק בו:

1. כוון מסלול לרצועת אסטוראידים - לך תכין קפה וחכה שתגיע לשם - תתחיל לכרות - לך תכין סנדוויץ' או שתיים וחכה עד שיסיים לכרות - כוון מסלול חזרה לבסיס כדי למכור הכל / ליצור חלקים שאותם תמכור מאוחר יותר ותכין עוד כוס קפה - וחוזר חלילה

2. כוון מסלול לרצועת אסטוראידים - לך תכין קפה וחכה שתגיע לשם - תפציץ מישהו שכורה שם - salvage - לך תכין סנדוויץ' עד שזה יסיים - כוון מסלול חזרה לבסיס כדי למכור הכל ותכין עוד כוס קפה - וחוזר חלילה

:D

פורסם

מרוב שתשחק במשחק הזה אתה תעלה ברמת הכנת סנדוויצ'ים+קפה בחיים :lol:

פורסם

*מסתכל על המכונת אספרפסו במטבח עם המחסן שמכיל 500 קפסולות*

לא נראה לי שתיהיה בעיה... חחח

ונפלתי על Corporation די מוצלח עם למעלה מ200, איש די חביב.

פורסם

Borderlands 2

Battlefield 3

NBA2k13

פורסם

עדיין משחק OpenTTD, עוד מתקופת TT לדוס. נאמנותי לכריס סוייר

פורסם

אני לא מעז לחזור למשחק הזה. שיחקתי לא מזמן בחידוש לXCOM ונעלמתי לשבוע מעל פני האדמה. רק חסר לי לחזור להתמכרות של TTD.

פורסם

מישהו יודע איך יוצרים קשר עם מתי שמוקלר מהגיליוטינה? תשלחו לי בפרטי או תכתבו פה אם אפשר... אני מרגיש שהצונאמי הזה לא נרמס במספיק ביקורות.

פורסם

לדעתי כל הרעיון בגיליוטינה זה לדבר על משחקים גרועים אבל כאלה שמכירים אותם, לרדת על משחק גרוע שאף אחד אפילו לא שמע עליו זה לא ממש מעניין (אבל אולי אני טועה).

אני משחק Majesty 2 כרגע והמשימה הלפני האחרונה שם ממש קשה.

פורסם

אני בטוח ששיחקת ב-street cleaner simulator ובמשחק שמבוסס על סרטו של אווה בול :smile1:

פורסם

מן הסתם הבחירה היא במשחקים שזכו לתשומת לב וקיים עליהם מידע ורקע. אך אם אמצא משחק שאין עליו יותר מדי רקע או מידע והוא בכל זאת מאיים על יצר הגיימינג שבתוכי ועל האינטיליגנציה הבסיסית של כל גיימר באשר הוא - אני לא אהסס להעלות אותו על המוקד :xyxthumbs:

פורסם

אני משחק goldeneye 64 על אימולטור..

בינתיים ממש כיף ואחלה ומעביר את הזמן בעיקר עם איזה בירה טובה מהצד...

אני גם משחק לפעמים mechwarrior online שגורם לי להזיע מאד וממש להיות על קצה הכיסא,כמו WOT רק הרבה יותר זורם.

ובקרוב אני כנראה הולך לעשות סיבוב נוסף (בפעם האלף) על quake הראשון ושוקל לקנות מ GOG את system shock 2.

בקיצור,לא חסר..רק חבל שבמקום למצוא כבר חברה אני מתעסק באימולטורים ורובוטים...

פורסם
  • מחבר

התחלתי את The Witcher Enhanced Edition

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים