עבור לתוכן

דיון "במה אתם משחקים " ?

Featured Replies

פורסם

ולהמשיך לנסות לעשות 100% בסופר מיט בוי

סיימת את המשחק שאתה כבר מתכנן לעשות 100%?

כי זה לא נשמע כאילו הגעת לעולם הורוד שאחרי הסוף... :)

עזוב 100%, אם תצליח לסיים שם יותר מ-5 שלבים מגיע לך צל"ש רציני!

(אי אפשר להחליף שם דמויות אם אתה חושב שהפלסטרים ישנו משהו)

• תגובות 87
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיימתי FC3 בסופ"ש, חביב, לא יותר מזה.

בהמשך יש על הפרק - לסיים XCOM, AC3, DISHONORED, ואולי HITMAN

עדיין עושה הרבה גיחות ל SKYRIM (אולי נמשיך להרחבות, כרגע לא קרוב לסיום הקווסט הראשי), BL2 + כל ההרחבות וBF3.

קשה השנה :)

אגב, מצטרף להמלצה על Raptr ומי שאמר שהוא לא עוקב אחרי steam טועה. כן צריך להתקין client אבל הוא ממש לא רציני.

פורסם

איך אתה אומר ש FC 3 חביב אחרי כל הביקורות עליו ? השתגעת?

פורסם

אני אומר שFC3 חביב כי זה מה שאני חושב עליו. אסור לא להסכים עם ביקורות?

לדעתי, המשחקיות עצמה כיפית והם כן ניסו לחדש (שמיים וארץ מFC2) אבל הפריעו לי כמה דברים, בעיקר החוסר איזון מטורף בין ההתחלה של המשחק לבין האמצע-סוף. אתה מתחיל את המשחק עם נשק אחד מעפן ותחמושת מוגבלת ובעצם מאלצים אותך לבלות חלק ניכר מהזמן בhunting על מנת שתוכל להחזיק יותר תחמושת, נשקים וכסף (למה??). ברגע שאתה משלים כמה challenges די פשוטים גם נפתחים signature weapons שפשוט שוחטים הכל. תוסיף את הסקילים שתכל'ס מאפשרים לך לא למות כל עוד יש medicine וקבלת 0 אתגר מהר מאוד.

גרפיקה טובה אבל לא משהו שלא ראינו כבר.

העלילה עצמה גם די מפגרת. רוב הדמויות אומנם משוחקות מצוין (Vaas בייחוד) אבל הדמות היחידה שאתה אמור להזדהות איתה (Jason) היא הדמות הכי חלשה ומעצבנת. היו קטעים שפשוט קיוויתי שיהרגו אותו ויחסכו לי את עוגמת הנפש בלשמוע את השטויות שהוא פולט.

למרות הכל כן נהניתי מהמשחק ולכן אני אומר שהוא חביב אבל overhyped. ציון 8 לפי דעתי.

פורסם

אחרי סמסטר קשה של לימודים (+מילואים :screwy: ) השלמתי קצת פער מלפני ימבה זמן. סיימתי את banjo kazooie. מפתיע כמה המשחק טוב

אחרי כ"כ הרבה שנים (אמולטור לנינטנדו 64)

פורסם
  • מחבר

סיימת את המשחק שאתה כבר מתכנן לעשות 100%?

כי זה לא נשמע כאילו הגעת לעולם הורוד שאחרי הסוף... :)

עזוב 100%, אם תצליח לסיים שם יותר מ-5 שלבים מגיע לך צל"ש רציני!

(אי אפשר להחליף שם דמויות אם אתה חושב שהפלסטרים ישנו משהו)

סימתי 19 שלבים רגילים מהעולם הוורוד

את ה20 עוד לא סימתי פשוט כי אני מנסה לעשות גם זמן ומאוד קשה לעבור אותו מספיק מהר

כמובן סימתי גם את העלילה הרגילה -אבל עדין לא את הבוס בעולם השחור

גימפאד סטנדרטי או מקלדת מסריחים במישחק הזה

צריך גימפאד 2D איכותי -ולי יש גימפאד סאטורן SLS USB

אני אומר שFC3 חביב כי זה מה שאני חושב עליו. אסור לא להסכים עם ביקורות?

לדעתי, המשחקיות עצמה כיפית והם כן ניסו לחדש (שמיים וארץ מFC2) אבל הפריעו לי כמה דברים, בעיקר החוסר איזון מטורף בין ההתחלה של המשחק לבין האמצע-סוף. אתה מתחיל את המשחק עם נשק אחד מעפן ותחמושת מוגבלת ובעצם מאלצים אותך לבלות חלק ניכר מהזמן בhunting על מנת שתוכל להחזיק יותר תחמושת, נשקים וכסף (למה??). ברגע שאתה משלים כמה challenges די פשוטים גם נפתחים signature weapons שפשוט שוחטים הכל. תוסיף את הסקילים שתכל'ס מאפשרים לך לא למות כל עוד יש medicine וקבלת 0 אתגר מהר מאוד.

גרפיקה טובה אבל לא משהו שלא ראינו כבר.

העלילה עצמה גם די מפגרת. רוב הדמויות אומנם משוחקות מצוין (Vaas בייחוד) אבל הדמות היחידה שאתה אמור להזדהות איתה (Jason) היא הדמות הכי חלשה ומעצבנת. היו קטעים שפשוט קיוויתי שיהרגו אותו ויחסכו לי את עוגמת הנפש בלשמוע את השטויות שהוא פולט.

למרות הכל כן נהניתי מהמשחק ולכן אני אומר שהוא חביב אבל overhyped. ציון 8 לפי דעתי.

אני מחזק את רוב הדברים אבל היתי נותן לו 7

זה מישחק טוב בסך הכל אבל יש יותר מידי באגים ולאסוף משבים זה מעצבן ,ולמישחק עולם פתוח הוא מגביל אותך עד שאתה עושה משימות ראשיות מסוימות מה שמאוד הורס את החוויה עם אתה מנסה לעשות 100% מהדיברי צד לפני העלילה הראשית

אחרי סמסטר קשה של לימודים (+מילואים :screwy: ) השלמתי קצת פער מלפני ימבה זמן. סיימתי את banjo kazooie. מפתיע כמה המשחק טוב

אחרי כ"כ הרבה שנים (אמולטור לנינטנדו 64)

תנסה את באנגו טואי -זה ההמשך

פורסם

סימתי 19 שלבים רגילים מהעולם הוורוד

אם ככה קרירין - כבוד! :xyxthumbs:

דרך אגב, יצא לך לשחק ב- Splosion Man'?

אם לא אתה חייב לנסות אותו, נראה לי שממש תאהב אותו.

(על הדרך, כשייצא לך לשחק במשחקי XBLA, נסה גם את Dust: An Elysian Tail ו-Shadow Complex - משחקי חובה!)

פורסם
  • מחבר

אין לי כבר תקופה XBOX360

ואני לא הולך ליקנות בעתיד כי סימתי את הבילעדים שרציתי חוץ מהילו 4 והגירס הבא שאני פשוט ינסה בעתיד עם יצאו לPC או לXBOX 3

חוץ מיזה ניסיתי את Shadow Complex וSplosion Man שהיה לי 360

ולא יתחברתי להם

אולי צריך יותר זמן אין לי מושג

בעניין סופר מיט בוי ,עם גימפאד 360 או דול שוק 3 זה הרבה יותר קשה ממישחק שגם ככה קשה עם גימפאד סאטורן טוב

(יש כל מיני דגמים חלק זבל )

ב360 הוא לא תומך בגימפאד הזה ,ככה שגם ככה אני לא אוהב לשחק ב360 מישחקי 2D שצריכים הרבה דיוק

הגימפאד 360 מאוד טוב למישחקי 3D אבל מסריח ל2D

אפשר לשחק איתו מישחקי 2D קלילים ,אבל מישחקים עם דיוק ומהירות ב2D פשוט לא ניראה לי נוח

עריכה

מתי את חלק ה"גיבורים" Sonic Adventure 2

חוץ ממצלמה מהגהנום המישחק עצמו חביב

עשו מתיחת פנים לגירסת הדרימקסט ,ככה שהגרפיקה ניראת סבירה מספיק

אבל לא תיקנו את המצלמה המחורבנת ומאוד חבל

בכל מיקרה המישחק מיתחלק לקמפין גיבורים קמפין רשעים ועוד שלב אחרון שמסימים את שניהם

לכל דמות יש את השלבים שלה

חוץ מיזה יש עוד שטויות מסבים קצת מיני מישחקים וסוג של טמגוצי ,אבל זה כבר לא מעניין אותי

בגדול יש מישחקי סוניק הרבה יותר טובים כמו סוניק קולר וסוניק דורות לדוגמה

אז אני לא באמת ממליץ

פורסם

:)

אני רואה זה נהפך לעוד דיון בסגנון הבלוג הפרטי של קרירין...

פורסם
  • מחבר

סימתי את החלק הרשעים בסוניק הדוונסור 2 ,אבל לפני השלב האחרון עשיתי גיחה לMedal of Honor Warfighter

סימתי אותו -מישחק גנרי מאוד

ואני הולך להתחיל את ALIENS קולוני מרינס -כן יודע שהוא גנרי

אבל רוצה לעבור אותו

פורסם

The Longest Journey, ועכשיו אחרי 12 שנים אני נזכר למה כל כך אהבתי אותו.

פורסם

פורטל 2 יופי של משחק (כאילו שלא ידעתם), סיימתי אותו שלשום והוא ממש טוב. אני מתכוון לחזור עליו עוד פעמיים- פעם אחת לסיים אותו בלי התחכמויות והתמהמהויות, ופעם נוספת "לבדוק את המערכת", לחפש כל פרט קטן ובאגים וכאלה דברים.

גם גיליתי כאן שיש לי איזה משחק מעפן שקיבלתי מחבר בשם TSUNAMI 2265. אני זוכר שהוא היה די גרוע, וכל הביקורות מיציאתו (2002 בערך) נתנו לו בין 2 ל- 3 מתוך עשר :lol: אני אבדוק בקרוב הכצעקתה, ואם אכן המשחק עלוב ומונוטוני כפי שהביקורות מציירות אותו אני אשלח בקשה למדור הגיליוטינה, שיעשה עליו ביקורת :smile1:

פורסם

פורטל 2 יופי של משחק (כאילו שלא ידעתם), סיימתי אותו שלשום והוא ממש טוב. אני מתכוון לחזור עליו עוד פעמיים- פעם אחת לסיים אותו בלי התחכמויות והתמהמהויות, ופעם נוספת "לבדוק את המערכת", לחפש כל פרט קטן ובאגים וכאלה דברים.

גם גיליתי כאן שיש לי איזה משחק מעפן שקיבלתי מחבר בשם TSUNAMI 2265. אני זוכר שהוא היה די גרוע, וכל הביקורות מיציאתו (2002 בערך) נתנו לו בין 2 ל- 3 מתוך עשר :lol: אני אבדוק בקרוב הכצעקתה, ואם אכן המשחק עלוב ומונוטוני כפי שהביקורות מציירות אותו אני אשלח בקשה למדור הגיליוטינה, שיעשה עליו ביקורת :smile1:

TSUNAMI 2265

חשבתי שרק אני שיחקתי בזה!

אני זוכר שקניתי אותו באטרף של סיום י"ב. משעמם ברמות! אבל... אהבתי את המוזיקה בקרידיטים, יש מצב שתשלח לי את הסרטון במייל? :) זה קובץ ממש קטן ונפרד בפורמט MPG. שנים אני מחפש את המוזיקה הזו.

אני כרגע מסיים את KINGS BOUNTY CROSS WORLDS בפעם השלישית, היה מבצע ב-GOG אז קניתי. כל הזמן מתמכר לחרא הזה מחדש :)

משחק עם אחיין שלי בשני משחקי SHANK

מנסה למצוא את הזמן להתחיל להתעמק במשחקי FREESPACE כי אני אוהב את הז'אנר אבל למי יש זמן בימינו??

צריך גם לשחק בהירוס 4 ו-5 ועוד מלא משחקים שקניתי מ-GOG. לעזאזל מבצעי סוף העולם שלהם, ביממה קניתי יותר משחקים משקניתי כל החיים שלי בערך.

פורסם

שאלוהים ישמור אותי, הצונאמי הזה מזעזע. כבר עדיף אחד אמיתי.

דווקא הגרפיקה, על חומרה מודרנית ובהתאם לסטנדרטים של התקופה, סבירה למדי. אבל... אפקטים גרועים, זבל של טקסטורות, אפקטים שנראים מאוד גרוע, משחקיות בנאלית ומשעממת, ומה שהכי מטריף זה שיש מקומות שהורגים אותך לפי תסריט, ואם אתה מת מעל 5 פעמים אתה מתחיל את השלב המזוין מהתחלה. בלי שמירות באמצע שלב! אין מערכת ניקוד, התנועה של הרובוט המסריח שאתה בתוכו לא מספיק מושקעת (הליכה אלכסונית קדימה אפשרית רק אם התחלת בהליכה קדימה ואז לחצת ימינה. הפוך זה לא עובד) והאנימציות של הדמויות נראות רע. העלילה מ-ש-ע-מ-מ-ת, הסרטונים בין שלבים לא תמיד מסונכרנים לאודיו (לא מקצועי בשיט) וקטעי הסרטונים הקשורים במשחקיות של השלב חסרי פואנטה לחלוטין ומיותרים (פוצצת איזה משהו שהיית צריך לפוצץ, ואז יש קלוז אפ של 2 שניות לפני הפיצוץ, הפיצוץ עצמו ואז עוד 5 שניות לבהות במה שנשאר :facepalm:).

וכן, כל מה שאני כותב כאן הוא ביחס לסטנדרטים של התקופה עצמה. שיחקתי במשחקים ישנים בהרבה שעבדו מבחינת משחקיות והשקעה תסריטית הרבה יותר.

פותח על ידי מפתחת איטלקית אנונימית בשם protonic (ז"ל, אני משער. זאת אחרי שניסיתי משחק שלהם...), אשר כנראה שינתה את שמה ל-prograph (גם אני הייתי משנה שם לו ידעתי שאנשים שילמו על כזה זבל שהכנתי).

העלילה, לעומת זאת, יפנית ביותר ומבוססת על ז'אנר האנימה.

אני בהחלט הולך לדווח על העניין לגיליוטינה.

בקיצור זוועה. שומר נפשו ירחק או שיבלע גלולות ציאניד.

פורסם

המשחק היחיד שגרוע יותר היה BIG RIG RACING של טיטוב הנוכל. טוצנאמי הזה בהחלט חומר לגליוטינה. יהיה אדיר. אם הכותב לא יתאבד =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים