עבור לתוכן

דיון "במה אתם משחקים " ?

Featured Replies

פורסם

בואנה קרירין, נראה לי שלא יהיה לך משעמם בפנסיה :P

• תגובות 87
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרירין יש לך חיים דבש

פורסם

בזמן האחרון אני משחק בדרך כלל כלום כי עם ילד בן 3~ חודשים בבית ועוד ילדה בת 5 כל הזמן שלי הלך פייפן. בזמן האחרון אני צופה בstreams של minecraft , אני שוקל לחזור לשחק techkit או לעבור לfeed the beast .

לפי זיכרוני וsteam שיחקתי משימה אחת בjagged alliance crossfire, שיחקתי הרבה "half minute hero " (משחק קליל לPSP במקור) . אתמול קניתי dungeonland ואני חצי אופטימי , בעבר שיחקתי המון awsomnauts . חוץ מזה התחלנו להשקיע בתחביב ישן שלי (קדרות) אז אני לא יודע כמה זמן אני אשחק בעתיד הקרוב.

הכיוון שלי כרגע הוא או משחקים מהירים לסיום שלא צריך לחשוב הרבה או minecraft בכיוון של FTB .

פורסם

טוב אני חושב שעברתי את כולכם =P

משחקים לכל החיים:

heroes 3 (כבר משחק 14 שנים ולא קרוב לסיום..)

משחקים לטווח ארוך:

Akaneiro

Diablo 3 (התמכרתי!)

Sine Mora

לסיים:

Doo3 BFG (נשאר לסיים רק את -2)

Commandos 2

Commandos 3

Majesty

Shogun 2

Starcraft 1 (נשאר לי ממש קצת >_<)

company of heroes

arkham city (המשחק ממש מעצבן אותי אבל אני אוהב את האתגרים..)

ויש לי גם רשימת משחקים לשחק (את חלקם כבר קניתי) אשר כוללת נכון לעכשיו 64 משחקים..

פורסם
  • מחבר

סימתי אתמול את אפיק מיקי ,לקח לי הרבה יותר זמן משחשבתי כי עשיתי הרבה משימות צד

מישחק בינוני ולא מומלץ

המישחק סובב סביב הרעיון שיש נוזל מוחק ונוזל צבע ,וככה אפשר לשנות את העולם של המישחק ליפתור כל מיני דברים ולילחם באויבים

הבעיה שאין באמת חופש לעשות מה שרוצים ,יש אזורים מסוימים שאפשר ליצבוע או לימחוק ,וזה מרגיש בעיקר גימיקי

גם אין דיבוב

חוץ מיזה יש שלבי פלטפורמה 2D ,אבל הם מאוד קצרים

כמישחק פלטפורמה הוא נופל אפילו ממישחקים ישנים כמו מאריו 64 \רימן 2 וכו ,שלא לדבר על מישחקים כמו מאריו גלקסי 1-2

החלקי 2D שלו נופלים אפילו מחלק ממישחקי הפלטפורמה של עידן ה8 ביט

בכל מיקרה התחלתי היום את אפיק מיקי 2

וסימתי את בחזרה לעתיד פרק 4 -ככה שבקרוב אני יתחיל את פרק 5 רק לסים את הסיפור

פורסם

במקום לנחש מה כל אחד מהחברים שלכם משחקים , תצטרפו ל- Raptr.

זאת רשת חברתית שמתעדת את כל מה שאתם משחקים במחשב , ב- PS3 וב- XBOX.

משתפת Achivements , כוללת פורומים וכו'.

תנס , לא תצטערו : Raptr.

פורסם

^מחזק

פורסם

טוב, סיימתי היום את ביושוק (קיבלתי את הסוף הטוב כמובן :))

התחנה הבאה: פורטל 2.

ומיד לאחר מכן (תחזיקו חזק את הכיסא): אנריל הראשון :silly: . בכדי להוציא ממנו את המיטב אני מתכוון להשמיש כרטיס banshee שמסתובב לו איפשהוא פה, זה יאפשר לי להשתמש בגלייד. מישהו מכיר תחליף גלייד לכרטיס מודרני שמשמר את כל האפקטים והיכולות של ה-API? זה יקל עלי...

פורסם

רק עכשיו אתה מתחיל את פורטל 2, תתביש :nono:

פורסם

בשביל זה הוקמה תכנית השלמת הפערים מלכתחילה... זה רעיון טוב לציין בפורום זה שטרם שיחקתי באף אחד ממשחקי HL? ::)

פורסם
  • מחבר

אני רק מעדכן שאני בפרק השני מתוך 3 באפיק מיקי 2

המישחק לא רק שלא תיקן את הבעיות שהיו באפיק מיקי 2 אלה הוסיף גם בעיות חדשות

ובמיוחד דמות לקו אופ גם שמשחקים סינגל שמאוד מעצבנת בטיפשותה

כמובן אין אף דרך לבטל את הדמות הזאת כי המישחק בנוי ל2 דמויות

פורסם

חזרתי עכשיו ל HL2, משחק בו שוב עם CINEMATIC MOD 12.21, יש טיפה באגים, מידי פעם כאלה שמפריעים (ההתנגשות עם החפצים בחלק מהחדרים לא מוגדרת נכון ואני מוצא את עצמי במצב שהאוויר מפריע לי ללכת). הגעתי ל RAVENHOLM, נראה מדהים :smile1:

פורסם
  • מחבר

סימתי עם אפיק מיקי 2

כניראה כל הסידרה

בגדול תיתרחקו מהמישחק הזה ,עם 2 שח'נים יכול להיות סביר

אבל מישחק גרוע לשחקן יחיד

בכל מיקרה ליתאוורר קצת לפני מישחקים מורכבים יותר התחלתי את דונקי קונג לאנד

זאת סידרה שיצא לגימבוי ופחות או יותר אותה מישחקיות של דונקי קונג קאנטרי ,רק כמובן פשוט יותר וגרפיקה בגווני ירוק בגלל המיגבלות של המכשיר

חוץ מהסידרה הזאת נישאר לי במישחקים העיקרים של דונקי קונג רק את דונקי קונג קאנטרי 4 (השם אחר אבל לא זוכר בדיוק )

שיצא לWII

חוץ מיזה אני הולך להתחיל ולסים את הפרק ה5 והאחרון של בחזרה לעתיד

פורסם

חזרתי עכשיו ל HL2, משחק בו שוב עם CINEMATIC MOD 12.21, יש טיפה באגים, מידי פעם כאלה שמפריעים (ההתנגשות עם החפצים בחלק מהחדרים לא מוגדרת נכון ואני מוצא את עצמי במצב שהאוויר מפריע לי ללכת). הגעתי ל RAVENHOLM, נראה מדהים :smile1:

יצא לך לשחק בגרסה ישנה יותר של המוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים