פורסם 2013 בינואר 2912 שנים שלום רב!רכשתי מחשב חדש שהגיע אליי היום וחלק מהרכיבים הגיעו ללא אריזה הרכיבים שהגיעו ללא אריזה הם:1.מעבד = מדובר במעבד i3 של אינטל בגרסת tray דגם המעבד הוא 3220חשוב לציין שהמעבד הגיע ללא אריזה וללא ניילון פשוט שמו לי אותו באריזה הקטנטנה של הזיכרונות2. צורב- הגיע ללא ניילון ואריזה = פתוח ונמצא בקרטון של האריזה של החברת משלוח ללא ניילון וללא קופסה 3.דיסק קשיח- הגיע ללא אריזה אלא פשוט רק ניילון אטום השאלה היא האם זה בסדר כל העניין?
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים נשמע מוזר כל הקטע...מאיזו חנות רכשת את המחשב?נ.ב.סתם שאלה- רכשת את כל הרכיבים בנפרד כדי להרכיב את המחשב לבד?
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים לא מוזר, ככה מוצרים מגיעים כשהם לא retail. אמרת בעצמך שהמעבד הוא tray ולמעט כרטיסי מסך, לוחות אם ומארזים, כל החומרה עשויה להגיע כך.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מעבד Tray כשמו הוא, מגיעים עשרות כאלה על מגשים, בלי קופסא, זה שקיבלת קופסא זה דבר באדיבות החנות לשמירה על מוצרכוננים קשיחים - מגיעים נטו בשקית אנטי סטטית, גם להם אין קופסאצורב - אותו סיפור, מגיעים בשקית ניילון קטנה שאפילו לא עוטפת הכלאין ממה לחשוש
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר אני מאוד חושש מכל הקטעקניתי תמחשב באמת מאחת החנויות האמינות והטובות בישראל וגם במחיר מאוד זולכמובן שביקשתי שאני ירכיב תמחשב בעצמי(והוא הגיע אליי חלקים חלקים)אשמח לעוד חוות דעת לפני שאני מברר את העניין עם החנות
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים איזו חנות?!?!?חוץ מזה אם כבר שניים אמרו לך שזה בסדר- כנראה שזה באמת בסדר...
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר קניתי מ tms מה אתם חושבים, אפשר לסמוך עליהם?ובנוסף לכל מה שרשמתי למעלה הצורב הגיע ללא אריזה וללא ניילון אלא פשוט מונח בקופסה של החברת משלוח
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים אצלי כל המערכת הקודמת הגיע ככה, אפילו הלוח הגיע ככה, בלי כבל SATA וחוברת. ולא קניתי ב-TMS.אין לך מה לדאוג. ככה זה.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים אני תמיד משתדל לקחת מעבדים גירסת BOXהם מגיעים סגורים הרמטי ואף אחד לא מתעסק איתם ואין חשש שכבר היו אצל מישהו אחר.
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים עם מוצרי מיינסטרים כמו שהוא קנה, תהיה בטוח שעשרות כאלה עוברים מדי חודש אצל היבואן והחנויות. החשש למשומש קטן מאוד.אם אתה רוצה לשלם על אריזה מפוארת, חוברות וקשקושים עוד כסף, שיבושם לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.