עבור לתוכן

שאלה לגבי GTX 660 TI ב-Crysis 2

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

הרכבתי לחבר שלי מחשב לפני שבועיים את המחשב הזה:

i5 3570K @ 4.4GHz

MSI Z77A-GD65

2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600

EVGA GTX 660 TI Superclocked

Seasonic X-660 Gold

Crucial M4 128GB

WD 1TB Blue Caviar

אתמול התקנו אצלו את Crysis 2 והורדתי לו את חבילת הטקסטורות ברזולוציות הגבוהות ועדכון האולטרה ל-DX11

המחשב שלו מחובר לטלוויזית פיליפס 32" והוא מריץ את המשחק ב 1920x1080, במשחק שינינו את כל ההגדרות ל Extreme וכמובן השתמשנו בטקסטורות המשופרות.

ציפיתי שהכרטיס שלו יספק בין 30-40 FPS שיהיה די שחיק אבל נדהמתי לגלות שהוא מריץ את המשחק על 60 FPS באופן חלק לגמרי ללא נפילות FPS בכלל, אם אני מבטל את ה VSYNC הוא מגיע אפילו ל 70-80.

האם זה הגיוני ש GTX 660 TI מריץ את המשחק הזה באופן ככ חלק על כל ההגדרות ב-Extreme או שיכול להיות שפספסתי משהו?

תודה

פורסם

כן, עם OC למעבד של 4.4 GZ . אבל תשנה לאולטרה הכל ואז תיראה נפילות גדולות של FPS :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Extreme זה יותר גבוה מ-Ultra, איך הגיוני שאם אני אוריד לאולטרה אני אראה נפילות FPS? ובכל מקרה בדקנו גם אולטרה וגם שם הכל רץ חלק

פורסם

אז יופי של מערכת יש לכם, אולטרה יותר גבוהה מאקסטרים.

פורסם

ב-techpowerup עשו בנצ'מרקים לכרטיסים עם חבילת הטקסטורות לקרייסיס 2. הנה התוצאות לרזולוצייה קצת יותר גבוהה עם 660TI:

crysis2_1920_1200.gif

פורסם
  • מחבר

ב-techpowerup עשו בנצ'מרקים לכרטיסים עם חבילת הטקסטורות לקרייסיס 2. הנה התוצאות לרזולוצייה קצת יותר גבוהה עם 660TI:

crysis2_1920_1200.gif

גיל תודה על הבנץ', נראה הגיוני, מה שאומר שהכרטיס הזה חתיכת ביצועיסט, הפתיע אותי לגמרי!

עריכה: רוני, הסתכלתי ביוטיוב, אתה צודק, אולטרה אכן אחרון ברשימה ונמצא מעל אקסטרים, טעות שלי.

בכל מקרה, גם באולטרה הוא רץ חלק לגמרי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים