עבור לתוכן

VOSTRO V131 ותחנת עגינה אוניברסלית

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??).

אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד).

האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית?

האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו?

תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

יש תחנות עגינה אשר מתחברות ע"י USB למחשב, וזה מה שמתאים לך.

מבחינת הדגם זה תלוי בצרכים שלך ואלו חיבורים אתה צריך ורוצה וכמובן שהמחיר בהתאם.

לי ידוע על החברה Targus

http://www.targus.com/uk/CategorySearch.asp?SearchedTerms=docking&Action.x=0&Action.y=0&Action=Go

שוב הדגם תלוי במה שאתה רוצה להוציא מהדוק העצמו.

פורסם

תחנת עגינה אוניברסלית כשמה כן היא - אוניברסלית. היא מתחברת בUSB שיש בכל מחשב.

לאחרונה התחילו לצאת תחנות כאלה המתחברות בUSB3 (לעומת USB2 בעבר). לטעמי - USB3 זה חובה בתחנת עגינה, שכן USB2 פשוט לא יעמוד בקצב של שום דבר רציני שתרצה לחבר (רשת ובטח ובטח וידאו ברזולוציה וקצב פריימים סבירים).

מבחינת נוחות וביצועים - עדיין תחנה ייעודית תהיה עדיפה, אבל במקרה הזה אין לך אופציה כזו גם ככה, ותחנה אוניברסלית תוכל לקחת גם למחשב הבא וזה בונוס רציני.

חברת Targus שTov_Tov ציין אכן מייצרת מוצרים איכותיים ומומלצים. עיין בשתי תחנות הUSB3 שבקישור. היקרה יותר (עם חיבור החשמל) מכילה ספק מובנה ותוכל להשתמש בו במקום ספק המחשב.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה לשניכם,

אני אבדוק את הכיוון של התחנת עגינה המשוכללת יותר מבין השתיים...

אני מקווה רק שלא תהיה איזושהי בעיה מבחינת החיבור לV131.

אגב, יש מישהו בארץ שמוכר את המוצרים במחיר סביר? או לחילופין, ובעדיפות, ספק אמין של המוצרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים