פורסם 2004 בינואר 3121 שנים שלום רב, ברשותי לוח של גיגה בייט 7VTXE ופנאל USB של ASUS A7V266 לגיגה בייט יש יציאות בלוח לפנאל אבל הבעיה שאין לי את הפנאל המקורי שלו ויש לי פנאל של אסוס, אבל החיבורים שלהם לא מתאימים. צירפתי שתי תמונות של החיבורים אחד באסוס ואחד בגיגה בייט בבקשה שתעזרו לי לחבר את הלוח לפנאל של אסוס ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש. גיגה בייט: אסוס: עריכה: אחרי העזרה שלכם הצלחתי לבנות את הפנאל! חתכתי חוט חוט מחיבור בין הסידי לכרטיס כל ככה 3 כבלים ועכשיו הכל עובד טוב! תודה רבה! עכשיו חסר לי רק לקדוח במארז!
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים נראה לי קצת מוזר שב-gigabyte זה ככהבכל מקרה אם זה באמת ככה מה שאתה יכול לעשות זה לנתק את החוטים מהפלאג בפנל של ה-asus עם סיכה או משהו כזה ולהחזיר אותם כמו ב-asus כאשר ב-NC פשוט אין חוט
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים בג'יגה בייט זה באמת ככה.יש כבלים שהם בנויים מפינים בודדים. כל חוט פין עצמאי. יש מארזים עם USB קדמי ששם זה עצמאי. תנסה לחפש כבל כזה.אם אני אוכל לצלם את שלי אני אציג אותו פה.
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר שמע הולי זה לא יילך להוציא את הכבלים בNC הכבל בנוי בצורה שונה: יש חורים במקומות לא כמו בגיגה בייט והכבל לא מתאים. הרעיון שלי הוא לחבר באמת כבלים עם פינים בודדים אבל אני לא יודע איפה אמצא כזה.
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים אני חושב שהאופציה היחידה שלך תהיה לתחוך את הכבל באמצע ולהחלים את החוטים בסדר הנכוןלא פשוט להשיג 20 קונקטורים קטנים כאלה כדי להכין 10 חוטים, אם אתה משיג כאלה אז סבבה (למרות שדי קשה לחבר אותם), אם לא אין ברירה אלה לחתוך.
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר אם אחבר עם כבלים כאלו קטנים כמו של הספיקר זה יהיה בסדר?ולא הבנתי איך אמרת לחתוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.