פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך אותו הראוטר.אני מדבר על מחשב נוסף שחיברתי היום לרשת הביתית.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר מהמחשב שמחובר לאינטרנט כן.מהמחשב השני שלא מתחבר אני לא יכול אפילו להתקין סקייפ כי הוא דורש חיבור לשרתיםעריכה:עשיתי פינג לאתר של וואלה וחצי מהחבילות לא עברו.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר מדובר בווינדוס XPביטלתי את חומת האש של הווינדוס והסרתי את האנטי וירוס (NOD 32)עדיין כלום.עשיתי פינג לראוטר ורבע מהחבילות לא עברו
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים תתקין מחדש את הכרטיס רשת, תנסה את הכבל של המחשב השני עם חיבור לכניסה אחרת בראוטר.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים האם לנתב ישנה הגדרה לאפשור ידני של מחשבים?האם המחשב מחובר קווית או אלחוטית?
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים פינג ל 10.138 עובר חלק?בלוח בקרה -אפשרויות אינטרנט-חיבורים-מתקדם -תבדוק שאין פרוקסיתבדוק שלא מוגדרת כתובת ip ידנית בכרטיס הרשת.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר תתקין מחדש את הכרטיס רשת, תנסה את הכבל של המחשב השני עם חיבור לכניסה אחרת בראוטר.התקנתי גם הכרטיס רשת מחדש. אפילו נתקתי אותו מהלוח וחיברתי שוב.עשיתי כל מיני הצלבות עם החיבורים בראוטר וגם בדקתי עם כבלים אחרים.אין כלום.למעשה עכשיו אני אפילו מקבל הודעה limited or no connectivity
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים נתק את הכבל מהמחשב, נתק את החשמל ותעשה פריקת חשמל סטטי על ידי 3 לחיצות להדלקת המחשב (בזמן שהחשמל והרשת מנותקים), זה אמור לפתור את הבעיה האחרונה.איזה כרטיס רשת זה? הורדת דרייברים מעודכנים ?תפרט בדיוק מה יש לך , איזה ראוטר , האם מחובר עוד משהו בנוסף, איזה כרטיס רשת, וגם תמונה של הnetwork adapters בתוך device manager
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים מחבר בדקתי עם כמה כבלים כמו שכבר ציינתי.הראוטר שלי זה Siemens SL2-141מחובר אליו עוד מחשב (חיבור קווי) והפלאפון שזה חיבור אלחוטי כמובן. אין בעיה בשניהם רק במחשב השני.מצורף תמונה עם הפרטים של הכרטיס רשת.הורדתי חבילת דריברים מעודכנים מהתאר שלהם משהו עם תאריך 4/6/12. אבל זה לא משנה כי הדרייבר בפועל הוא משנת 2009 כפי שניתן לראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.