עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סיימתי את העונה השנייה של בית הקלפים > גאונות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

the americans חזרה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
the americans חזרה. :xyxthumbs:

החלק הכי מצחיק בסדרה הזאת זה שהרוסים (אלה בשגרירות) מדברים רוסית ומקפידים לקרוא לכל אחד שם זוטר ככל שיהיה בשם פרטי + שם משפחה משום מה אני מתפוצץ מצחוק בכל סצנה כזאת.

אבל סדרה יוצאת מגדר הרגיל!

פורסם

העונה הראשונה של True Detective הסתיימה אתמול, סדרה מצויינת לדעתי. משחק פשוט מעולה והכתיבה ברמה אחרת לגמרי.

פורסם

מסכים. עונה אחת חזקה, כתובה היטב ומגרה את המח. הרבה זמן שהמסך שלי לא ראה כזה דבר איכותי.

למעשה, מעולם לא ראיתי סדרה שבתוך עונה אחרת הצליחה לגרום לי לחשוב שהיא אחת מהטובות שראיתי מעולם. זו בודאי העונה הבודדת הכי טובה של סדרה שראיתי מעולם. לצערי היא לא תחזור במתכונת הזאת.

פורסם

שני הפרקים האחרונים היו מעולים.

סיום חזק לעונה קצת מוזרה.

פורסם

מתי Sons of Anarchy חוזרת כבר?! התגעגעתי לציצים של וולטון גוגינס!:funn:

7c284c954e6514d4323572e516b2be23.jpg

פורסם
  • מחבר

disturbed

בבקשה תמחקו את התמונה הזאת מהמוח שלי.. :(

פורסם

:cwm31:

צפיתי בכמה פרקים של בלש אמיתי. אחת הטובות

פורסם

BATES MOTEL חזרה והפרק הראשון לא רע.

ומאז שWALKING DEAD חזרה מפגרה, הפרקים האחרונים ממש טובים. אפילו הייתי אומר הפרקים הכי טובים של הסדרה.

פורסם
פורסם

^ טוב אז סיימתי ליראות את OZ מאוד מקווה שהמגן והסמויה לא באותה הרמה לעומת הרושם. עד עונה 4 אין מה ליראות בערך. ביצ'ר הוא פשוט מטומטם בכאלה רמות שאפשר לעשות לו המתת חסד בתור טובה. אין לסדרה הזאת בדיוק סוף ככה שאפשר היה להריץ אותה עד אינסוף או מצד שני לצמצם אותה לעונה אחת ארוכה או שתיים. בהחלט לא עמדה בהייפ.

פורסם

הסמויה, זו הסדרה הכי טובה שיצא לי לראות עד היום.

פורסם
^ טוב אז סיימתי ליראות את OZ מאוד מקווה שהמגן והסמויה לא באותה הרמה לעומת הרושם. עד עונה 4 אין מה ליראות בערך. ביצ'ר הוא פשוט מטומטם בכאלה רמות שאפשר לעשות לו המתת חסד בתור טובה. אין לסדרה הזאת בדיוק סוף ככה שאפשר היה להריץ אותה עד אינסוף או מצד שני לצמצם אותה לעונה אחת ארוכה או שתיים. בהחלט לא עמדה בהייפ.

מסכים. הרגשתי אותו הדבר.

בדיוק היום סיימתי אותה סוף סוף אחרי הפסקה ממושכת לאחר עונה 4 שהוציאה לי את המיץ ממנה.

סדרה סתם מגעילה ברובה לשם היותה מגעילה, כפי שאפשר לראות מהקליפ ששמתי.

הכל נגמר ברע. אין מקרה אחד בכלא הזה שלא הסתיים באיזה אונס, רצח, הוצאה להורג או חזרה לכלא.

אף אחד לא השתקם, ואין אפילו סיפור אחד חיובי בה במשך 6 עונות שלמות.

הסדרה לא ראליסטית בכלל לדעתי ומרגישה מאוד "מבושלת". בין אם אתה אסיר או שומר, ההתנהגות של כולם היא אותו הדבר. סדיסטים ופסיכופתים עם שפיות מעטה ומניעים קלושים.

מה שקרה בין ביצ'ר לקלר בסוף בכלל איכזב, וגם ההוצאה להורג של סיריל.

ההרג של סעיד ואוגסטוס היה מאוד סתמי. סתמיות שהורגשה במשך כל הסדרה.

אין הפוגות קומיות, או שום סצנה מיוחדת שתחרט בזכרוני או השפיעה עלי. סצנות בודדות ביותר ראויות לציון אם בכלל.

גם כל הסצנות ה"מיוחדות" כמו הבריחה מהכלא, הפצצה, הריוט, הרצח של גלן וכו' בוצעו בצורה כל כך יבשה, ובעצם חתכו את כל הסצנה ולא הראו כלום. מוטיב שחזר במשך כל הסדרה.

הכתיבה לא חדה, ומאוד חוזרת על עצמה במשך כל הסדרה. אותם סיפורים בשידור חוזר.

ריאן אורלי לוחש למישהו שני מילים על מישהו אחר וזה מספיק שבסצנה הבאה הוא כבר מת.

רצח, ועוד רצח, ועוד רצח, בולבלים, רצח, בולבולים, תחת, רצח, תחת, בולבולים.

פואט נהיה דמות מעצבנת ככל שקיבל פוקס יותר. אהבתי אותו כשרק שר ראפ.

הדמויות הכי חביבות היו אגמנמון, ריברדאו וסיריל.

אני נותן לסדרה ציון 6.

הסמויה אני יכול להגיד לך שהיא גם לא אחת הסדרות החביבות עלי, אבל היא בהחלט הרבה יותר טובה מאוז.

זאת סדרה דיי יבשה, איטית, שקשה להתחבר אליה.

העונה הראשונה הייתה דווקא דיי טובה ומעניינת אבל בינתיים לא המשכתי מעבר, כי הם סגרו את כל הפינות בעונה הראשונה, ואין לי כוח להמשיך עם נושא חדש בעונה 2 שהתחילה משעמם למדי ולוקח זמן עד שאתה נכנס לזה.

זאת סדרה שאני חושב שרוב האנשים לא יהנו ממנה ויהיה להם קשה לצפות בה, אבל אני עדיין מתכוון להמשיך אותה (מתישהו).

למה היא מקבלת כל כך הרבה תשבחות, לא אוכל להגיד לך, אבל כנראה צריך לצפות יותר ממה שצפיתי, וזה אפקט מצטבר.

היא סדרה טובה לצפייה, אם אתה מאוד סבלני, ויכול להתרכז בדרמות כבדות ביותר. אתה עדיין לא תתחבר אליה או לאף דמות ממש.

יש סדרות שהרבה יותר אהבתי/נהנתי.

המגן זה כיף חיים. אין לי שמץ ספק שתהנה ממנה מאוד.

believe - סדרה חדשה על ילדה עם כוחות על ובלה בלה בלה.

מספיק 6 דק' בשביל להבין שזאת סדרה מטומטמת.

לא מבין מה הרשתות האלה מבזבזות זמן על כל כך הרבה פיילוטים דפוקים. :facepalm:

תבוטל.

נערך על-ידי nat64x

פורסם
הסמויה, זו הסדרה הכי טובה שיצא לי לראות עד היום.

לא יודע אם הכי טובה, אבל בין הטובות.

nat, העונה השניה היא הכי פחות מוצלחת. השלישית והרביעית לדעתי הן הטובות ביותר. הראשונה והחמישית לאחריהן. והשניה בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים