עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני רואה רק כשמשעמם לי לא וואו, נחמד אבל לא יותר מזה.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את הפרק הראשון, לא היה משהו, ולא המשכתי מאז. ידידה שראתה אמרה שזה משתפר, אבל עדיין לא משהו.

פורסם

לחובבי הז'אנר בלבד

פורסם

נו ב אמת.... אחת הסדרות היותר טובות שיצאו אי פעם וכבר המון דובר עליה פה... לצורך העניין, זו ו-CSI אלו שתי הסדרות היחידות של שוטרים שאני מסוגל לצפות בהן (ואת המגן אהבתי הרבה, הרבה, הרבה יותר) מה שכן... אם אינך אוהב את הפרקים הראשונים אז אין לך טעם להמשיך כי העונה הראשונה היא העונה הכי טובה בכל הסידרה... תנו לסידרה בין 3 ל-6 פרקים ראשונים.. אם תאהבו תמשיכו, אם לא - תפרשו

פורסם

אני חושב שדובר על המצויירת של מארוול..

פורסם

רוב הסיכויים שאני לא מחדש פה לאף אחד, אבל בגלל קצת עודף זמן ב Netflix התחלתי לראות את הסדרה Archer.

הפרקים לא כבדים (20 דקות) וקורעים מצחוק (דומה למ.ק. 22- רק על שירות בביון אמריקאי).

הפתיעה אותי שזה בכלל עניין אותי, בגלל שכל הקטגוריה של ה"סוכנים חשאיים" כבר נמאסה עלי.

ממליץ.

פורסם
  • מחבר

SHIELD בכללי לא יוצאת מגדר הרגל הקטעים הטובים הם ב2 דקות האחרונות של כל פרק.

פורסם
נו ב אמת.... אחת הסדרות היותר טובות שיצאו אי פעם וכבר המון דובר עליה פה... לצורך העניין, זו ו-CSI אלו שתי הסדרות היחידות של שוטרים שאני מסוגל לצפות בהן (ואת המגן אהבתי הרבה, הרבה, הרבה יותר) מה שכן... אם אינך אוהב את הפרקים הראשונים אז אין לך טעם להמשיך כי העונה הראשונה היא העונה הכי טובה בכל הסידרה... תנו לסידרה בין 3 ל-6 פרקים ראשונים.. אם תאהבו תמשיכו, אם לא - תפרשו

זה על SHEILD?

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt2758950/

Helix - סדרה חדשה על התפרצות מחלה בעמדת מחקר בקוטב.

מד"ב/אימה.

ראיתי. סדרה מעניינת.

banshee חזרה.

זה על SHEILD?

שאלה טובה חח.

שילד סדרה מפגרת. הוא בטח התבלבל ודיבר על המגן.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

תודה על התשובות לגבי שילד. וויתרתי על זה.

אני רואה דרקולה, סדרה חדשה שרצה עכשיו, אבל ממש לא יכול להמליץ בחום - סדרה בינונית לדעתי. מתאימה למי שרוצה לנקות את הראש מדי פעם ל-40 דקות, אבל פחות למי שמחפש משהו איכותי באמת.

פורסם
  • מחבר

אני בהתחלה שמעתי דרקולה חשבתי ולאד המשפד בימינו במקום זה אני רואה רומני שמתחזה לאמריקאי וצריך לקחת גלולות הרגעה מהזעם שהוא אוגר בפנים. גם איך הוא כמו נינג'ה מחסל 50 איש כמו כלום ויש בחורה ציידת ערפדים בגיל של סבתא שלי שרצה שם ושוחטת ערפדים בלי בעיה? קצת קוהרנטיות לא תזיק.

וAlmost Human מתחילה להיות סדרה לא רעה בכלל... כל הקטעים כם רודי פשוט ענקיים.

באנשי חזרה אבל זה ניהיה סדרה מפגרת והם מנסים לחפות על עלילה חראה עם קטעי סקס כל שלוש סצנות או ילדה שסוחטת את השומר של הקניון שהיא תאשים אותו בהטרדה מינית... נו באמת.

פורסם

דרך אגב, מי שעוד מתלבט על hostages והרשימה השחורה, אני מוריד את ההמלצה משתיהן. הן חרא.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

SHIELD אחת האכזבות

BLACKLIST נחמד ( למרות שקצת מטופשת , התרגלנו לרמה של תחכום ומציאותיות, לא פה)

ALMOST HUMAN שווה צפייה , מאוד מעניין , חלק מהדמויות קצת אנמיות אבל הראשיים מחזיקים את הסדרה

CASTLE בינתיים הסדרה היחידה שאני מצפה לפרקים שלה באמת עד לאפריל

פורסם

הפרק האחרון של "איך פגשתי את אמא" 9-14 היה הכי מצחיק זה כמה עונות.

קאסל איבדה משהו מאז ששניהם ניהיו זוג, הפכה להיות סתם עוד סדרת בלשים רצח פר פרק.

כמעט אנושי אדירה לא בגלל העלילה או הקונספט אלא ההוצאה לפועל של שני הדמויות הראשיות והדקויות שם עושות נפלאות.

באנשי יש באמת במה להתעניין?

פורסם

אני נהנה מהשירשור הזה , אז אם אפשר בבקשה בלי ספוילרים , כדי שאני אוכל להשאיר את הדיון הזה במועדפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים