פורסם 2013 ביוני 912 שנים תשמעו ראיתי את הפרק האחרון של משחקי הכס הסצינה האחרונה על הפנים- אשתו של רוב סתם בוהה לה, לפני שהורגים אותה אמא שלו בסוף ממתינה שישחטו אותה נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי watch out
פורסם 2013 ביוני 912 שנים פרק עכשיו של סיינפלד בערוץ 2 עם בריאן קראנסטון. הנה עוד צירוף מקרים מעניין http://theawesomeboston.com/3-main-characters-from-breaking-bad-appeared-in-episodes-of-seinfeld/ רק שרואים את התוכניות האלה מחדש, שמים לב לדברים האלה. כמה שער חח. נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים Better call saul! http://www.bettercallsaul.com/ משחקי הכס!!!!! נערך 2013 ביוני 1012 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מחבר פרק 10 היה די פרווה, כמה רגעים טובים אבל לא כמו הפינלה של עונה 1 או עונה 2 שהשאירו אותי במתח מטורף בקשר למה שהולך לקרות הפעם סתם סיום ג'נרי לדעתי היו צריכים לסיים את העונה עם פרק 9.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים פרק אחרון? לאאאאאאאאא!!!!!!!!! מה אני אראה עכשיו? שיחזירו את שובר שורות לפחות. פרק 10 היה די פרווה, כמה רגעים טובים אבל לא כמו הפינלה של עונה 1 או עונה 2 שהשאירו אותי במתח מטורף בקשר למה שהולך לקרות הפעם סתם סיום ג'נרי לדעתי היו צריכים לסיים את העונה עם פרק 9. הפעם אנחנו בדעה אחת. נערך 2013 ביוני 1012 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מחבר Falling Skies חזרה היום, ויש את Defience שהיא סדרה מפגרת אבל חייזריות לסביות תמיד מוצלח.אני די נהנה לצפות באנדרומדה זה כמו הרקולס בחלל עם Sex Bot.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים Falling Skies אני די נהנה לצפות באנדרומדה זה כמו הרקולס בחלל עם Sex Bot. זה שווה ציטוט
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים אני דווקא די נהנתי מפרק 10. כנראה שאחרי פרק תשע אנשים הגביהו ציפיות, אבל גם הדברים הצפויים זה כיף לראות מידי פעם
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים Falling Skies חזרה היום, ויש את Defience שהיא סדרה מפגרת אבל חייזריות לסביות תמיד מוצלח. אני מכיר אותם. הם לא סדרות טובות... defience עוד איכשהו אפשר לצפות.אני דווקא די נהנתי מפרק 10. כנראה שאחרי פרק תשע אנשים הגביהו ציפיות, אבל גם הדברים הצפויים זה כיף לראות מידי פעםהעונה הסתיימה מהר מדי.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר אני באמצע העונה האחרונה (5) של אנדרומדה והסדרה הזאת מפגרת. עונות 1 ו2 היו חביבות ומשם זה מדרדר בצורה מפגרת.קודם כל זה מתחיל בזה שהדמות של קווין סורבו כל כך קלישאתית ולא מציאותית... כל פרק מישהי כוסית ברמה מטומטמת מופיעה בפרק ומתחרמנת ממנו אחרי 2 דקות.חוץ מזה העלילה מפגרת ומאז עונה 3 אין לי מושג מה הולך שם.הזוי.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים ^היא באמת די גרועה, בסגנון הזה יש סדרות טובות בהרבה:BattleStar Galactica (הכי טובה בז'אנר לדעתי)FireflyFarscapeStargate: UniverseLexxSpace: Above and BeyondStarhunter נערך 2013 ביוני 1612 שנים על-ידי dennis14
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים גוגלנס: אז למה אתה רואה אותה?! אתה באמת חייב להפסיק לראות את החרא הזה.תסיים קודם לראות את מה שהמליצו לך פה. בצפיה של פרק אחד ליום, יש לך מספייק פרקים לפחות לשנה.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר עוד 10 פרקים ואני רואה את זה בזמן שאני משחק בEVE online להעביר את הזמן של הקפיצות בין מערכות ככובים.BG וקפריקה ראיתי ממממממזמן. את כל הסדרות של סטארגייט גם ראיתי כבר אבל את השאר אני אבדוק ללא צל של ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.