עבור לתוכן

PCI E VS PCI E-2

Featured Replies

פורסם

שלום,

נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500.

אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות:

1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2

2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

פורסם
  • מחבר

אוקיי קראתי, לגבי החיבור וראיתי שזה מתאים.

אפשר להתייחס רק לשאלה השניה,

תודה.

פורסם

כרטיס ישן חלש דגם לא מומלץ ולא משתלם לך לנעוץ של כרטסי מסך מומלצים ותתאים לך כרטיס לפי היכלות של המחשב שלך ספק הכוח שלו והתקציב בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי את ההשוואות לפי VP.

יש חלק מהדגמים שהוא רושם 91 VP לדוגמא אבל הוא מדבר על דגם עם DDR5

ואני רואה את אותה דגם עם DDR3, עד כמה זה משמעותי?

פורסם

כך בחשבון שאתה לא תנצל כרטיס הוא כול מוצר 100% תמיד יש אחוז מסוים שלא יבוא לידי ביטוי ולא חסר סבות לזה אז כרטיס שנותן 91 יכול לתת יותר או פחות אצלך במחשב היי אפשר לדעת אז כרטיס חלש יותר אתו דבר רק הוא היה חלש יותר כך את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

תראה, אני בדקתי מה חלש/חזק לפי המחיר.

עכשיו אני בודק לפי הטבלה שמפורסמת.

ברור לי שיש הבדל בביצועים לפי המעבד, לוח אם, וזכרונות של המחשב שלי, אבל עדיין אני מחפש כרטיס שישמש אותי גם למשחקים כמו COD וגם FAR CRY 3, אפילו לא על איכות מקסימלית.

לפי התוצאות אני צריך להשקיע לא פחות מ-670 ש"ח בשביל לקבל תוצאות טובות וגם שהכרטיס יהיה למחשב הבא שלי.

ואני מקווה שלא אצטרך לקנות עוד חלקים כמו מעבד, או ספק אחר (יש לי E4500, וספק ג'נרי 450W)

פורסם

קודם כול לא בודקים מה חלש חזק לפי מחיר זה לא בדיקה נכונה וכמו שאתה אומר יש לך מעבד ממוצה ויחסית ישן וספק כוח גנרי שלא מומלץ יכול להישרף ולקחת איתו חלקים אחרים המתחים שלו לא יציבים ובשביל כרטיס חזק צריך ספק נורמלי לא גנרי כי הוא לא יכול לתת הספק יציב ונורמלי וגם ספק גנרי של 450W נותן לא יותר מ350W בלחץ אני לא הייתי סומך על הספק בשביל כרטיס בנוני אז כרטיס חזק לא בא בחשבון תעשה חושבים

פורסם
  • מחבר

סבבה,

עזרת לי מאוד.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים