פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ?DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextremeמזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר אה שועדה מזתומרת לכידה? בגלל זה זה שווה 6 אלף? תביא קצת יותר הסברים אם אפשר אח שלי?
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים נניח יש לך מצלמות אבטחה ואתה רוצה להקליט אותם. או שאתה רוצה להקליט ולקודד שידורי טלוויזיה.הכרטיס מקבל אות וידאו כלשהו וממיר אותו חומרתית (ותוכנתית) לפורמט דיגיטלי.
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר אתה בטוח? אולי מה שרשמת זה עוד בהכ פעוהל שזה עושה.. הכרטיס עצמו הזה לא עריכת וידאו תמונות וכאלה לצלמים? גם קול אולי?
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים אתה בטוח? אולי מה שרשמת זה עוד בהכ פעוהל שזה עושה.. הכרטיס עצמו הזה לא עריכת וידאו תמונות וכאלה לצלמים? גם קול אולי?מה?עריכת וידאו מתבצעת אחרי שהמרת את מקור הוידאו לדיגיטלי במחשב.
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר חחח לא הבנת לא משנה..לאיזה קטגוריה זה קשור המוצר הזה אני רוצה למכור אותו ביד 2 חח
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר אתה בטוח שזה רק לכידה לטלוזיה ולא עריכת וידאו תמונות וכאלה?חח אני לא מוצא את זה ביד 2 תוכל לעזור לי בליכנס ליד 2 ולהתאים לי תמוצר ל'קטגוריה המתאימה.?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.