עבור לתוכן

עוצמות גבוהות מדי בhotbox

Featured Replies

פורסם

כנראה שקשה לך להבין אותי מי דיבר על בעיות באלחוטי לי אין בעיה רשמתי ומה כול כך קשה לרדת לסוף הדף מס2 וליראות את מה שפרסמתי

Torian אני ממש לא יודעה למה אתה כותב לא לעניין תבדוק כמו שצריך לפני שתרשום פה

• תגובות 36
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי זה באמת נראה שאתה מדבר על רשת אלחוטית חבר :)

תקרא 2 הודעות קודמות שלך, זה נראה שאתה מדבר על רשת אלחוטית ולכן הוא הגיב לך ככה.

פורסם

סכריות MאנדM סליחה אם פגעתי בך, קראתי רק את שני ההודעות הקודמות שלך שבאחת מהן אתה רשמת על עוצמת קליטה באלחוטי ולכן הסקתי שאתה מדבר על עוצמה אלחוטית ולא על עוצמות של התשתית במודם שלך.

פורסם

אם כך אז Correctables: 93739 ו-Uncorrectables: 19811 אחרי כ-10 דקות של פעילות (140 מגה הורדה) הם לא דבר טוב... :-\

פורסם

לא דבר טוב גם אם המודם עבד שנה שלמה ללא ריסט..

פורסם

לפי דעתי הבעיה זה בלוח תקשורת של הוט ולא במודם שלך כניראה יש חלק פגום או מפצל בעייתי בדרך לדירה שלך תעשה הכול שיבדקו על תבטר להם אפלו שיגידו שהכול פיקס יש בעיה

פורסם

בדרך בעיות כאלו נובעות מראשים חלודים\בעלי קורוזיה, חיבורים לא מהודקים כראוי, מפצלים ישנים, מגברים פגומים ו\או ישנים וכו..

אתה בהחלט יכול לזמן טכנאי שיבדוק את כל אלו בבנין שלך(בדרך כלל הם עצלנים ומחליפים חתיכת כבל בשביל להראות שעשו משהוא, לכן צריך להיתעקש איתם לבדוק לאורך כל הכבילה, מהארון ועד המודם שלך), הבעיה מתחילה כאשר הכל תקין בבניין וצריך לבדוק מהארון והלאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים