פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר אני לא ביקשתי אבחון אני מעוניין במנחת שיוריד לי את העוצמות ב6-7 dBm, איפה מוצאים מוצר כזה במחיר שפוי?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים תחפש בebay בטוח יש שם ותמצא את כמות הDB שברצונך להחלישהמילת חיפוש היא:cable attenuator
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים אממ... זה לא מוצר כזה נפוץ שתמצא בכל טמבוריה... בעיה.... אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות כזה בארץ..
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר טוב, זה נראה לי מתאים http://www.ebay.com/itm/0-20dB-Variable-Attenuator-TV-Satellite-Freeview-Cable-/250737177578?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item3a6119b3ea חשבתי שאני אצליח למצוא משהו דולר-שניים
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים בהתחלה התשתית ברוב המקמות היה אנלוגי 4 ערוצים ואז עברו שדרגו לאנשים לדגטלי 8 ערוצים ופה היה בעיות של עצמה נמוכה ונתוקים בעיקר בהתחלה ולי הייתה עצמה נמוכה והיה לי מלא נתוקים ומה שעשו לא עזר ואז שמו לי מגבר וכבר 8 חודשים הכול יציב ואין שיגיעות לי הייתה בעיה בארון התקשרות שלהם שיחלפו מגבר ועוד כמה חלקים והכול יותר טוב הקובץ לא נישמר לי כתמונה אשמח להסבר איך לעשות את זה בפרטי This page displays information on the status of the cable modem's HFC and IP network connectivity. [table] [tr] [td][/td][td][/td][td]Startup Procedure[/td][/tr] [tr] [td]Procedure[/td] [td]Status[/td] [td]Comment[/td][/tr] [tr] [td]Acquire Downstream Channel[/td] [td]117000000 Hz[/td] [td]Locked[/td][/tr] [tr] [td]Connectivity State[/td] [td]OK[/td] [td]Operational[/td][/tr] [tr] [td]Boot State[/td] [td]OK[/td] [td]Operational[/td][/tr] [tr] [td]Configuration File[/td] [td]OK[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]Security[/td] [td]Enabled[/td] [td]BPI+[/td][/tr][/table] [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Downstream Bonded Channels[/td][/tr] [tr] [td]Channel[/td] [td]Lock Status[/td] [td]Modulation[/td] [td]Channel ID[/td] [td]Frequency[/td] [td]Power[/td] [td]SNR[/td] [td]Correctables[/td] [td]Uncorrectables[/td][/tr] [tr] [td]1[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]117000000 Hz[/td] [td]12.9 dBmV[/td] [td]43.2 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]2[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]135000000 Hz[/td] [td]13.9 dBmV[/td] [td]43.2 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]3[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]141000000 Hz[/td] [td]13.5 dBmV[/td] [td]42.5 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]4[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]147000000 Hz[/td] [td]12.9 dBmV[/td] [td]42.5 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]5[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]153000000 Hz[/td] [td]12.5 dBmV[/td] [td]42.5 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]6[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]99000000 Hz[/td] [td]13.4 dBmV[/td] [td]42.7 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]7[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]105000000 Hz[/td] [td]13.4 dBmV[/td] [td]43.2 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]8[/td] [td] [/td] [td]QAM256[/td] [td] [/td] [td]111000000 Hz[/td] [td]13.3 dBmV[/td] [td]42.5 dB[/td] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td]Total Correctables[/td] [td]Total Uncorrectables[/td][/tr] [tr] [td]0[/td] [td]0[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Upstream Bonded Channels[/td][/tr] [tr] [td]Channel[/td] [td]Lock Status[/td] [td]US Channel Type[/td] [td]Channel ID[/td] [td]Symbol Rate[/td] [td]Frequency[/td] [td]Power[/td][/tr] [tr] [td]1[/td] [td] [/td] [td]TDMA and ATDMA[/td] [td] [/td] [td]2560 Ksym/sec[/td] [td]34600000 Hz[/td] [td]39.2 dBmV[/td][/tr] [tr] [td]2[/td] [td][/td] [td]Unknown[/td] [td] [/td] [td]0 Ksym/sec[/td] [td]0 Hz[/td] [td]0.0 dBmV[/td][/tr] [tr] [td]3[/td] [td][/td] [td]Unknown[/td] [td] [/td] [td]0 Ksym/sec[/td] [td]0 Hz[/td] [td]0.0 dBmV[/td][/tr] [tr] [td]4[/td] [td][/td] [td]Unknown[/td] [td] [/td] [td]0 Ksym/sec[/td] [td]0 Hz[/td] [td]0.0 dBmV[/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]CM IP Address[/td] [td]Duration[/td] [td]Expires[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]D: -- H: -- M: -- S: --[/td] [td]--- --- -- --:--:-- ----[/td][/tr][/table]
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר עדכון:דיברתי עם HOT, הנציג אמר שהוא רואה הרבה שגיאות ושלח טכנאיהטכנאי היה, בדק נתונים של הקו (לא על ידי חיבור פיזי אלא דרך הטלפון שלו) ולא בדק את המודםירד לארון של הוט והחליף שם חלק "שהיה חלוד" אבל באופן כללי אמר שהוא לא רואה בעיותכמובן שהמצב לא השתפר, מהירות באה והולכת (במקרה קיצוני הגיע ל5 מגה הורדה באתר של הוט - התשתית אצלי היא 100 מגה)והמון שגיאות במודםקניתי מנחת, חיברתי וכיוונתי אותו שהעוצמות ישאפו לאפסבינתיים יומיים אין לי בעיות מהירות ואין לי שגיאותהעוצמה של הקו העולה גבוהה מאוד, אין לי מושג איך לטפל בזה אבל כל עוד האינטרנט עובד טוב אני לא מתלונן
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים העוצמות של הקו העולה באמת מאוד גבוהות, מראות על איכות קו ירודה, האם עוצמת הערוץ העולה הייתה ככה גם ללא המנחת?למה קנית מנחת? היית אומר לטכנאי לשים לך מנחת.נ.ב דרך הפלאפון זאת לא בדיקה מקיפה לעוצמות, בשביל ממירים זה אולי מספיק אבל בשביל מודם שרגיש פי כמה וכמה בעוצמות הוא היה צריך לבדוק עם מכשיר מיוחד, תתקשר ותגיד להם בדיוק מה הטכנאי עשה ושהוא לא ווידא שהתקלה נפתרה.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר בלי מנחת העוצמות בקו העולה מגיעות עד איזור ה53לא הבנתי למה מנחת מעלה את העוצמה הזאת.אין לי כח לקרוא להם שוב כל עוד זה עובד בסדר מבחינתי, אם יתחילו שוב בעיות אני אדבר איתם.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים אז גם בלי מנחת העוצמות גבוהות לערוץ העולה, אני מקווה שהבעיות לא יחזרו לך\מודם לא ישתגע עם העוצמות האלה,ככל שהעוצמה יותר גבוהה בערוץ העולה זה אומר שיש יותר רעשים בין המודם לCMTS והוא צריך "לצעוק" יותר חזק בשביל שישמעו אותו,but if it ain't broken, don't fix it.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים אצלי עם לא שמתם לב העוצמות גבהות מעוד ואין לי שום בעיות שהיה לי עצמות על 0 היה מלה ניתוקים ובעיות עז שמו לי מגבר ובאלחוטי בממד חדר ליד אני מקבל 95%קליטה ו80+ 2 אז איך אתם מבנים את זה
פורסם 2013 בפברואר 2112 שנים שמתי פה פרוט של הHOTBOOX שלי תבדקו תחפשו ואצלי יש עצמות חזקות ואין לי בעיה בכלל מה אתם אומרים על זה כי לפי דעתי יש לו בעיה אחרת ולא בעיה של עצמה גבוה מדיי
פורסם 2013 בפברואר 2112 שנים איפה הפירוט והאם אתה מתכוון לבעיות קליטה ברשת האלחוטית? זה ידוע שהקליטה חלשה בHOTBOX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.