עבור לתוכן

עוצמות גבוהות מדי בhotbox

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לאינטרנט 100 מגה בכבלים, החיבור למודם הוא ישיר בלי מפצלים בדרך (בכבל של כמה עשרות מטרים לארון של הוט).

אני מעוניין במנחת שיוריד לי את העוצמות ב6-7 dBm, איפה מוצאים מוצר כזה במחיר שפוי?

ולא, אני לא מעוניין לקרוא לטכנאי של הוט.

• תגובות 36
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להעלות תמונת מסך של העוצמות?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהכותרת מטעה, הן לא גבוהות "מדי"

הן עומדות בפרמטרים של docsis 3 (באיזור ה7-8 dBm).

עדיין הייתי מעדיף שישאפו לאיזור ה0

הבעיה שלי היא המון שגיאות שאני חושד שנגרמות מהעוצמה.

פורסם

אהה, שגיאות זה משהוא אחר, ייתכן והכבל שלך ישן והקונקטורים שלו חלודים זאת סיבה מצויינת לשגיאות - יש גם לבדוק את הקונקטור הקצה השני של הכבל -בארון של הוט? אמרת שזה חיבור ישיר

אולי יש לך מפצל איפשהוא שאתה לא יעוד עליו והוא גם דפוק?

ייתכן והמודם נדפק גם כן

פורסם

על מה משפיעות העוצמות ? גם אני חשבתי שיש קשר בין זה לבין השגיאות שמצטברות בצורה מטרידה במודם.

פורסם

מצטרף איתך לשאלה איך פותרים את זה???

גם אצלי העוצמות מאוד גבוהות..... הראוטר HOTBOX מחובר ישיר לכבל ללא מפצל או מנחת.

לאיפה זה בדיוק קשור בארון שלהם ? איך אפשר להוריד את העוצמות לכיוון ה- 0 בלי שום מפצל או מנחת........

לפי כמה אנשים...... לא מומלץ לשים מנחת.... עדיף לפתור זאת בצורה ידנית

העוצמות אצלי מגיעים ל- 10DB יותר ממה שרשום פה ידידי.

מצורפת תמונה תראו כמה שגיאות. גם לפני כמה ימים נוצרו לי שגיאות אחרות

Torian אשמח שתרחיב על הנושא....... איפה צריך לבדוק את העוצמות בארון? איפה נמצא הקונקטור שלהם?

*בתמונה יש חיתוך* השגיאות הגיעו ל 1394 ולא כמו שרשום...

Torian ערכתי את ההודעה...... תראה אני מעוניין להגיע למצב 2-3db יש לי המון שגיאות

האם הכבל של הראוטר גורם ל- power להיות גבוה* הכונה לספק החשמל שלו ? מדוע אני מקבל סינגל גבוה על העוצמות בעוד שכנים שלי מקבלים עוצמות מאוד נמוכות של ה- power זה קשור לראוטר ? או לכבל חשמל שלו ? או לקונקטור בארון ?

פורסם

thesilver123 האם יש לך סיבים אופטיים בבניין? אני רואה שאתה דווקא מקבל חיבור מעולה~

אתה מחובר על התדרים הגבוהים, אין לך כמעט שגיאות שלא ניתנות לתיקון, הSNR שלך פנטסטי!, העוצמת ערוץ העולה בדיוק איפה שהיא צריכה להיות!

ואני בספק אם אתה צריך לגעת במשהוא, נכון עדיף שהעוצמות יהיו בין -8 ל 8, אתה טוען שהמודם מחובר ישירות לכבל תשתית שמגיע לדירה? במקרא הזה מנחת קטן לפני המדם יעזור אבל אני לא הייתי נוגע כרגע, אלא אם תגיד שיש לך בעיות של איטיות, לא מגיעה ל100 מגה בבדיקת מהירות, פינגים לא טובים וכו..

תבדוק פינג ל il.ikariam.com ותגיד לי מה התוצאות, הן אמורות לצאת באיזור 66 - 75.

פורסם

ערכתי את ההודעה אשמח שתעזור לי ולידידי

Definitely Maybe

תכוון אותנו איך להוריד את העוצמות לכיוון ה- 0 בלי שום מנחת...

פורסם

אי אפשר להוריד עוצמות דרך תוכנה או פעולה שעושים במחשב,

חייבים איפהשהוא לשים מנחת, אם זה בארון תשתית ואם זה בדירה שלך.. ככה הטכנולוגיה של הכבלים עובדת

אפילו מפצל של 2 לפני המודם יוריד את העוצמות, אבל ייתכן ויחזיק מאשר יעזור,

אשמח אם תפרט איך האנשים המליצו לך לפתור את זה בצורה ידנית, אולי יש שיטה אחרת שאני לא מכיר..

ה-1394 אלו הם שגיאות שתוקנו = Correctables

שגיאות שלא תוקנו הם 23 שזה כלום..

האם אתה חווה בעיות כלשהם באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

אתמול ריסטתי את המודם ובינתים אין לי Uncorrectables

לפני זה היו לי כמה מליונים(!) של שגיאות בכל ערוץ תוך שבוע

זה הנתונים כרגע, UPTIME של 20 שעות

העוצמה בUPLOAD מגיעה לפעמים ל54DBM

פורסם

אז אם הנתב שלך מחובר ישירות לכבל שמגיע לארוך בדירה שלך, ואין מפצל תקול מחוץ לדירה יש לך בעיית תשתית ואין מנוס מלקרוא להוט, כי עוצמת ערוץ עולה לא סתם קופצת.

פורסם
  • מחבר

כ/שחיברתי (זמנית) דרך מפצל של YES העוצמות ירדו משמעותית,

גם בערוץ העולה וגם בשאר הערוצים

בגלל זה חשבתי לנסות מנחת.

אין לי כח לקרוא להוט...

פורסם

אבל אתה אומר שהעוצמות משתנות כל הזמן לא?

אז אם תחבר מנחית עוצמות אז מתי שהעוצמות מהתשתית יהיו גבוהות הוא יעזור ומתי שהן ירדו הוא יזיק,

ייתכן פשוט שיש לך גורם אחר בבניין שגורם להפרעות, אמרתי לך אפילו קונקטור חלוד שמחובר בארון יכול לגרום לתופעות הללו, יש המון גורמים..

פורסם
  • מחבר

הן משתנות רק בסנכרון הראשוני

כלומר אם אני אכבה אותו עכשיו, הוא יכול להסתנכרן עם עוצמה X ולהישאר עליה עד האיפוס הבא

פורסם

התקלה שאתה מתאר כבר מעבר לרמה של מקלדת מאחורי המסך, צריך לשלול גורמים אפשריים בשטח, ייתכן וגם שהמודם לא בסדר..

צריך את המכשיר שיש לטכנאי שאותו מחברים לכבל שמתחבר למודם ואז הוא יכול למדוד את העוצמות הרבה יותר לעומק ולשלול גורמים.

לנו אין את האמצעים לעלות על התקלה כל כך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים