עבור לתוכן

הודעת שגיאה בעת פירמוט מחשב dell inspiron n5110

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098

הפעולות שעשיתי עד עכשיו:

1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php

אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד.

2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD.

3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים...

4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה שם... יש לציין שעכשיו בכל פעם לפני שאני נכנס לsystem recovery אני רואה את מחיצה D מופיעה בחלון שמופיע אחרי סריקת המערכת.

5. שחכתי לציין שגם עשיתי בדיקה מקיפה על המערכת שהכל תקין (זכרונות, כ.מסך וכו') למרות שיש לי ספק מאוד גדול שבכך הHDD באמת תקין במלואו.

אני באמת לא מבין למה אני מקבל את ההודעות האלו מלכתחילה, אני חשבתי שזה היה בהתחלה בגלל התקנה לא נכונה של הוינדוס אבל שפרמטתי עם CD בצורה רגילה (פרמטתי ומחקתי את כל המחיצות) הוא עדיין מופיע לי עוד פעם...

פורסם

איזו מערכת הפעלה מגיעה במקור עם המחשב ?

היתה אמורה להיות מחיצת שיחזור של DELL למצב התחלתי.

לבעייתך - השתמש בתקליטור LIVE CD ומחק את כל המחיצות.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי במערכת הפעלה משלי win7 ult.

וציינתי כבר שהשתמשתי בCD כדי למחוק את כל המחציות/לפרמט אותם, כך שאני לא יכול להחזיר אותו לשום מצב התחלתי.

ציינתי בנוסף שלאחר שעשיתי פרמוט מלא עדיין הבעיה חזרה על עצמה.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהבעיה נבעה מה-usb שלי, כנראה בגלל ששמתי על הדיסקאוןקי עוד קבצים חוץ מאשר מערכת ההפעלה.

פרמטתי אותו והתקנתי עליו מחדש את הwin7 עד כה נראה שהכל תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים