עבור לתוכן

Port Forwarding למודם, עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר :) ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות:

הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה)

יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום.

המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי

האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרון תוכנתי?

פורסם

אתה בכלל לא צריך לגעת בהגדרות של המודם. אצה עובד איתו במצב של transparent bridge, כאשר אתה יוזם תקשורת PPoE החוצה.

תגדיר את הגדרות הNAT הנתב שלך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, אבל אבא שלי הגדיר את הרשת קצת מוזר בבית, יש שני ראוטרים אחד הוא ה-600E (שאני פשוט קורא לו מודם) ואחד הו ה-TP-LINK שאיתו לא משנה כמה פורטים אפתח לא יעזור לי.

פורסם

כנראה שהמודם משמש גם כנתב קווי, ניתן להגדיר אותו כך.

אם בראוטר מוגדר לך dynamic ip ואתה מקבל כתובת של 10.0.0 אז כנראה שזה המצב.

במקרה הזה תצטרך להפנות פורטים גם במודם

פורסם
  • מחבר

כנראה שהמודם משמש גם כנתב קווי, ניתן להגדיר אותו כך.

אם בראוטר מוגדר לך dynamic ip ואתה מקבל כתובת של 10.0.0 אז כנראה שזה המצב.

במקרה הזה תצטרך להפנות פורטים גם במודם

זה בדיוק המצב, אבל יש בעיה בקושחה של המודם שלא מאפשרת לי לעשות זאת (שגיאה)

הראוטר מוגדר כ-IP דינמי וה-600E לא מוגדר כגשר, אלא כנתב.

פורסם

הראוטר מוגדר כ-IP דינמי וה-600E לא מוגדר כגשר, אלא כנתב.

למה?

פורסם

אם תאפס את ה-600E בכפתור ה-reset מאחור אז הוא אמור לחזור לעבוד כמודם ואז תוכל להגדיר את החייגן ב-641

* לפני שאתה מאפס את ה-600E תוודא שאתה יודע את שם המשתמש & סיסמא של הספקית

פורסם

הכתובת IP שמחלק ה600E לTPLINK היא מוגדרת קבועה (ידני) או שהיא מחולקת ע"י DHCP של ה600E ?

בזמנו, הגדרתי כתובת IP קבועה ואז הפעלתי עליה DMZ.

עמוד 27 ואז עמוד 35.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים