עבור לתוכן

איזה מין ספק זה?

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור

PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.

פורסם

לרוב שם הדגם מציין גם את הוואט אבל זה לא תמיד ככה

מה שגם זה סתם ספק ג'נרי ככה שהוא לא שווה הרבה....

פורסם

אנא שנה את כותרת הדיון שפתחת (ע"י עריכה) כדי שתהיה עניינית.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע איזה הספק הוא נותן אז בבקשה עזרה

תודה.

פורסם

בטוח שפחות מ HEC300AR-T, וגם יש לו סיכויי גבוה בהרבה להישרף בלי סיבה ברורה לעין.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהספק הוא משהו והוא ליחזיק הרבה זמן פשוט אני לא יודע כמה הוא מספק

היו לי שני ספקים לפני כן והם נשרפו כמו כלום (אני לא עושה שם OVERCLOCKING זה מקפיצות מתח או משהו כזה)

ואני רוצה לדעת בכמה הוא מספק כדי ךדעת אם הוא ישרף בגלל למה או משהו כזה ובלי קשר ממשי אני רוצה לדעת את כדי לדעת מה יש לי!

פורסם

הנתונים של הספקים הג'נרים ממש לא אוטנטים וגם בדרך כלל לא עושים עליהם ביקורות מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יבטיח לך שהוא עמיד ויפעל לאורך זמן.

חוץ מזה, נשרפו לי כבר 2 ספקים ג'נרים ולמדתי את הלקח ולקחתי את הHEC 300AR-T (כן, שם הדגם של הספק שלי הוא 300 שזה אומר 300W , אך לספקים ג'נרים הוא לא אומר הרבה לגביי הספק)

פורסם

אצל ספקים ג'נריים הדגם וההספק שרשום עליו ממש לא אומר כלום! זה נדיר למצוא ספק ג'נרי שבאמת מספק את המתחים שרשומים עליו.

דוגמא אישת, יש לי 2 ספקים 300W

אחד של CODEGEN 300W, שנתן מתחים די מינימאליים(סטיות מתחים גדולות יחסית, בחלקן היו 5%-), והוא עשה בעיות למפרט שלי(לפני השידרוג המארז+ספק הנוכחי) כמו: כשחיברתי הרדיסק, סידי וצורב, המחשב לפעמים לא זיהה את ההרדיסק בבוט הראשון, או שאחד מכוננים האופטיים היה נעלם בעת ההפעלה של המחשב, תופעות שנעלמו אחרי שהשארתי רק צורב והרדיסק,

וכשניסיתי לחבר 2 הרדיסקים+ סידי או צורב, בכלל שום התקן IDE לא זוהה ע"י המערכת :cwm13:

לעומת זאת, הספק השני שלי, HEC 300AR-T ששאמור לתת לכאורה גם 300W כמו הספק הראשון, לא הראה שום תופעה שציינתי קודם(ניסיתי לשים 2הרדיסקים+2כוננים אופטיים, וחיישני הלוח עדיין הראו סטיות מתח מינימאליות ולא היו שום בעיות זיהוי חומרה) וזה יכול להראות את ההבדל בין ספק ג'נרי וספק ידוע ואמין ;)

פורסם

אצל ספקים ג'נריים הדגם וההספק שרשום עליו ממש לא אומר כלום! זה נדיר למצוא ספק ג'נרי שבאמת מספק את המתחים שרשומים עליו.

דוגמא אישת, יש לי 2 ספקים 300W

אחד של CODEGEN 300W, שנתן מתחים די מינימאליים(סטיות מתחים גדולות יחסית, בחלקן היו 5%-), והוא עשה בעיות למפרט שלי(לפני השידרוג המארז+ספק הנוכחי) כמו: כשחיברתי הרדיסק, סידי וצורב, המחשב לפעמים לא זיהה את ההרדיסק בבוט הראשון, או שאחד מכוננים האופטיים היה נעלם בעת ההפעלה של המחשב, תופעות שנעלמו אחרי שהשארתי רק צורב והרדיסק,

וכשניסיתי לחבר 2 הרדיסקים+ סידי או צורב, בכלל שום התקן IDE לא זוהה ע"י המערכת :cwm13:

לעומת זאת, הספק השני שלי, HEC 300AR-T ששאמור לתת לכאורה גם 300W כמו הספק הראשון, לא הראה שום תופעה שציינתי קודם(ניסיתי לשים 2הרדיסקים+2כוננים אופטיים, וחיישני הלוח עדיין הראו סטיות מתח מינימאליות ולא היו שום בעיות זיהוי חומרה) וזה יכול להראות את ההבדל בין ספק ג'נרי וספק ידוע ואמין ;)

אתה מאשים את הספק בזה?!!? הוא מספק חשמל הוא לא עושה שום דבר אחר תקנו אותי אם אני טועה אבל: השרוכים שלי קשורים? לא! אני בכלל לא לובש נעליים!!! אז מה הקשר!!? אני השתמשתי בספק ג'נרי 350W 3 שנים כבר!!! תוסיפו לזה המון מאווררים והמון דברים ודברים!! קיצרר! ספק מעולה שמספק אותי כבר 3 שנים אני לא מתלונן.. 8)

פורסם

עד שיום אחד בלי הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין הוא ישרף וישרוף לך את כל החומרה במחשב כמו שקרה ב-P3 שלי, הלוח, המעבד, הזיכרון, ההרדיסק, הסידי, הפלופי ואפילו מאורר אחד שהיה שם הלכו.

ולא צריך לצטט הודעה מעליך, אתה כבר צריך לדעת את זה.

פורסם

RoyShefy, אתה צודק שהתפקיד היחידי של הספק הוא לספק חשמל. אבל אתה מאוד מזלזל בתפקיד שלו.

ספק שמוציא מתחים לא יציבים או לא מדוייקים או שפשוט לא עומד בעומס יכול לגרום לתופעות כמו ריסטים בלתי מוסברים, תקיעות, נזק לחומרה ויום אחד כשהוא ישרף יחד עם הלוח אם+כל הכוננים שלך אתה מאוד תצטער.

צריך להבין גם שג'נרי זו לא חברה, אי אפשר לדעת על מה נופלים איתם. פעם יכול לצאת לך אחד נורמלי ופעם יצא לך אחד שיהרוס לך את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אז אתם פשוט אומרים שעדיף שאני ישב בשקט עד שהספק ילך ואז לקנות אחד לא גנארי?

???

פורסם

בכלל לא, אנחנו אומרים שספק ג'נרי נשרף ולוקח איתו את רוב הציוד במחשב הרבה פעמים אז עדיף להיפטר ממנו כמה שיותר מהר אם המחשב שלך יקר לך (גם נפשית וגם לארנק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים