פורסם 2002 במרץ 2223 שנים לפני 3 חודשים קניתי סידי רום X52, לפני כמה ימים (מי שזוכר ומי לא) הפפוצץ לי דיסק בתוך הסידי רום, ואז הוצאתי את הרסיסים והסידי רום פעל, אבל הוא פועל ממש לאט, אולי העיינית נפגעה? יש לכם מושג למה הוא נעשה פתאום איטי?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אולי הוא סיבב את הדיסק כל כך מהר , שהדיסק התפוצץ והסידירום התעייף ....סביר להניח שהסידירום נדפק פיזית בצורה כלשהיקח אותו למקום שממנו קנית אותו , ושיחליפו לך אותו .
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים עד כמה שזכור לי , הטכנאי הוא חבר של אבא שלך , לא ?דבר איתו , תגיד לו שהסידירום נדפק , עובד נורא לאט , ואתה רוצה שהוא יחליף לך אותו .
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אז פרק אותו החוצה , וקח אותו לאיפה שקנית אותו .תגיד שהוא עובד לאט בצורה מחרידה ואתה דורש שיחליפו לך אותו .
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר ומאיפה לי שיסכימו לי להחליף אותו?!אם אני ידרוש מהם כמו שאמרת לי נראה לי שהם יסלקו אותי
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אתה טוען שהם לא יסכימו כי הוא עדיין עובד - ואין זה משנה באיזו מהירות הוא עובד.... מה יקרה אם הוא יפסיק לעבוד? ;D האחריות תקפה - לא?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר מחשבה נכונה...אולי אני ישבור אותו לרסיסים ואז אני יביא אותם לחנות ואני יגיד שהסידי רום שלי התפוצץ? ;D
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים נסה משהו יותר אמין.....למשל.....שבור שם איזה גלגל שיניים או משהו....שימנע מהCD להיפתח....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.