עבור לתוכן

קליטה חלשה בממד, מה עדיף לי? נקודת גישה או מגדיל טווח?

Featured Replies

פורסם

לפני חודש עברתי דירה והדירה בנויה בצורה כזאת שחדר ממד וגם חדר הרחוק יותר מממד לא קולטים טוב או בכלל לא את הראוטר שלי שיושב בסלון

אני חייב לציין שבדירה הקודמת (טיפה קטנה יותר) בכל נקודה בבית זה קלט לי , אפילו בממד עם דלת סגורה

מה לדעתכם עדיף לי לקנות ? נקודת גישה או מגדיל טווח?

אני סך הכל צריך את זה רק לשימוש באייפד,אייפון ולפעמים במחשב נייד וגם חשוב לי שדבר כזה לא יפגע במהירות במחשב ראשי שלי שאיתו אני עובד (מחובר חוטית לראוטר)

ואני מבין שצריך לשים את אחד ממכשירים האלה לכיוון (או ליד) חדרים הרחוקים של הדירה שלי, נכון?

תודה מראש!

פורסם

אם יש לך קשיים בקליטה זה אומר שבנו את הממ"ד שלך כמו שצריך, לא כמו בדירה הקודמת :).

לגבי נקודת גישה או מגדיל טווח, גם הם יתקשו לקבל קליטה אלא אם תמקם אותם לפני האיזור המדובר אבל אז לא בטוח שתהיה קליטה שם,

אם יש לך אפשרות להעביר כבל רשת מהנתב לאחד החדרים ולשם לחבר נקודת גישה עם הכבל זה יהיה הכי טוב

פורסם
  • מחבר

אם יש לך קשיים בקליטה זה אומר שבנו את הממ"ד שלך כמו שצריך, לא כמו בדירה הקודמת :) .

לגבי נקודת גישה או מגדיל טווח, גם הם יתקשו לקבל קליטה אלא אם תמקם אותם לפני האיזור המדובר אבל אז לא בטוח שתהיה קליטה שם,

אם יש לך אפשרות להעביר כבל רשת מהנתב לאחד החדרים ולשם לחבר נקודת גישה עם הכבל זה יהיה הכי טוב

;D

אני די בטוח שזה לא בגלל שהממד שלי בנוי כמו שצריך :) , אלא בגלל שהדירה בנויה בצורה כזאת שחדרים נמצאים די רחוק מהסלון, כי יש מסדרון ארוך בין הסלון לחדרים.

חצי מממד קולט יופי , אבל הבעיה שמיטה נמצאת בקצה השני של החדר ושם זה לא קולט טוב

זה פחות או יותר דירה שלי. באדום סימנתי איפה פחות או יותר חשבתי לחבר את הנקודת גישה\מגביר טווח

2121212122led.jpg

פורסם

אכן מבנה זוועתי לשידור אלחוטי ;D

מה לגבי שימוש ב Home Plug ופשוט להעביר את האינטרנט לחדרים הבעיתיים על גבי רשת החשמל ?

פורסם

איפה שסימנת האדום, יש לך קליטה טובה שם? תזכור כי נקודת גישה אלחוטית צריכה לקבל אות טוב בשביל להעביר אותו..

פורסם
  • מחבר

אכן מבנה זוועתי לשידור אלחוטי ;D

מה לגבי שימוש ב Home Plug ופשוט להעביר את האינטרנט לחדרים הבעיתיים על גבי רשת החשמל ?

הייתי מעדיף משהו יותר לכיוון נקודת גישה או מגדיל טווח

לפי מה שאני מבין עם הHome Plug זה חיבור חוטי.

אני לא הולך לחבר שום דבר חוטי לזה, אלא רק דברים אלחוטים כמו סמארטפונים , אייפדים, מחשב נייד.

זה יצא לי הרבה יותר יקר כי בנוסף לHome Plug אני אצטרך לקנות עוד ראוטר

למה, לדעתך נקודת גישה או מגדיל טווח לא יעשו את העבודה בנקודה שסימנתי באדום?

אני גם רוצה לציין שוב שזה ממש על הקצה, הקליטה. כמעט קולט בכל הבית , חוץ מכמה מקומות בקצה של שני החדרים >:(

וכן איפה שסימנתי באדום הקליטה מצויינת!

פורסם

אם כך הפתרון של נקודת גישה איפה שסימנת נראה אידיאלי,השאלה אם הנתב שיש לך היום תומך בWDS, איזה נתב יש לך היום?

פורסם

אם הקליטה באיזור של הסימון האדום מצוינת אני לא רואה סיבה שנקודת גישה לא תפתור לך את הבעיה של האות החלש בשני החדרים הנוספים.

פורסם
  • מחבר

אם כך הפתרון של נקודת גישה איפה שסימנת נראה אידיאלי,השאלה אם הנתב שיש לך היום תומך בWDS, איזה נתב יש לך היום?

הראוטר שלי זה של בזק NETGEAR DGN1000

פורסם

אם לא בטוח שהוא תומך, אם אתה יכול תכנס לממשק ניהול של הנתב ותבדוק אם יש לך אפשרות של WDS בwireless

פורסם
  • מחבר

אם לא בטוח שהוא תומך, אם אתה יכול תכנס לממשק ניהול של הנתב ותבדוק אם יש לך אפשרות של WDS בwireless

לא מצאתי את זה בממשק ניהול ואחרי בדיקה קטנה בגוגל הבנתי שהוא לא תומך בWDS

אז זהו נדפקתי? חוץ מלהחליף ראוטר אין פתרון אחר?

פורסם

אני לא בטוח אם חייבים WDS רק בנתב החדש או גם בנתב הנוכחי שלך, תחכה לתגובה נוספת, סורי..

עריכה: ככל הנראה רק הנתב החדש יצטרך לתמוך בWDS לפי המדריך הבא:

http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם חייבים WDS רק בנתב החדש או גם בנתב הנוכחי שלך, תחכה לתגובה נוספת, סורי..

עריכה: ככל הנראה רק הנתב החדש יצטרך לתמוך בWDS לפי המדריך הבא:

http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

אוקי אזאני מבין אם מחר אני אקנה את הנקודת גישה הזאת, זה יעבוד לי?

http://ksp.co.il/?uin=13458

Supports multiple operating modes (Access Point, Client, Universal/WDS Repeater, Point to Point Bridge, Point to Multi-Point Bridge)

דרך אגב עוד שאלה, זה לא יוריד לי את המהירות של האנטרנט במחשב שמחובר עם חוט לראוטר?

ותודה על כל העזרה!

פורסם

הנקודת גישה הזו אמורה לעשות את העבודה,

המחשב שמחובר בכבל קווי לנתב הראשי לא ירגיש האטה, אלא אם כמובן מכשיר אחר יהיה מחובר לרשת וישתמש באינטרנט,

מה שכן תקרא את המדריך ותבין שהמהירות שהנקודת גישה תספק תהיה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

הנקודת גישה הזו אמורה לעשות את העבודה,

המחשב שמחובר בכבל קווי לנתב הראשי לא ירגיש האטה, אלא אם כמובן מכשיר אחר יהיה מחובר לרשת וישתמש באינטרנט,

מה שכן תקרא את המדריך ותבין שהמהירות שהנקודת גישה תספק תהיה נמוכה.

אין לי שום בעיה שזה יהיה איטי יותר מהנקודה הזאת, אני צריך את זה כולה לגלישה פה ושם

דרך אגב איך בכלל זה מתחבר?

אני אצטרך קודם לחבר אותו למחשב , להכנס לניהול שלו ולהגדיר משהו?

או יש איזה כפתור שהוא פשוט מוצא רשת ביתית ומסתנכרן? למרות שלא נראה לי, הרי יש לי סיסמה בראוטר אז איך הוא יתחבר עליו בלי להגדיר לפני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים