עבור לתוכן

איך אני מתנתק מבזק בינלאומי הכי מהר שאפשר?

Featured Replies

פורסם

תקשיבו הספק הזה פשוט קטסטרופה איזה כבל תת ימי ואיזה נעליים כבר שבועות שאני לא יכול להוריד מטורנטים לפני זה הייתי בHOT NET והיה מוריד לי רק על השניה שאני מטעין את הקובץ מהטורנט על המקסימום...אח שלי העביר לבזק בינלאומי בגלל שחשב שיהיה לו טוב יותר משחקי רשת וגם את זה לא קיבל...שלחתי להם בקשה מהאתר NATEK והתלוננתי מה ושם איך אתם ממליצים לי להתנתק הכי מהר שאפשר?למה תכף אני משתגע....

תודה לכל העוזרים

פורסם

אתה שם חגורת נפץ , רץ לפתח תקווה לרחוב השחם ובווווווווווווווווווום

כל כך מוזר מה שאתה אומר.

לפי דעתי זה מגיע מכיוונך.

קודם כל תבדוק מה מי מו לפני שאתה נכנס למצב RAGE.

פורסם

נתק אמור להיות הכי מהיר מצד שני אפשר להתקשר אליהם ולשקר להם לדוגמא כך:

להגיד תקשיבו כל המשפחה עזבת את הארץ עוד שבוע ואני חייב כרגע לנתק את האינטרנט כי אנחנו לא ניהיה בארץ או משהו בסגנון הזה והם בדרך כלל מנתקים לך מאוד מהר.

פורסם
  • מחבר

כל כך מוזר מה שאתה אומר.

לפי דעתי זה מגיע מכיוונך.

בדקתי את מי ומה ומו וגם את האמא של המו תאמין לי אני מבין בעניין כמו שצריך ככה שאין טעם לבדוק אם אתה לא מתכוון לעזור בנושא אשמח מאוד אם לא תגיב בכלל תודה.

פורסם

לא היה לי מה לחדש, נתק זה הכי מהר שיש, האופציה השניה זה להתקשר ולבקש ניתוק.

פורסם
  • מחבר

אפילו בדקתי בגוגל יש כתבה שבזק בינלאומי חוסמת טורנטים...איך שראיתי את זה נכנסתי לשוק רציני הייתי צריך לקרוא את זה לפני שאח שלי החליט לעבור לשם...

פורסם

מצטער, אני ועוד רבים לא מסכימים איתך.

להביא לך הוכחות יש בשפע.

אני אומר בטוח שזה לא מגיע מצד 014 אלא מהצד שלך.

גם יוזרים של כבלים, עם חייגן בלי חייגן , VDSL ADSL לא משנה איזה סוג יוזר, עם גיימר בלי גיימר.

יש לי מכרים עם כל סוגי החיבורים ורובם מחוברים דרך 014 ולאף אחד אין בעייה בטורנטים בכלל.

פורסם
  • מחבר

מצטער, אני ועוד רבים לא מסכימים איתך.

להביא לך הוכחות יש בשפע.

אני אומר בטוח שזה לא מגיע מצד 014 אלא מהצד שלך.

גם יוזרים של כבלים, עם חייגן בלי חייגן , VDSL ADSL לא משנה איזה סוג יוזר, עם גיימר בלי גיימר.

יש לי מכרים עם כל סוגי החיבורים ורובם מחוברים דרך 014 ולאף אחד אין בעייה בטורנטים בכלל.

מהצד שלי?למה אתה מתכוון?יש לי 100 מגה תשתית HOT ובזק בינלאומי חיבור אוטומטי כל פעם שאני מוריד מטורנט לא מוריד לי בכלל פשוט תקוע על 0 מהאתרים אחרים זה מוריד לי על המקסימום לפעמים עכשיו הציעו לי לעשות את הגיימר הזה אמרו שזה עוד תעדוף קניתי גם את זה התחברתי דרך גיימר ועדיין לא מתחיל להוריד בכלל...כי אני הייתי בעבר אצל HOT NET ותשתית HOT אני אומר לך אני רק מטעין את הקובץ על השניה הראשונה קופץ לי ישירות על המקסימום זה בחיים לא היה ככה!אין לי ראוטר או כל דבר אחר אני מחובר ישירות דרך מודם

פורסם

תפרסם את ההגדרות בתוכנה שאתה מוריד איתה ונראה מה גורם לכך.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש פורט 19999 ולפעמים 53 או כל דבר אחר שאמרו שהפורט הוא פורט טוב לבזק..ההגדרות שלי מוגדרים כמו שצריך..אבל בכל מקרה אני יעלה לך כמה תמונות:

20a5oxx.jpg

פורסם

תוריד גירסא חדשה, הגירסא שלך ממש ישנה (שלך לא תומך בuTP שזה ממש מקפיץ את המהירות)

דבר שני

בProtocol Encryption תשים על Enable

בENABLE NAT-PMP תבטל את זה.

בגירסא החדשה תסמן גם את התמיכה וuTP.

וזהו.

פורסם

עכשיו הציעו לי לעשות את הגיימר הזה אמרו שזה עוד תעדוף קניתי גם את זה התחברתי דרך גיימר ועדיין לא מתחיל להוריד בכלל...

חיבור של מאה מגה הוא חיבור ישיר(MPLS) גימר דורש חיבור אחר(L2TP), פנה לטכני בדוק זאת יותר לעומק, יכול להיות שישנם הגדרות נוספות שצריך לבצע.

בגדול ביטורנט עובד נהדר, צריך כמובן לקנפג את הקלינט כהלכה.

יש עוד מספר הגדרות שיכולות להשפיע לטובה על המהירות שעובדות נהדר.

פורסם

איזה איפי אתה מקבל? אפשר לרשום גם את שני הצרופים הראשונים, האם בדקת שהוט העבירו אותך כראוי לבזק בינלאומי?

פורסם

:lol:

פורסם

לעבוד עם חייגן L2TP במהירות 100 מגה זה פשוט לרצוח את האינטרנט.. עזוב את החירטוטים של הגיימר, תחזור לחבילה רגילה עם חיבור ישיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים