פורסם 2013 בינואר 2512 שנים המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית).אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים תרשום את המפרט המלא של המחשב. באיזה מערכת הפעלה מדובר? האם הוא מפעיל את עצמו מחדש לאחר הבחירה באחת האפשרויות?
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר המחשב לא נפתח לי ואני לא זוכר הכל, רק שהמעבד הוא e8400 ומערכת הפעלה xp.וכן לאחר בחירה באחת האפשרויות הוא מתאחל את אצמו ומהר מאוד חוזר לאותה נקודה.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים תפעיל את המערכת בתיקתוק על מקש F8 .בתפריט שתקבל בחר "Disable automatic restart on system failure" צלם במצלמה דיגיטלית את מסך המוות הכחול שתקבל והעלה תמונה לפורום.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים יש לבצע בדיקה ותיקון לדיסק הקשיח עם הפקודהchkdsk /r שיטה אחת - לפרק את הדיסק הקשיח ולצרף אותו למערכת תקינה והפעלת הפקודה למחיצה של מערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי. שיטה שניה - דרך Recovey Console.בכדי להגיע לRecovery Console ניתן לאתחל את המחשב עם דיסק ההתקנה של XP, ובשלב הראשון ללחוץ על R, במסך הבא צריך לבחור את מערכת ההפעלה, ולהכניס את סיסמת הAdministrator אם ישנה (אחרת, ללחוץ Enter). מסובך - העזר במישהו שמבין יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.