פורסם 2013 בינואר 2512 שנים הי,יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית?תודה מראש.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר שכחתי לומר שניסיתי להשתמש באשף החיבור האלחוטי שנמצא בלוח הבקרה אבל אחרי שהוא שמר את ההגדרות ל-USB הוא ביקש ממני לחבר אותו לנקודת החיבור האלחוטית (ואח"כ בחזרה למחשב) אבל בראוטר שלי לצערי אין חיבור USB.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים יש כרטיסים חיצוניים (המתחברים דרך USB) ויש כאלה פנימיים. תפתח את המארז ותבדוק אילו כרטיסי הרחבה יש.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר אני מתבייש להודות בבורותי אבל גם אם אפתח את המארז לא אדע לזהות מי הוא מי. האם אין דרך לזהות את קיומו דרך המקלדת והמסך בלבד? נניח, משהו כמו רשימת חומרה שמוצגת על המסך?
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים רוב הסיכויים שאין במחשב כרטיס רשת אלחוטי, אבל אתה מוזמן לבדוק במנהל ההתקנים, לראות ואם תרצה גם להראות תחת הנושא Network Adaptersאם קיים כרטיס רשת עם המילה Wireless. כרטיסי רשת אלחוטיים אינם יקריםhttp://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-networkcard&db221035=221037&db221054=221056&orderby=price השאלה היא מה המרחק בין המחשב לנתב ואיז איכות שידור יש לנתב.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר תחת חיבורי רשת מצאתי שיש לי במחשב broadcom netxtreme gigabit ethernet גירסה 7.80. בחיפוש שערכתי על השם הזה כל מה שמצאתי זה דריברים לזה אבל לא מה זה. תודה על הלינק לכרטיסי רשת אלחוטיים. אם אכן אין לי כרטיס WiFi אקנה אחד כזה.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים תחת חיבורי רשת מצאתי שיש לי במחשב broadcom netxtreme gigabit ethernet גירסה 7.80. בחיפוש שערכתי על השם הזה כל מה שמצאתי זה דריברים לזה אבל לא מה זה. מה שיש לך במחשב זה כרטיס רשת קווי מובנה על לוח-האם.כרטיס רשת אלחוטי תצטרך לקנות.
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר מה שיש לך במחשב זה כרטיס רשת קווי מובנה על לוח-האם.כרטיס רשת אלחוטי תצטרך לקנות.בנתי. תודה.
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר תביא שם חברה/דגם של המחשב, אולי תוכל לחסוך את העמלה לקנות כרטיס חיצוני.זה מחשב של HP עם מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.06Ghz. ב"מתאמי תצוגה" כתוב: Intel 8295G/GV/910GL Express chipset family. זה עוזר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.