עבור לתוכן

מפרט לתכנות + מדי פעם עריכת וידאו וגרפיקה - 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד.

מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB.

שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה עדיין מצוי ברשותי )

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪

2. מה שימושי המחשב?

תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל (פרנסה).

במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד (מזדמן).

בנוסף, גלישה באינטרנט עם מספר רב של טאבים פתוחים. עבודה משרדית, צפייה בתכני HD.

בלי גיימינג בכלל.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. לגבי מערכת הפעלה ראו שאלה בתחילת הפוסט.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. כל עוד החנות אמינה וטובה. אני גר בגבעתיים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

אם אפשר מעוניין בכונן קשיח SSD + 2TB ו- 8GB זיכרון. המחשב יחובר לשני מסכים.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

רק אעדכן שבשלב זה אסתדר בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה אלא אשתמש במה שכבר יש אצלי.

כלומר, אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט.

תודה!

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1438

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪550

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 2 - מחיר: ₪250

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4059

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3978 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gvw5frkd

פורסם
  • מחבר

הי

קודם כל תודה רבה!

שאלה: אני רואה שאין במפרט שהצעת כרטיס מסך. האם כרטיס מסך מובנה יספיק לעבודה עם שני מסכים ולמשימות עריכת וידאו/פוטושופ פשוטות? או שיש יתרון בלהוסיף כרטיס מסך פשוט?

שאלה נוספת: עד כמה משמעותי ההבדל בין מעבד i7 שהצעת ל- i5 בשימושים שלי? אני רואה שיש פער של 300 ש"ח בין השניים. האם אפשר לחסוך אותו או שלדעתך ההבדלים יורגשו?

תודה!

פורסם

הלוח הזה מאפשר חיבור לשני מסכים ברזולוצית (FHD (1920X1080 לא יותר. לא ברזולוציה ולא בכמות המסכים.

מעבד i5 שמשתלם במחירו הוא ה-3470 לכן ההפרש במחיר הוא גדול מ-300 שקלים, אך אתה מדבר על הפעלת מספר תוכנות במקביל באופן

אינטנסיבי ותדיר\פרנסתי לכן אני מניח שאתה זקוק למעבד חזק, לשם כך במפרט גם כמות זכרון גדולה מהנורמה.

אם הייתי משוכנע שהוספת כרטיס פשוט יתן תועלת רבה במקרה הזה הייתי משלב אחד, אך אני לא בטוח שישנו צורך על פי השימושים שהגדרת.

במקרה שיהיה צורך או במידה ושהשימושים ישתנו בעתיד תוכל להוסיף אחד בקלות, שאר המערכת מותאמת לקלוט כל כרטיס שתבחר.

פורסם
  • מחבר

יופי. תודה על ההבהרות. רק עכשיו שמתי לב ששמת 16GB זכרון...

לגבי המעבדים בהפרש של 500 ש"ח זה כבר נהיה משמעותי יותר.

על כרטיס מסך אני אוותר. אני עוד אמשיך להתלבט לגבי איזה מעבד וכמות הזכרון. אני רוצה מחשב מהיר אבל לא בטוח שמצדיק תוספת של 750 ש"ח

תודה רבה. עזרת לי מאד.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת שעלתה לי - אם אני מחליט להישאר עם 8GB האם יש עדיפות מבחינת ביצועים לרכוש שתי יחידות של 4GB (למרות שזה בטוח פחות עדיף מבחינת המחיר)?

פורסם

יש לך מספיק סלוטים בלוח ככה שאין בעיה. עבודה בדואל צ׳אנל עדיפה אך מדובר במשהו זניח למדי.

אם תרצה להוסיף עוד זכרון אחר כך מקסימום תעבוד עם שלושה סטיקים זה לא ממש קריטי. רצוי להשאיר סלוט פנוי להוספת

זכרון בעתיד הרחוק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים