פורסם 2013 בינואר 2512 שנים הכל השתבש ליהאינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבוריםנראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדיםהתמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים OMG איזה עוצמות מטורפות והמון שגיאות, או שהמודם שלך נדפק וצריך להחליף אותו, או שיש בעיה חמורה בתשתית\מפצל\כבל..
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר המעניין הוא שהתומך של HOT לא התרשם מהערכים האלהלדבריו הכל תקין.מה ששיכנע לשלוח טכנאי זה המהירות שלא עברה את ה-25 בחבילה של 100
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים התומכים לא רואים פשוט כלום במערכת שלהם, מנסיון שלי הם אף פעם לא מצליחים לעלות על התקלה ותמיד בטוחים שאין שום תקלה, זה מאוד מעצבן, תבקש מהטכנאי לבדוק עוצמות עם המכשיר שלו דרך הכבל שמחובר למודם, אם יוצא תקין אז תבקש החלפה של המודם
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר הבעיה נפתרהמה שהתומך לא ראה הטכנאי ראה מייד.יש בלגאן בעוצמות ובגלל זה המודם לא מצליח להתחבר לכל הערוציםמתברר שבארון התקשורת בחוץ התקינו פילטר שמנטרל חלק מהערוציםאחרי שהטכנאי העיף את הפילטר הכל חזר לעצמו
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים זה היה לי ברור שהם לא רואים את התקלה מהמחשב, הבעיה היא שהם כל כך הבטוחים שהכל תקין שזה פשוט מעצבן!!למה שימש הפילטר שהיה שם מלתחתחילה?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר לתחושתי הפילטר שימש כמנטרל לשידורי הטלויזיה של הוטהוא שאל אותי (וידע לפני ששאל) אם אני מחובר לטלויזיה עם YESהחיבור שלי אצלם הוא לאינטרנט בלבד.את הפילטר שמו בהתקנה הראשונית ומעולם לא הפריע.עכשיו הוא טען שהפילטר הוריד כמה ערוצים מהתקשורתאם תבדוק בתמונות לפני / אחרי תראה שההוטבוקס לא הצליח להתחבר לכמה ערוצים בגלל שהעוצמות היו נמוכות מדי בגלל הפילטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.